- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
Ay hemde nasıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Banada verdiler prpgestan içemiyorum. Son gittiğimde de işini gücünü yap dedi kadınBende de oluyo canım sürekli yat dedi bana biraz dolaninca hemen geliyo kahverengi biraz çok benimki gittim dr a kanama bölgesi var dedi yatman gerekiyo dedi su an korkulacak bisey yokmus bi de sabah akşam Progestan kullaniyorum düşük onleyici
Hosbuldukk canimm evett biri daha vardi :)) ama o adet olmustuuCanım hoşgeldin çok sevindim geldiğine. Diğer topikten hatırlıyorum seni senin ismine benzeyen biri daha vardı dimi:)
Canım agizdan alirsan basin donmesi ve bulanti yapiyomus alttan kullan dedi beyaz yuvarlak yumuşak kapsül fitil gibi kullanıyorum 100 gr likBNada ve
Banada verdiler prpgestan içemiyorum. Son gittiğimde de işini gücünü yap dedi kadın
Ben zeytin yiyorum
Ben daha kusmadım ama gözümden yaş geliyor midem kalktığıiçin hep bulantı var. Yarın işe nasıl gideceğim bilemiyorum
Kızlar merhaba, 7 haftalik hamileyim. Migde bulantilarim çok arttı. Ilk hamileligimde zofran isminde hap kullaniyordum cok iyi geliyordu, oda piyasadan kalkmis malesef :s .
Migde bulantisini engelleyen tavsiye edebileceginiz birsey varmi ???
Yogurt,zeytin, domates, cubuk kraker,leblebi...bunlari dene..bak hangisi iyi gelirse ona devam etKızlar merhaba, 7 haftalik hamileyim. Migde bulantilarim çok arttı. Ilk hamileligimde zofran isminde hap kullaniyordum cok iyi geliyordu, oda piyasadan kalkmis malesef :s .
Migde bulantisini engelleyen tavsiye edebileceginiz birsey varmi ???
evet içemedim bende canım zaten kusuyorum hep.Can
Canım agizdan alirsan basin donmesi ve bulanti yapiyomus alttan kullan dedi beyaz yuvarlak yumuşak kapsül fitil gibi kullanıyorum 100 gr lik
bna hiç bişey demediler zaten daha doktor bile bulamadım düzgünİyi aksamlar kixzlar. Bende progestani alttan kullaniyorumhem daha etkiliymis hemde agizdan alinca tansiyon falan dusuruyomus
Doktorun önerdi demi canmİyi aksamlar kixzlar. Bende progestani alttan kullaniyorumhem daha etkiliymis hemde agizdan alinca tansiyon falan dusuruyomus
Evet canim doktorum onerdi kendisi soyledi. Kesenin etrafinda kan varmis o yuzdenDoktorun önerdi demi canm
Bende de var canim kanama bölgesi banada alttan kullan dedi drEvet canim doktorum onerdi kendisi soyledi. Kesenin etrafinda kan varmis o yuzden
Hadi ya. Kese yerlesirken olabiliyormus. İlk gebeligimdede aynisi oldu sasrdim bndeBende de var canim kanama bölgesi banada alttan kullan dedi dr
Ok o zaman. Bnde bi ara alttn kullandım. Dr onermezse riskli oluo cunkuEvet canim doktorum onerdi kendisi soyledi. Kesenin etrafinda kan varmis o yuzden
Benim de ilk gebeligim canım son bi ay ı da atlatirsam gecermis Allahin izniyle. Ilk 3 ay tehlikeli demişti drHadi ya. Kese yerlesirken olabiliyormus. İlk gebeligimdede aynisi oldu sasrdim bnde
Atlatirsin allahin izniyle 12 ci haftaya kadar dikkat etmek lazım rabbim korusun bebeklerimiziBenim de ilk gebeligim canım son bi ay ı da atlatirsam gecermis Allahin izniyle. Ilk 3 ay tehlikeli demişti dr