- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #7.781
selam kızlar 3-4 aydır çok uzak kaldım aranızda olamadım ancak size güzel haberlerim var...18/07/2016 da 40 hafta 2 günlük doğdu bebişim... 2li testim 6da 1 down sendrmlu bir bebek diyordu ancak sapasağlam bir kızım oldu. 2li testten sonra burada bana destek olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. doğum yapan tüm arkadaşlar güle güle büyütün bebişlerinizi...
Canim bizede zinco adında bir damla verdi ilk başta iyi geldi sonra baktım içinde alkol var diyorBu sıkıntılar bizede var cnm. Humana çay . İncir kürü . Süt ve bol su içiyorum cnm.
Cnm doktor bize damla verdi. Bizde cikartamiyoruz. Hatta benim oğlan gögsume bile yatmıyor.
Canim bizim doktor doğumdan sonra hemen yazmıştı bitkisel bi ilaç neocolic diye bi karışım çok işe yarıyor. Zencefil ve rezene yağı içeriyor...Hayırlı günler kızlar nasılsınız? Bebekleriniz nasıl iyiler mi? Benim bebisin gazi var iki gundur.bunun için bir ilaç filan kullanan var mi? Yada gazi olunca nasıl çıkarıyorsunuz? Bilgilendirirseniz sevinirim
Ya grup kuruldu mu ben kimseye özelden msj atamiyorum nedenWhatsapp grubu benim için de uygun kızlar. Özelden tek bir kişiye mesaj atılsın o zaman tel numaraları. Grup kurulunca kimin hangi numara olduğu belli olur kayıt ederiz.
selam kızlar 3-4 aydır çok uzak kaldım aranızda olamadım ancak size güzel haberlerim var...18/07/2016 da 40 hafta 2 günlük doğdu bebişim... 2li testim 6da 1 down sendrmlu bir bebek diyordu ancak sapasağlam bir kızım oldu. 2li testten sonra burada bana destek olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. doğum yapan tüm arkadaşlar güle güle büyütün bebişlerinizi...
Günaydın Sütüm çok az geliyor Bebekte karnı doymadığı için sürekli emmek istiyor . Sütümü Nasıl arttırabilirim ?
canım en iyi gelen bol bol su icmek bende cok ise yariyo. bi de galactago diye bi damla vrrdi dr suyuma damlatip iciyorum. bitkisel olarak ta kimyon kullaniyorum hem baharatini bol bol yemeklere koyuyorum hem de aktardan dovulmemisini aldim onun çayını iciyorum cok iyi geliyoGünaydın Sütüm çok az geliyor Bebekte karnı doymadığı için sürekli emmek istiyor . Sütümü Nasıl arttırabilirim ?
ben çok rahatsız olduğunda musskat rendeleyip çok az çok az veriyorum emzirirken . Kesinlikle her emzirmeden sonra gazını çıkarıyorum .Hayırlı günler kızlar nasılsınız? Bebekleriniz nasıl iyiler mi? Benim bebisin gazi var iki gundur.bunun için bir ilaç filan kullanan var mi? Yada gazi olunca nasıl çıkarıyorsunuz? Bilgilendirirseniz sevinirim
Yok canım whatsapp grubu kurduk ordan d3vam ediyoruz gelmek isterseniz beklerizTemmuz ayı bölümünde yeni konu açtılar ordan devam ediyor çoğu
Canım Nişanın gelmiş ama panik yapmana gerek yok doğumun yakın olduğunu gösterirYa kızlar nişan geldi galiba bende bilginiz var mı kahverengi gibi sümükpt birşey ama ağırım pek yok bel ve sırtım ağırıwm
Mesela tatlım ne kadar sonra gelebilir...Canım Nişanın gelmiş ama panik yapmana gerek yok doğumun yakın olduğunu gösterir
Walla canim kisiye gore degisiyo benimki mesela ayni gun gelmistiMesela tatlım ne kadar sonra gelebilir...
Günaydın Sütüm çok az geliyor Bebekte karnı doymadığı için sürekli emmek istiyor . Sütümü Nasıl arttırabilirim ?
Normalde birkaç gün sonra beklenirMesela tatlım ne kadar sonra gelebilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?