Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

P teside ins saclarimi rofle yaptiricam dogum oncesi :) dr um hic bir sorun olmaz demisti boyatmama... Ins dogurmadan hallederim :)

Benim drum kesin bir dille tavsiye etmedigini belirttiii..İcindeki bi madde zararliymiss..Bende lohusayken boyatacam insallah :)
Ama abla bunun doğru bi karar olduğundan emin değilim işte kendi sancısı olmadan direk suni alanların acilmalari xok zor oluyormus ve çoğunun sonu sezeryanla bitiyor o kadar sancı yiyip sezeryan olmaktan korkuyorum

Cok haklisin cnm..Onca aciyi cekip sonunda sezeryan olacaksan hic gerek yok bence..Benimde basima gelse direk ameliyat derim..Hayirlisiii artikk surada dogurmayan 3-4 kisi kaldikkk

10 günlük oldu. İnanır mısın mama verdikten sonra istiyor diye memeyi tutturuyorum. Üstelik mamadan önce güzelce ikisini de emdirmiş oluyorum zaten. Emziği öyle bir durumda tutmuyor. Israrla gerçeğini istiyor.
Biraz önce dayanamadım artık gittim yatağın üstünde emzirip uyuttum. Reflü yatağı vardı onun üstünde bıraktım. Hiç istemesem de bu gece aynı yataktayız galiba.

Aynen cnm 2gundur bizdede oyle.bugun temelli mizmizdi kucaktan inmedi hic .birakinca aglmaya basliyor bunalima girmekten korkuyom.annemlerdeyim bide esim de yanimda yok daraldim iyice

Benim eşim yanımda ama ben de bunalmış durumdayım. Bir o bir ben uğraştık bugün. En sonunda yürü yatakta emzireceğim dedim. Babayı attık bu gece yataktan :)
Eşim görüyor bunaldığımı motive etmeye çalışıyor. Ama o bile batıyor bana :)

Son düzenleme:

Ben de öyle istiyorum ama pratikte çok zor oluyor. Kendi kendine çok kısa süre yatıyor o da keyfi yerindeyse. Onun dışında kıyameti koparıyor almıyorum diye.
Emziği de veriyorum ama her zaman almıyor.

Canim ya yakmak derken nasil bi islem yapiliyo ayy kahroluyorum nasil yakiyolar neyle???

Canim ya yakmak derken nasil bi islem yapiliyo ayy kahroluyorum nasil yakiyolar neyle???
Yakmak oyle bıldıgımız yakma degıl.ıstersne ınternette yaz nitratlı bır cubuk.uzun kıbrıt gıbı dusun ucunda oyle ateslı bsy yok yani.adı yakmak:)cubugun ucundakı seyı gobıse deydırıyo orası kuruyo ne hıkmetse cok garip.bende acır yanar dıyodm korkuyodm ama oyle yanma gıbı bı durum yok yani

Kıyamam ya...Anneyi istiyorlar işte canlarım...Bizim sesimiz kokumuz bile onları sakinlestiriyor...Gaz sancisi falan mı var acaba o yüzden mi bırakmıyorlar? Kızlar nolur bunalmayın, dayanın onlar için, onlar bizim stresimizi de hissediyor...Bakın ben 41 yaşındayım tedaviyle oldu yıllar sonra, her baktığımda şükrediyorum, şükrediyoruz eşimle, ne yaparsa kabulümdür her şeyine katlanırım, yeterli var olsun iyi olsun yanımızda, olumlu olun, dayanın bu günler de geçecek ilk 4 ay olabiliyormuş böyle ağlama nöbetleri ...Allah isteyen herkese tatlısın bu duyguyu, hep böyle derlerdi, şimdi anladım nedenini, ben de böyle dua ediyorum artık...

Ha bir de baby sleep diye bir uygulama indirdim tablete, onu açıyorum yatağa koyunca sanki daha bir rahat uykuya dalıyor, icin de White noise denilen bebegin anne karnında duyduğu seslere benzer sesler (saç kurutma makinası, elektrik süpürgesi, vs..) de bulunan bir uygulama..Bir de onu deneyin bakalım ise yarayacak mi?

Ewet cnm herseye deger gercekten... Oglumu normal dogurduktan sonra bidaha aslaaa diyodum istemiyorum bebis asla normal dogurmam ama bak o kdr tatlilarki unutuyosun herseyi... Ve benim oglum cok ama cok huysuzdu istahsizdi mizmizdi 8 yasinda halada yapio huysuzluk yani.... Ve uzaktaydim yalnizdim esim isten gelirdi halim. Kalmamış sac bas daginik bitkinim simdi konusup gülüyoruz gene sil bastan olucak hersey diye... Ama burda ailem yanimda basim sıkıştığında cagiricak insanim var gelemeseler bile varliklarini bilmek bile iyi geliyo.... Ve ilkinde cahildim simdi tecrubeli olurum diyorum daha dogmadi kuzucum ama herhalde olurum :)

Sevilmeseler zaten katlanilmaz sipalaraa... Hele bi anne baba desinler eriyip bitceksiniz :)))

Ay lohusayken cok. Zor oluyo cnm bebisle... Normal boya olsa hic sorun degil ama. Rofle en az 4 saat suruyo benim saclarim uzun ve gür masallah :) dr um o kdr rahat hicbir sorun olmaz dediki dusunmiyorum dokunucagini hic dusunmedi bile soylerken :) nide cok dipten olmuyo ya rofle sadece cilasi dibe degio oda cok kisa. Suruo kokusu icinde heryerimi tikiycam artik o esnada

Ayy canim yaa Allah razı olsun senden.ben bakmak istemedim internetten
Yakmak deyince içim bi hoş oldu
Cok korktum.adi niye yakmaksa yani...daha guzel bi ismi olabilirdi o işlemin

Ayy canim yaa Allah razı olsun senden.ben bakmak istemedim internetten
Yakmak deyince içim bi hoş oldu
Cok korktum.adi niye yakmaksa yani...daha guzel bi ismi olabilirdi o işlemin
:) canım benım.bırbırımızın tecrubelerındent ecrubelencez artk.ılk anne olusumuz oldugu ıcın cok tedırgın ve bılgısızız.

Tabi ki Allah'a şükürler olsun sağlıkla kavuştum bebeğime.
Şu anda tamamen bana bağımlı olduğu için ve alışık olmadığım bir durum yaşadığım için bocalıyorum henüz.
Şöyle ele kola geleceği, bir kaç dakika oyunlarla oyalanabileceği kadar büyümesini bekliyorum inşallah.

Ya benimki de oyle kesin dille olmaz dedi ki lafimi bitiremedim bileee..Lohusayken bebsimi 1 saatligine uyutup biraksam annem idare edemezmi kiii..ztn duz boya yaniii beyazlarimi kapatsin yeter..Rofleyi az daha ele avuca gelince yaptircam yada olmadi kendim evde boyarim becerebilirsem tabii

Kızlar bu benim dördüncü biliyorsunuz aynı zamanda eltimin de yengemin de dörder çocukları var yani ben şunu gördüm ki bebek deyip geçmeyin onlar o kadar zeki ki siz neye alıştırmak isterseniz farkında bile olmadan onlar sizi tam tersine alıştırabilir özellikle ilk çocuğu olan arkadaşlar daha çok zorlanırlar ve de haklılar eğer etrafınızda size destek olmak isteyenler varsa yardımları kabul edin mesela annenize bırakıp ayda bir akşam eşinizle yemeğe filan gidin bu biraz sizi rahatlatabilir

Aynen öyle yaa bunaldım artık evde otur otur :) birazdan kv gelecek biz de eşimle dolaşmaya çıkcaz psikolojim bozulcak yoksa :) bu arada kaç gündür gaz sancımız vardı yavrum kıvranıp duruyodu dr bio gaia diye bi damla önerdi kaç gündür sancı mancı kalmadı çok şükür aklınızda bulunsun

Canım aramızda dört yaş var benim ilk çocuğum değil ama ben de sana katılıyorum sen yıllarca çocuğun olmadan bunu fark ettin ben deyillarca kalabalikta çocuk büyütürken fark ettim. Evlat o kadar değerli ki simdi geri dönebilsem hepsini kucağımda tutardım bir kere atlatmaz bir kere kizmazdim kucağıma almadimda noldu sanki daha asabi oluyorlar. Hem hiç kimse de takdir bile etmiyor evde ki dört dörtlük düzeni. Akıllandım ama biraz geç oldu . Sürekli kucağımda kuzum benim hiç de huysuzluk yapmıyor yatırınca da uyuyor ama ben de hiç bir şeyi takmıyorum olursa olur olmazsa olmasın. Hiç bir kocakarı tavsiyesi için hayatınızı zehir etmeyin arkadaşlar yok bizim zamanımızda şöyleydi diye başlayan hiç bir söz sizi ilgilendirmesin şu yalan dünyanın şu yalan insanların içinde size ait size emanet ve sizden bir parça olan bu nimetlere peygamber efendimizin şefkati ile yaklaşmaya çalışın küçücük yaşında annesiz ve babasız kalmış bir kalbi olan hiç bir zaman hiç bir kadına ve çocuğa değil vurmak sesini bile yükseltmemiş olan peygamber şefkati. Geç oldu ama ben bebek sevmeyi yeni öğrendim. Üstelik yanımda sen ve bebeğin her şeyden değerlisiniz diyen kimsem de yoktu işin kötü tarafı hepsi yanımda olduğu halde yoktular keşke uzakta olsalardı ama ben bir arkadaşınız olarak size söylüyorum hayatı çok fazla kurala bağlamaya çalışmayın olmayan şeyler sizi çok üzmesin olanlara da sukredin geçin korku ile hayat surmeyin korkulan şey başa geliyor yerine her şeyi asıl sahibi olan a emanet edin ve her şey çok güzel olacak diye sürekli telkin edin unutmayın ki bizim gibi çocuk sahibi olamayan bile nice insanlar var

Çok çok haklısın sonuna kadar.. ne zaman istese kucağıma alıyorum yavrumu sarıp sarmalıyorum öyle rahat ediyo ancak.. kucağa alıştırma diyenlere de hiç kulak asmıyorum annemiz zamanında bizi kv eleştirisinden doğru düzgün sevemedi bile şimdi ne oldu annemizle aramızda kocaman bi mesafe!!!!

Kizlar suyum geldi dr a ulaşamadım oturdum bekliyorum ne yapsam bilemedim hala devam ediyor akmaya .
Canım panık yapma ama bıan once doktora gıt.allahnkorusun bebısın enfeksıyon kapra riski oluyo su geldıkten bır sure sonra.hastaneye gıt evde bekleme.sancın yoksa suyu. Geldıgı ıcın sunı sancı verırşer eger normal dogum ıstıyosan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…