- 28 Ekim 2007
- 6.275
- 1.584
- 173
- 39
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #7.761
Kızlar hepinizi tek tek etiketleyemedim k.bakmayın Hepiniz den Allah razı olsun ben kızıma melegime kavuştum bu sabah 10.30 da elhamdulillah :) kendi sancilarimla normal doğum oldu oldukça zorlandım ama gerçekten de kızımı görünce herseyi unuttum biraz epizyo dikisin var ama hix önemli değil kizimin bir gülüşü etmez hiçbir acı :))
Kizlar nolar bende toplaniyo hadi bakalim goren hemen gonderiversin de kuralim grubu
Kızlar hepinizi tek tek etiketleyemedim k.bakmayın Hepiniz den Allah razı olsun ben kızıma melegime kavuştum bu sabah 10.30 da elhamdulillah :) kendi sancilarimla normal doğum oldu oldukça zorlandım ama gerçekten de kızımı görünce herseyi unuttum biraz epizyo dikisin var ama hix önemli değil kizimin bir gülüşü etmez hiçbir acı :))
Doğrusunu söylemek gerekirse mesajınız bizi çok şaşırttı. Bizler kk nın yıllardır üyeleriyiz herhangi bir şekilde de üyeligimizden vaz geçmiş de değiliz fakat siz de kabul ediyorsunuz ki burada birkac arkadaş gerçekten de çok kaynaştık gerekirse birbirimizi görmek gerekirse de arayıp konuşmak rahatca bebeklerimizin resimlerini göndermek istedik. Bunda anlaşılamayacak bir durum olmadığını sizin de kabul etmeniz gerekir. Biz bu sayfayı dün açmış ve bugün grup kurmuş olsa idik sitem etmekte haklı olurdunuz. Fakat bizim bu sitede bu konuda geçirilmiş 9 ayımız yazılmış 777 sayfamız var çok güzel anılarımız var ve ben sizin bu yazdığınız mesajı asıl bize yapılmış yakışmayan bir hareket olarak üzülerek algıladım. Kk nin bu tarz basit şeylere ihtiyacı olmayacak kadar değerli bir site olduğunu düşünüyorum saygılarımı sunuyorum.Merhaba hanımlar,
öncelikle bilmenizi isteriz ki dilediğiniz sosyal ağ üzerinden istediğiniz grubu kurabilirsiniz, buna bizim bir itirazımız olamaz, lakin sitemizi grup kurmak için kullanmak ne kadar etiktir?
Sizler bu site sayesinde tanışıp kaynaştınız değil mi? Dostluklarınıza aracı olan bir siteyi grup kurmak için kullanmanız yakışmadı.
Doğrusunu söylemek gerekirse mesajınız bizi çok şaşırttı. Bizler kk nın yıllardır üyeleriyiz herhangi bir şekilde de üyeligimizden vaz geçmiş de değiliz fakat siz de kabul ediyorsunuz ki burada birkac arkadaş gerçekten de çok kaynaştık gerekirse birbirimizi görmek gerekirse de arayıp konuşmak rahatca bebeklerimizin resimlerini göndermek istedik. Bunda anlaşılamayacak bir durum olmadığını sizin de kabul etmeniz gerekir. Biz bu sayfayı dün açmış ve bugün grup kurmuş olsa idik sitem etmekte haklı olurdunuz. Fakat bizim bu sitede bu konuda geçirilmiş 9 ayımız yazılmış 777 sayfamız var çok güzel anılarımız var ve ben sizin bu yazdığınız mesajı asıl bize yapılmış bir yakışmayan bir hareket olarak üzülerek algıladım. Kk nin bu tarz basit şeylere ihtiyacı olmayacak kadar değerli bir site olduğunu düşünüyorum saygılarımı sunuyorum.
sevgılı mune, bu siteyi grup kurmak ıcın elbettekı kullanmadık. Sıtenızde hala da uyeyiz farkındaysan. İnsanların arkadaslık kurup tecrubelerını,güzel dostluklar paylasmasını etık olmaması ımasını yakısıramadım. Madem etik degil ise bu platformda olmakmak da etik değil ozaman. Siteminizi haklı bulmayarak kınıyorum sizi.Merhaba hanımlar,
öncelikle bilmenizi isteriz ki dilediğiniz sosyal ağ üzerinden istediğiniz grubu kurabilirsiniz, buna bizim bir itirazımız olamaz, lakin sitemizi grup kurmak için kullanmak ne kadar etiktir?
Sizler bu site sayesinde tanışıp kaynaştınız değil mi? Dostluklarınıza aracı olan bir siteyi grup kurmak için kullanmanız yakışmadı.
Doğrusunu söylemek gerekirse mesajınız bizi çok şaşırttı. Bizler kk nın yıllardır üyeleriyiz herhangi bir şekilde de üyeligimizden vaz geçmiş de değiliz fakat siz de kabul ediyorsunuz ki burada birkac arkadaş gerçekten de çok kaynaştık gerekirse birbirimizi görmek gerekirse de arayıp konuşmak rahatca bebeklerimizin resimlerini göndermek istedik. Bunda anlaşılamayacak bir durum olmadığını sizin de kabul etmeniz gerekir. Biz bu sayfayı dün açmış ve bugün grup kurmuş olsa idik sitem etmekte haklı olurdunuz. Fakat bizim bu sitede bu konuda geçirilmiş 9 ayımız yazılmış 777 sayfamız var çok güzel anılarımız var ve ben sizin bu yazdığınız mesajı asıl bize yapılmış yakışmayan bir hareket olarak üzülerek algıladım. Kk nin bu tarz basit şeylere ihtiyacı olmayacak kadar değerli bir site olduğunu düşünüyorum saygılarımı sunuyorum.
sevgılı mune, bu siteyi grup kurmak ıcın elbettekı kullanmadık. Sıtenızde hala da uyeyiz farkındaysan. İnsanların arkadaslık kurup tecrubelerını,güzel dostluklar paylasmasını etık olmaması ımasını yakısıramadım. Madem etik degil ise bu platformda olmakmak da etik değil ozaman. Siteminizi haklı bulmayarak kınıyorum sizi.
Merhaba hanımlar,
Grup kurmanıza da kaynaşmanıza da birşey denildiği yok lakin bunu buradan yapmak doğru değildir.
Bu siteye üye olup Facebook, whatsupp üzerinden grup kuran çok üye var, hiçbirine neden grup kurdunuz, neden whatsupptasınız gibi tek bir eleştirimiz olmadı çünkü hiçbiri gruplarını topikler üzerinden kurmadı, yineliyorum grup kurabilirsiniz lakin bunu buradan yapmak etik midir?
Profillerde grup içinde telefon numarası vermek etik midir?
Yaptık canım bir iki arkadaşımız kaldı çoğumuz yaptık çok şükürDoğum yapan var mı kızlar
Canım 36.haftadawgm sümükşu şeffaf kokusuz bir akıntı geldi sizde de olan var mı ne anlama geliyo bilen varsa yazabilir yiYaptık canım bir iki arkadaşımız kaldı çoğumuz yaptık çok şükür
Doğuma yakın çoğalıyor canım o bize de oldu merak etmeCanım 36.haftadawgm sümükşu şeffaf kokusuz bir akıntı geldi sizde de olan var mı ne anlama geliyo bilen varsa yazabilir yi
Doğum belirtisi filan mı tatlım peki biraz hatırlıyor isen doğum belirtileri nelerDoğuma yakın çoğalıyor canım o bize de oldu merak etme
Günaydın Sütüm çok az geliyor Bebekte karnı doymadığı için sürekli emmek istiyor . Sütümü Nasıl arttırabilirim ?
Hayırlı günler kızlar nasılsınız? Bebekleriniz nasıl iyiler mi? Benim bebisin gazi var iki gundur.bunun için bir ilaç filan kullanan var mi? Yada gazi olunca nasıl çıkarıyorsunuz? Bilgilendirirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?