Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Gözün aydın cnm . Çok şükür rabbıme. Güle güle büyütun inşallah

Bu sıkıntılar bizede var cnm. Humana çay . İncir kürü . Süt ve bol su içiyorum cnm.

Cnm doktor bize damla verdi. Bizde cikartamiyoruz. Hatta benim oğlan gögsume bile yatmıyor.
Canim bizede zinco adında bir damla verdi ilk başta iyi geldi sonra baktım içinde alkol var diyor

Canim bizim doktor doğumdan sonra hemen yazmıştı bitkisel bi ilaç neocolic diye bi karışım çok işe yarıyor. Zencefil ve rezene yağı içeriyor...

Allah bağışlasın. Maşallah.
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Günaydın Sütüm çok az geliyor Bebekte karnı doymadığı için sürekli emmek istiyor . Sütümü Nasıl arttırabilirim ?

Ben humanın hazır granül çayını içiyorum. Tahin helvası yiyorum. Bugün de aktardan anne sütü arttırıcı hazır karışım çaylardan aldım onu içiyorum.

Bir de bebek emdikten sonra duş alamadığım zamanlarda göğüslerime musluğun altında sıcak suyla masaj yapıyorum.
Dinlenmek ve uyku da süt arttırmada çok etkili tabi.

Günaydın Sütüm çok az geliyor Bebekte karnı doymadığı için sürekli emmek istiyor . Sütümü Nasıl arttırabilirim ?
canım en iyi gelen bol bol su icmek bende cok ise yariyo. bi de galactago diye bi damla vrrdi dr suyuma damlatip iciyorum. bitkisel olarak ta kimyon kullaniyorum hem baharatini bol bol yemeklere koyuyorum hem de aktardan dovulmemisini aldim onun çayını iciyorum cok iyi geliyo

ben çok rahatsız olduğunda musskat rendeleyip çok az çok az veriyorum emzirirken . Kesinlikle her emzirmeden sonra gazını çıkarıyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…