• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Bende de oluyo canım sürekli yat dedi bana biraz dolaninca hemen geliyo kahverengi biraz çok benimki gittim dr a kanama bölgesi var dedi yatman gerekiyo dedi su an korkulacak bisey yokmus bi de sabah akşam Progestan kullaniyorum düşük onleyici

BNada ve
Bende de oluyo canım sürekli yat dedi bana biraz dolaninca hemen geliyo kahverengi biraz çok benimki gittim dr a kanama bölgesi var dedi yatman gerekiyo dedi su an korkulacak bisey yokmus bi de sabah akşam Progestan kullaniyorum düşük onleyici
Banada verdiler prpgestan içemiyorum. Son gittiğimde de işini gücünü yap dedi kadın

Ben zeytin yiyorum :KK48:

Sabahtan beri ne zeytin kaldı ne tuzlu kreker ne domates.. Sadece istifra edince rahatlıyorum..

Ben daha kusmadım ama gözümden yaş geliyor midem kalktığıiçin hep bulantı var. Yarın işe nasıl gideceğim bilemiyorum

Sabah bnde senn gibiydim. Bıçakla keser gibi aniden başladı mide bulantım.. Yarın işyerinde ne yapacağımı düşünüyorum bende kara kara..

Kızlar merhaba, 7 haftalik hamileyim. Migde bulantilarim çok arttı. Ilk hamileligimde zofran isminde hap kullaniyordum cok iyi geliyordu, oda piyasadan kalkmis malesef :s .

Migde bulantisini engelleyen tavsiye edebileceginiz birsey varmi ???

Canım tuzlu domates yemeyi denesene? Bana o iyi geldi..

Kızlar merhaba, 7 haftalik hamileyim. Migde bulantilarim çok arttı. Ilk hamileligimde zofran isminde hap kullaniyordum cok iyi geliyordu, oda piyasadan kalkmis malesef :s .

Migde bulantisini engelleyen tavsiye edebileceginiz birsey varmi ???
Yogurt,zeytin, domates, cubuk kraker,leblebi...bunlari dene..bak hangisi iyi gelirse ona devam et

Selam kızlar bende kasımda hamile olduğumu öğrenenlerdenim. Sadece okuyordum ve aklıma bişey geldi. Özellikle bulantı haplarınızı kontrol edin alüminyum içeriğinde varsa kullanmayın bugün trt belgeselde alüminyum ile ilgili şeyler izledim bulup izleyin. Ve koltuk altı deodorantlarınızı her kimyasal ürününüzü gözden geçirin.

Back