- 8 Aralık 2015
- 778
- 1.255
- 28
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
Canim benimde tuptu testten 10 gun sonra cagirdi drum...6+1 di gittigimde...vajinal bakildi...ve kalp atisinida duyduk...vajinalden korkma..rahimin disindan bakiyorlar zararli degil...hem kesenin seklini bebegi herseyi daha iyi gorebiliyorlar ...o 10 gun zor sabrettim keseyi bari gorseydim diye ama gittigimde hem keseyi hem kalp atisini duydum..az daha sabir bence..
Kacdaydi dr un..buyuk bulusma bugun hee...merakla bekliyorumm..
Ben tedavi surecindede almisdim biraz..sanci batma bendede oldu bu ara azaldi simdide niye yok diye endise ediyorum...
Bende kilo oldugu icin benim gobus zaten 3 aylik gibi..bi fark hisseetmiyorum suan..
Merhablar bugun.dr gittim.artik dayanamadim cok sukur keseyi gorduk ama.alttan degil karindan bakti haftaya kalp atisi icin.cagirdi rabbim.dileyen herkese nasip.etsin.
Iyi akşamlar kizlar hepinize güldüm kendimi gördüm bian. Ilk bebegimdede isteksizdim simdide isteksizim midem bulanmiyor ama fotmaliteden bulanıyor diyorum basim döndü falan derken kurtuluyorum
Kızlar bebeğin kalbi erken atarsa erkek olur diyorlar varmı böyle bişey duyan..
Valla canim o kadar cok sey diyolarki sasirdim artik. Mesela ben erkek olursa kalbi hizli atar saniyodum oglumunda 154 falan atiyodu zaten. Ama heryerde kiz bebegin hizli atar yaziyo. Buda hizli atiyo ee neye inancam ben simdi. Ama senin dediginide duydum erkek.bebek cabuk olusur diyolar. En iyisini Allah bilir gonlumuzdekini versin insallah hepimizeKızlar bebeğin kalbi erken atarsa erkek olur diyorlar varmı böyle bişey duyan..
Yaa bunu hic duymamistim benim cok yukselmisti tuhhBeta değeri ilk zamandan yüksek olursa erkektir diye duydum ama bence kesin olmuyor böyle şeyler.
Biz 6+3 de duyduk erken mi oluyor acaba?
Bilmiyorum ki tatlım bende 6+1 de duyduk bugün..Beta değeri ilk zamandan yüksek olursa erkektir diye duydum ama bence kesin olmuyor böyle şeyler.
Biz 6+3 de duyduk erken mi oluyor acaba?
Valla canim o kadar cok sey diyolarki sasirdim artik. Mesela ben erkek olursa kalbi hizli atar saniyodum oglumunda 154 falan atiyodu zaten. Ama heryerde kiz bebegin hizli atar yaziyo. Buda hizli atiyo ee neye inancam ben simdi. Ama senin dediginide duydum erkek.bebek cabuk olusur diyolar. En iyisini Allah bilir gonlumuzdekini versin insallah hepimize
Yaa bunu hic duymamistim benim cok yukselmisti tuhh
Bilmiyorum ki tatlım bende 6+1 de duyduk bugün..
Ne zaman ogrenirim bilmiyorum ki. Kimisi 12 de kimi doktor 16 da belki soyluyorSenin öğrenmek için az zamanın var ceydacım
Ne zaman ogrenirim bilmiyorum ki. Kimisi 12 de kimi doktor 16 da belki soyluyor
Erken tahmin edebilirler ama benim çevremde 15 de falan öğrendiler.
Hayırlı aksamlar bişey soracağım idrar yolu bu gün iki kere az süreliğine sancı girdi sizce sorun yok demi bu normal mi hamilelikte
Yok yapmadim niye[/QUOTE][QUOyapmadım gim seni bekliyorum, post: 44036224, member: 709281"]Canım idrar tahlili ysptırdınmı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?