• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Kızlar hepinizi tek tek etiketleyemedim k.bakmayın Hepiniz den Allah razı olsun ben kızıma melegime kavuştum bu sabah 10.30 da elhamdulillah :) kendi sancilarimla normal doğum oldu oldukça zorlandım ama gerçekten de kızımı görünce herseyi unuttum biraz epizyo dikisin var ama hix önemli değil kizimin bir gülüşü etmez hiçbir acı :))
Maşallah

Kızlar hepinizi tek tek etiketleyemedim k.bakmayın Hepiniz den Allah razı olsun ben kızıma melegime kavuştum bu sabah 10.30 da elhamdulillah :) kendi sancilarimla normal doğum oldu oldukça zorlandım ama gerçekten de kızımı görünce herseyi unuttum biraz epizyo dikisin var ama hix önemli değil kizimin bir gülüşü etmez hiçbir acı :))

Hoşgeldin yeni anniş gozunaydin allah anali babali buyutsun .sihirli degnek degmis gibi oluyo dimi hersey unutuluyo

:KK43: cnm kızımı 2 ay emzirebilmistim. Ve cok cok dert oldu içime. Şimdi buda sezeryandan dolayı az süt gelip bebek itince beni krize girdim deli gibi ağladım. Allahım nolur bana yardım et de oğlumu emzireyim diye. Deli gibi sivi içtim 5 litre yi geçen. Doğumdan beri olan boğazımda ki akıntı stres yapınca tavan yaptı .habire sıvı kustum. :KK43: ayrıca watsap grubuna bende varım

Cnm en bilinclilerimizdensin sen neden pes ettin boyle.bebekler refleks olarak itiyo kendini kotu hissetme kasit yok yani ne bilsin minik itmeyi.sen kafani dagit sartlama kendini. Normalde ictiginden birazcik fazla icsen yeterdi suyu. Anormal bi duum gibi dusunup stres yapma sakin.siradan bi olaymis gibi yemene icmene bak.bebis bir iki cekse gelir sutun .hadi rabbim yardimcin olsun.sakinligini korumaya calis lutfen

:KK43: cnm kızımı 2 ay emzirebilmistim. Ve cok cok dert oldu içime. Şimdi buda sezeryandan dolayı az süt gelip bebek itince beni krize girdim deli gibi ağladım. Allahım nolur bana yardım et de oğlumu emzireyim diye. Deli gibi sivi içtim 5 litre yi geçen. Doğumdan beri olan boğazımda ki akıntı stres yapınca tavan yaptı .habire sıvı kustum. :KK43: ayrıca watsap grubuna bende varım

Ah canım ya neden bu kadar stres yapıyorsun. Bir kaç gün beklesen sütün gelirdi mutlaka. Kendine iyi bakacaktın ve dinlenip rahat olacaktın bebek emdikçe gelecekti hepsi bu.
Hem sütün az olsa mama verilse bile dünyanın sonu değil. Mamayla büyüyen bir dolu çocuk var. Hiç de öyle sağlıksız değiller. Biraz da anneleri emzirmeye teşvik için üretilen senaryolar var.
Bak ben de sütüm az diye mecburen mama veriyordum az geliyormuş. Kilo verdiğini görünce mamayı arttırdım. Hem emziriyorum hem de mama veriyorum.

Sakin olmaya bak. Sen iyiysen bebişin de iyi olacak.

Kızlar mrb . Uzun zamandır giremiyorum. Doguran bütün arkadaşlarım gözünüz aydın. Ben çok sikintilardayim. Acillik oldum serum yedim. Sütüm kesildi... çok zordayim yatamıyorum boğazdan akıntı geliyor kusturuyor. Zincirleme bir sıkıntının içindeyim. Ne dik nede tam yatamıyorum . Çok uykusuzum. Katı gıdalar çok xok az giriyor mideme midemi küstürdüm. Birazdan bi daha gidecegiz acile. Dua edin olurmu. Ayrıca kusura bakmayın güzel haberlerinizde yanınızda olamadım. Öpüyorum sizi aeo.
Canım benim ya çok geçmiş olsun. Allah tez zamanda şifa versin inşallah. Yokluğun hemen farkediliyor canım. Sen bir an önce iyilesmeye bak. İnşallah çabuk atlatirsin.

Allah anali babali büyütsün. Uzun ömürleri olsun inşallah.

Whatsapp grubu benim için de uygun kızlar. Özelden tek bir kişiye mesaj atılsın o zaman tel numaraları. Grup kurulunca kimin hangi numara olduğu belli olur kayıt ederiz.

Cnm ben buralardayim diye ben toplyim dedim. Siz nederseniz o.birini belirleyin on a gonderelim

Canım benim ilk bebeğim beni çok itiyordu her bebek farklı oluyor böyle şeylere mana verme sakın bu sıcakta biz bile eşimle birbirimizi itiyoruz neredeyse bazı bünyeler sıkıya gelmeyi sevmez sen şimdi her şeyi boşver bir an önce kendi sağlığına kavuş canım biliyorsun ki bunun için önce inanman lazım ben senin bunu başarabileceğine inanıyorum zaten bebeğin ile ilgili her şeyi zamanla çözersin çok geçmiş olsun

Cnm ben buralardayim diye ben toplyim dedim. Siz nederseniz o.birini belirleyin on a gonderelim
Canım ben sana özelden numara mı attım tüm arkadaşlar da bu şekilde sana yollasın daha sonra bir eksiğimiz var mı kontrol ederiz sen grubu oluştur sana zahmet şimdiden teşekkürler

Masallah canim, her an dogurabilirmis gibi duruyorsun, hayırlısıyla sağlıkla kucagina alirsin inşallah..
Ben face'i kapatmıştım canım, sahte isimli bir tane aldım hiç arkadaşım yok, öylesine bakıyorum..instagram var, @sheboosh diye

Instragdan istek. Yolladim cnm doğrudur herhalde

Kızlar mrb . Uzun zamandır giremiyorum. Doguran bütün arkadaşlarım gözünüz aydın. Ben çok sikintilardayim. Acillik oldum serum yedim. Sütüm kesildi... çok zordayim yatamıyorum boğazdan akıntı geliyor kusturuyor. Zincirleme bir sıkıntının içindeyim. Ne dik nede tam yatamıyorum . Çok uykusuzum. Katı gıdalar çok xok az giriyor mideme midemi küstürdüm. Birazdan bi daha gidecegiz acile. Dua edin olurmu. Ayrıca kusura bakmayın güzel haberlerinizde yanınızda olamadım. Öpüyorum sizi aeo.

Ay cnm. Benim. Ya noldu sana nazarami geldin... En kisa zamanda toparlanirsin inss

Back