- 16 Kasım 2009
- 937
- 733
- 123
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
- #7.721
Artık tüm dualarımız sizin için hadi artık liste yapacaktık sizi bekliyoruzEvt olmustur kesin ablacim... 2 yada 3 kisimi ne kaldik sizler kurtuldunuz ne guzel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artık tüm dualarımız sizin için hadi artık liste yapacaktık sizi bekliyoruzEvt olmustur kesin ablacim... 2 yada 3 kisimi ne kaldik sizler kurtuldunuz ne guzel
Aynısını ben dicektim biliyo musun :) isterim tabiki ekleyelim :)Kizlar face iniz yokmu vermek isteyen olursa ismini(eklemek. Isteyen) bana. Ozelden yazsin ordanda gorusuruz... Ilk hamileligimdede buraya üyeydim o arkadaslarla. 8 senedir gorusuoruz face den kopmadik cok sukur cok guzel oluyo :) sizlerlede gorusmek isterim
bihayaldi naptin cnmm dogdumu bebiss...
Ay bende her sabah vc ye korka. Korka. Gidiyorum acaba nisan su benzeri olcak mı diye az kaldikca heyecan artio... Size son resmimi ekleyim nasil sistim gorun :)
Masallah canim, her an dogurabilirmis gibi duruyorsun, hayırlısıyla sağlıkla kucagina alirsin inşallah..Kizlar face iniz yokmu vermek isteyen olursa ismini(eklemek. Isteyen) bana. Ozelden yazsin ordanda gorusuruz... Ilk hamileligimdede buraya üyeydim o arkadaslarla. 8 senedir gorusuoruz face den kopmadik cok sukur cok guzel oluyo :) sizlerlede gorusmek isterim
Allah yardimcin olsun canımŞimdi gidiyoruz kizlae Belime vuran sancılar var adet sancısı gibi ins kolay bi doğum olur dualarinizı eksik etmeyin
Canim normal sanirim.benimde 2gun cok acik renkte nişan gibi sümuksu bi akinti oldu bugun tekrar kirmizi kan seklinde devam ediyir.nirmal sanirimBu arada kızlar afedersiniz akıntım başlarda adet oluyo gibiydi sonrasında beyaza döndü..bugün tam 30 gün oldu tekrar adet kanı şeklinde olmaya başladı normal mi bu yoksa bi acayiplik mi var anlam veremedim?
Rahim kendini tam 6haftada toparlar eski haline donermis sanirim bunla alakali bi durum 40imiz cikana kadar normal akintinin olmasiBu arada kızlar afedersiniz akıntım başlarda adet oluyo gibiydi sonrasında beyaza döndü..bugün tam 30 gün oldu tekrar adet kanı şeklinde olmaya başladı normal mi bu yoksa bi acayiplik mi var anlam veremedim?
Anladım cnm sağol ben de dedim bi acayiplik mi var acaba..bir ay oldu çünkü milletin tüm akıntısı bitiyomuş bu günlerde..kişiden kişiye değişiyo da olabilir tabiCanim normal sanirim.benimde 2gun cok acik renkte nişan gibi sümuksu bi akinti oldu bugun tekrar kirmizi kan seklinde devam ediyir.nirmal sanirim
Bu arada ben bebeğim diye bi program indirdim orda da lohusalikla ilgili guzel bilgiler var dogum sonrasi diye aciklanmis
Normal canım lohusalık süresi içinde bitip bitip tekrar başlıyor gibi olabiliyorBu arada kızlar afedersiniz akıntım başlarda adet oluyo gibiydi sonrasında beyaza döndü..bugün tam 30 gün oldu tekrar adet kanı şeklinde olmaya başladı normal mi bu yoksa bi acayiplik mi var anlam veremedim?
Canim resmen benim yasadigim seyleri anlatmissin senin kadar olmamakla birlikte ciddi anlamda sıkıntılı gunler geçirdim yemek yiyemedim sdc sıvı tükettim bebek sütsuz kaldi lactamil aldık bebege de aptamil.uyumamaktan dolayi stresten yorgunluktan sütüm cekildi sonra da bebek uyumamaya başladı acliktan agladi 72 saat hic uyumadan bos memeyi agzina dayadim..off neyseki mama yedi uyudu ben de uc saat uyudum dinlendim kendimi topladim laktamil sütümü getirdi.simdi daha iyiyiz.hafif sariligimiz var..bugun topugundan kan aldilar o agladi ben agladim ikimz de harap olduk..
Kızlar mrb . Uzun zamandır giremiyorum. Doguran bütün arkadaşlarım gözünüz aydın. Ben çok sikintilardayim. Acillik oldum serum yedim. Sütüm kesildi... çok zordayim yatamıyorum boğazdan akıntı geliyor kusturuyor. Zincirleme bir sıkıntının içindeyim. Ne dik nede tam yatamıyorum . Çok uykusuzum. Katı gıdalar çok xok az giriyor mideme midemi küstürdüm. Birazdan bi daha gidecegiz acile. Dua edin olurmu. Ayrıca kusura bakmayın güzel haberlerinizde yanınızda olamadım. Öpüyorum sizi aeo.
Canım cok gecmıs olsun ya.noldu nıye bukdr stres oldun
Canımcok gecmıs olsun ya.sütün kesılmez nolur pes etme.bebegın ıtmez o alısmaya calısır lutfen sakin ve sabırlı ol.ne gunler atlattık bu gunlerınde gecıcekcnm kızımı 2 ay emzirebilmistim. Ve cok cok dert oldu içime. Şimdi buda sezeryandan dolayı az süt gelip bebek itince beni krize girdim deli gibi ağladım. Allahım nolur bana yardım et de oğlumu emzireyim diye. Deli gibi sivi içtim 5 litre yi geçen. Doğumdan beri olan boğazımda ki akıntı stres yapınca tavan yaptı .habire sıvı kustum. ayrıca watsap grubuna bende varım
Hadi gozunaydın canım benım.cok şükür sende bebegıne kavustun.dunyanın en guzel en saf duygusu.her anı cok guzel mısler gıbı kokuyokar ya.bol bol emzir cok uyumasına ızın vermekı sarılık olmasın senın bebısınde .ıyı seyler dusun hep.hadı tekrar gozun aydınKızlar hepinizi tek tek etiketleyemedim k.bakmayın Hepiniz den Allah razı olsun ben kızıma melegime kavuştum bu sabah 10.30 da elhamdulillah :) kendi sancilarimla normal doğum oldu oldukça zorlandım ama gerçekten de kızımı görünce herseyi unuttum biraz epizyo dikisin var ama hix önemli değil kizimin bir gülüşü etmez hiçbir acı :))
O nasıl söz yaaaa ne demek sen sağlığına kavuş bir an önceKızlar mrb . Uzun zamandır giremiyorum. Doguran bütün arkadaşlarım gözünüz aydın. Ben çok sikintilardayim. Acillik oldum serum yedim. Sütüm kesildi... çok zordayim yatamıyorum boğazdan akıntı geliyor kusturuyor. Zincirleme bir sıkıntının içindeyim. Ne dik nede tam yatamıyorum . Çok uykusuzum. Katı gıdalar çok xok az giriyor mideme midemi küstürdüm. Birazdan bi daha gidecegiz acile. Dua edin olurmu. Ayrıca kusura bakmayın güzel haberlerinizde yanınızda olamadım. Öpüyorum sizi aeo.