Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Hayırlı aksamlar bişey soracağım idrar yolu bu gün iki kere az süreliğine sancı girdi sizce sorun yok demi bu normal mi hamilelikte
Benim idrar tahlilimde hafif enfeksiyon çıktı. Dr ilac vermedi. Bol bol su ic dedi. Günde en az 2 bucuk litre su ic. Mikrobu oyle atıyormuşsun.

Kızlarben ikili üçlü testleri yaptırmayı düşünmüyorum. Sonucunda kötüde çıksa aldırmayacaksan ne gerek. Benim işyerinde stajer kızımızın annesine iki hamileliğinde down Sendromu demişler . Ama ikiside sapasağlammışlar . Boşu boşuna anbenin hamileliğini etkilemişler. Çocukları şu an biri dokuz biri beş yaşında

Hepinizi cani gönülden tebrik ediyorum Rabbim sağlıkla kucağınızı almayı nasip etsin inşallah. Ben 4hün önce aşılma oldum klomen kullandım ve 22mm 19mm ve 15mm 3yumırtam büyüdü ve kendiliğinden catladı aşılma yapıldı cok fena akıntım var bel ve kasık Ağrı'm var neden olabilir siZde böyle şeyler yaşadınız mı

Tabiki hersey allahtan canim 30 yasin ustundeyse anne adayi zaten bisey olmasada testte sorun cikabiliyo. Yinede merak edip yaptiriyoruz

Ikili üçlü testler de sadece down Sendromu na mi bakiyolar organlar tam mi normal mi onlari da kontrol etmiyolar mi. Hani bi sorun varsa önceden teşhis edilmesi varsa caresi bulunması daha iyi olmazmi. Gerci bende ikilemdeyim Allah korusun aldirmayi hic dusunemem bi sorun olsada. Rahat bi hamilelik gecireyom hic yaptirmayim diyorum bi yandanda bunları dusunmeden edemiyorum. Yani ben cok kararsizim en iyisi dr a danismak

Tanıdığım birinin bebeğinin bir bacağı kısa idi dr. Bunu tespit etti ve anne karnında bir iğne ile geliştirdiler.Allah korusun bebekler için önemli olacak kararları alırken mantıklı olmamız gerekli. Biz onları dünyaya elimizden geldiğince sağlıklı getirmeye çalışmalıyız. Öte yandan çevremde çocuk zeka geriliği olacak denilen çocuklar da var. Ama dr.yanılmış .gayet normal çocuklar.

Canım çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanla sağlıklı bebişe hamile kalmayı nasip etsin inşallah. Kaç haftalıkken anlaşıldı sağlıksız old. Neyi gördülerde sonlandırdılar cnm

Merhaba hanımlar bende kasımda ögrendim hamisligimi şuan 8+4 haftalık düşük riskim var yatiyorum benim içinde dua edermisiniz

Allah şifa versin canım umarım bugunler sadece ani olarak kalır. İnşallah bebisimi sağlicakla kucağına alırsın. Dr iğne ilaç vs tedavi uygulamaya basldimi

Merhaba hanımlar bende kasımda ögrendim hamisligimi şuan 8+4 haftalık düşük riskim var yatiyorum benim içinde dua edermisiniz

Tabiki ne demek . Burda hep birbirimize iyi dileklerimizi ve dualarımızı paylaşıyoruz. Ayrıca hayırlı olsun cnm bebişin. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.

Kızlar bende çok uyuyorum elim Ayağım kalkmiyor. İş yemek vs yapasim gelmiyor. Bıraktım kendimi iyice nasıl toparlanicam, 3. Aydan sonra gececekmi bu sorular

Canım daha iyi yaaa boşver uyu her fırsatta. Bende tam tersi gram uyku yok. Dün 5:45 te bu gün 6:10 da uyandım. Uyanınca bidaha uyumaya çslışsamda bereketli bi uyku çekemiyorum. En sonunda 8 de kalktım yataktan. Sonrada mide bulantısı işte. Senin mide bulantın yok mu cnm

Kızlar bende de mide bulantısı başlamadı çok şükür ama normalde çok iştahli biriyimdir. Ama gebelik olduğundan beridir inanılmaz bşr iştahsızlık var. Kahvaltı bile yapmak istemiyorum. Bi dünya yemek düşünüyorum belki birisini cnm çekerde yemek isterim diye ama nafile. Bu sefer açlıktan midem bulanmaya başlıyoo.. Varmı sizdede böyke birşey..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…