• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Kızlar hepinizi tek tek etiketleyemedim k.bakmayın Hepiniz den Allah razı olsun ben kızıma melegime kavuştum bu sabah 10.30 da elhamdulillah :) kendi sancilarimla normal doğum oldu oldukça zorlandım ama gerçekten de kızımı görünce herseyi unuttum biraz epizyo dikisin var ama hix önemli değil kizimin bir gülüşü etmez hiçbir acı :))

Allah anali babali buyutsun cnmm cok sevindim

B bebegim seni bekliyorum Canım benim, bu günler geçecek, herşey planladigimiz gibi olmuyor, bırak emmezse emmesin annesi, mama diye birşey var, mamayla büyüyen bebekler eksik mi oluyor sanıyorsun, cin gibiler masallah...sen değerlisin, bebeğin değerli...unutma bunu, rahatla nolur biraz...
bihayaldi bihayaldi Canım güle güle büyüt miniğini...
tolgaseda tolgaseda Canım numaramı yolluyorum özelden...
zinedila zinedila ekledim canım instagramda...

Kızlar hepinizi tek tek etiketleyemedim k.bakmayın Hepiniz den Allah razı olsun ben kızıma melegime kavuştum bu sabah 10.30 da elhamdulillah :) kendi sancilarimla normal doğum oldu oldukça zorlandım ama gerçekten de kızımı görünce herseyi unuttum biraz epizyo dikisin var ama hix önemli değil kizimin bir gülüşü etmez hiçbir acı :))

Gözün aydın cnm. Olsun normal doğum en güzeli sonrasında çok hızlı ayakta oluyorsun. Sütun hemen doluyo .

Merhaba hanımlar,
öncelikle bilmenizi isteriz ki dilediğiniz sosyal ağ üzerinden istediğiniz grubu kurabilirsiniz, buna bizim bir itirazımız olamaz, lakin sitemizi grup kurmak için kullanmak ne kadar etiktir?
Sizler bu site sayesinde tanışıp kaynaştınız değil mi? Dostluklarınıza aracı olan bir siteyi grup kurmak için kullanmanız yakışmadı.

Merhaba hanımlar,
öncelikle bilmenizi isteriz ki dilediğiniz sosyal ağ üzerinden istediğiniz grubu kurabilirsiniz, buna bizim bir itirazımız olamaz, lakin sitemizi grup kurmak için kullanmak ne kadar etiktir?
Sizler bu site sayesinde tanışıp kaynaştınız değil mi? Dostluklarınıza aracı olan bir siteyi grup kurmak için kullanmanız yakışmadı.
Doğrusunu söylemek gerekirse mesajınız bizi çok şaşırttı. Bizler kk nın yıllardır üyeleriyiz herhangi bir şekilde de üyeligimizden vaz geçmiş de değiliz fakat siz de kabul ediyorsunuz ki burada birkac arkadaş gerçekten de çok kaynaştık gerekirse birbirimizi görmek gerekirse de arayıp konuşmak rahatca bebeklerimizin resimlerini göndermek istedik. Bunda anlaşılamayacak bir durum olmadığını sizin de kabul etmeniz gerekir. Biz bu sayfayı dün açmış ve bugün grup kurmuş olsa idik sitem etmekte haklı olurdunuz. Fakat bizim bu sitede bu konuda geçirilmiş 9 ayımız yazılmış 777 sayfamız var çok güzel anılarımız var ve ben sizin bu yazdığınız mesajı asıl bize yapılmış yakışmayan bir hareket olarak üzülerek algıladım. Kk nin bu tarz basit şeylere ihtiyacı olmayacak kadar değerli bir site olduğunu düşünüyorum saygılarımı sunuyorum.

Doğrusunu söylemek gerekirse mesajınız bizi çok şaşırttı. Bizler kk nın yıllardır üyeleriyiz herhangi bir şekilde de üyeligimizden vaz geçmiş de değiliz fakat siz de kabul ediyorsunuz ki burada birkac arkadaş gerçekten de çok kaynaştık gerekirse birbirimizi görmek gerekirse de arayıp konuşmak rahatca bebeklerimizin resimlerini göndermek istedik. Bunda anlaşılamayacak bir durum olmadığını sizin de kabul etmeniz gerekir. Biz bu sayfayı dün açmış ve bugün grup kurmuş olsa idik sitem etmekte haklı olurdunuz. Fakat bizim bu sitede bu konuda geçirilmiş 9 ayımız yazılmış 777 sayfamız var çok güzel anılarımız var ve ben sizin bu yazdığınız mesajı asıl bize yapılmış bir yakışmayan bir hareket olarak üzülerek algıladım. Kk nin bu tarz basit şeylere ihtiyacı olmayacak kadar değerli bir site olduğunu düşünüyorum saygılarımı sunuyorum.
Merhaba hanımlar,
sevgılı mune, bu siteyi grup kurmak ıcın elbettekı kullanmadık. Sıtenızde hala da uyeyiz farkındaysan. İnsanların arkadaslık kurup tecrubelerını,güzel dostluklar paylasmasını etık olmaması ımasını yakısıramadım. Madem etik degil ise bu platformda olmakmak da etik değil ozaman. Siteminizi haklı bulmayarak kınıyorum sizi.

Doğrusunu söylemek gerekirse mesajınız bizi çok şaşırttı. Bizler kk nın yıllardır üyeleriyiz herhangi bir şekilde de üyeligimizden vaz geçmiş de değiliz fakat siz de kabul ediyorsunuz ki burada birkac arkadaş gerçekten de çok kaynaştık gerekirse birbirimizi görmek gerekirse de arayıp konuşmak rahatca bebeklerimizin resimlerini göndermek istedik. Bunda anlaşılamayacak bir durum olmadığını sizin de kabul etmeniz gerekir. Biz bu sayfayı dün açmış ve bugün grup kurmuş olsa idik sitem etmekte haklı olurdunuz. Fakat bizim bu sitede bu konuda geçirilmiş 9 ayımız yazılmış 777 sayfamız var çok güzel anılarımız var ve ben sizin bu yazdığınız mesajı asıl bize yapılmış yakışmayan bir hareket olarak üzülerek algıladım. Kk nin bu tarz basit şeylere ihtiyacı olmayacak kadar değerli bir site olduğunu düşünüyorum saygılarımı sunuyorum.

sevgılı mune, bu siteyi grup kurmak ıcın elbettekı kullanmadık. Sıtenızde hala da uyeyiz farkındaysan. İnsanların arkadaslık kurup tecrubelerını,güzel dostluklar paylasmasını etık olmaması ımasını yakısıramadım. Madem etik degil ise bu platformda olmakmak da etik değil ozaman. Siteminizi haklı bulmayarak kınıyorum sizi.

Grup kurmanıza da kaynaşmanıza da birşey denildiği yok lakin bunu buradan yapmak doğru değildir.
Bu siteye üye olup Facebook, whatsupp üzerinden grup kuran çok üye var, hiçbirine neden grup kurdunuz, neden whatsupptasınız gibi tek bir eleştirimiz olmadı çünkü hiçbiri gruplarını topikler üzerinden kurmadı, yineliyorum grup kurabilirsiniz lakin bunu buradan yapmak etik midir?
Profillerde grup içinde telefon numarası vermek etik midir?

Merhaba hanımlar,

Grup kurmanıza da kaynaşmanıza da birşey denildiği yok lakin bunu buradan yapmak doğru değildir.
Bu siteye üye olup Facebook, whatsupp üzerinden grup kuran çok üye var, hiçbirine neden grup kurdunuz, neden whatsupptasınız gibi tek bir eleştirimiz olmadı çünkü hiçbiri gruplarını topikler üzerinden kurmadı, yineliyorum grup kurabilirsiniz lakin bunu buradan yapmak etik midir?
Profillerde grup içinde telefon numarası vermek etik midir?

İki mesajında da çelişkiler var. Hem bir şey dediğimiz yok hem de burada yapmak etik değil diyorsun mune.
Ben uzun zamandır buraya üyeyim. Hatta en aktif kullandığım başlık bir derdim var dır. İlk baktığım yerdir. Sadece oradaki üyelerle buradaki dostluğu kurmadım. Çünkü 9 ay boyunca ortak mutluluğumuz vardı.
Şahsen ben burada geçirdiğim zamandan deneyimlediğim şeylerden o kadar memnun kaldım ki sanalda kolay kolay yapmadığım şeyi yapıp arkadaşlarla özelden yazışmaya başladım. Sırf whatsapp grubu kurmak için topik dışı muhabbet mi edelim?
Özel mesajlarda ne yazdığımız bizi ilgilendirir. Telefon numaralarımız da bunlara dahil. Bence çok gereksiz bir gerginlik yaratmış oldun.

Etık ve ahlak konularını bu yasımızda baskasından ogrenecek degılız herhalde.hepımız bellı egıtımler almıs ınsanlarız. Eger korkunuz bızım sızın bu bolumunu aktıf kullanmayacak olma korkusuysa bunu etik kelımesıyle dgl daha acık acık bellı etseydıınız bu gereksız gergınlık olmazdı.ayrıca ınsanlar ıstedıgı sekılde ıstedıgı yerde ıstedıgı kısıyle ıletısım kurabılırler. Acıkcası bu baslıktan oncede ve sonrada baska bolumlerde aktıf hergun zmn gecıren bırıyım.ama bu tavrınız cok rahatsız edıcı ve dusundurucu. Lutfen ısrarla etık kelımesını kullanmaktan vazgecın.zıra kendınızle celısen cumleler kurarak gülünc duruma düşüyorsunuz.
Hoşçakalın

selam kızlar 3-4 aydır çok uzak kaldım aranızda olamadım ancak size güzel haberlerim var...18/07/2016 da 40 hafta 2 günlük doğdu bebişim... 2li testim 6da 1 down sendrmlu bir bebek diyordu ancak sapasağlam bir kızım oldu. 2li testten sonra burada bana destek olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. doğum yapan tüm arkadaşlar güle güle büyütün bebişlerinizi...

Günaydın Sütüm çok az geliyor Bebekte karnı doymadığı için sürekli emmek istiyor . Sütümü Nasıl arttırabilirim ?

Bu sıkıntılar bizede var cnm. Humana çay . İncir kürü . Süt ve bol su içiyorum cnm.

Hayırlı günler kızlar nasılsınız? Bebekleriniz nasıl iyiler mi? Benim bebisin gazi var iki gundur.bunun için bir ilaç filan kullanan var mi? Yada gazi olunca nasıl çıkarıyorsunuz? Bilgilendirirseniz sevinirim :KK43:

Cnm doktor bize damla verdi. Bizde cikartamiyoruz. Hatta benim oğlan gögsume bile yatmıyor.

Back