- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
Kızlar katındaki gaz şişkinlik beni uyutmuyor zaten ilk bebis te de vardı bende şişkinlik
Meraba hamişleeerr. Nailsiniz hepiniz bakalim.
benim kasiklarimda gece kramp oluyo canlar yaa. Her gece oluyo çişe cok sıkışıyorum ondanmi acaba
Surekli gaz sancisi gibi his var kasiklarimda
Demekki normal bisey ilk cocugumda pek boyle olmamıştı. Sabah uyaninca tuvalete yururken zor yuruyorumkramptanBende de çok aşırı gaz oluyor. Gece tuvalete gitmiyorum ama sabah davul gibi mesane ve karınla kalkıyorum.
Ayrıca 2 gündür adet sancısı gibi geliyor ağrı. Ama hamileyken de adet dönemlerinde sancı olabileceği aklıma geldi. Hesapladım hakkaten adet dönemime denk geliyormuş bu tarihler.
Aynen oyle canim. Surekli tuvaletteyim ya.Canım ya benimde dün akşam öyle oldu.. Wc ye hayatta kalkmazdım önceden artık mecburen 2 kez kalkıyorum.. Ve sürekli gaz sancısı gibi sancım var geceleri.. Sırt üstü yatınca çoğalıo.. Yan yatınca biraz daha yatışıyor gibi oluo..
Ben evde yürüyorum yarım saat kadar hoş baş dönüyor ama acaip şişiyorum.birde akşam yemekleri tam eziyet bana.Kızlar katındaki gaz şişkinlik beni uyutmuyor zaten ilk bebis te de vardı bende şişkinlik
Saçlı bebek olucak galiba..sacli bebekler cok mide bulantısı yaparmisBenimde var bulantım şuan dahaçi açım yiyemiyorum mutfağa gidiyorum öğürüyorum ya çok fena hemde halsiz kaldım of of.
Aaa ben onu mide yanarsa saçlı olur diye biliyordum ay beni çok zorlucak bebiş daha da çok var ya zaman geçmiyorSaçlı bebek olucak galiba..sacli bebekler cok mide bulantısı yaparmis
Aaa ben onu mide yanarsa saçlı olur diye biliyordum ay beni çok zorlucak bebiş daha da çok var ya zaman geçmiyor
İnşallah hayırlısıyla görürüz o günleriaynen çok zaman var dha . en azından bi beşinci ayı görseydik allahın izniyle
Ben geçen perşembe günü yaptım 118 çıktı. Cumartesi günü doktora gittik keseyi göremedi bu hafta yine gidicez bakalım. Bu arada merhabaaahanımlar Beta-HCG değerlerininizi paylaşırsanız çok sevinirim. herkesin değerleri neden bukadar farklı
Bende zemine hanıma gittim hiç memnun kalmadım bana da cahit beyi önerdi herkes ama ben çekiniyorum erkek doktordan yine hüma da şeyma hanim varmış dç. Ona gitmeyi düşünüyorumDunya hastanesi zemine hanima gidiyodum bu ay degistirecem huma cahit beyi dusuniyoruz canım sen hangisine gidiyosun
Bazıları 4 haftalıkken görünüyor? Bebekten bebege değişiyor.arkadaslar bana cevap veren oolur mu lutfen ...doktor bana 4 haftalık dedı ama kese gorundu normalde kese 6 haftalık ıken gozukmesı gerekmiyor mu bu arada bu ılk gebelıgım ınsallah
Canim ben de medikanaya gidiyorum Hatice Balkaya cok ilgili bir doktor cok arastirdim cok memnunum.merhaba bnde samsundayım
hangi dr a gidiyorsn cnm?
benm cuma medicanada tolga şişli de ilk randevum var
6+1 olcm gittiğimde inş ii haberler alırım
Teşekkürler canım bu arada siz kalp atışlarıni duydunuz muBazıları 4 haftalıkken görünüyor? Bebekten bebege değişiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?