• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Canım zaten normal süreçte az az sancı ile yavaş yavaş açılma ile ilerliyor bence çok iyi gidiyosun sancının olması çok büyük bir n nimet maşallah sana o birden bire hızla açılacak ilk önce rahim ağzı incelmesi sürüyor baya rahim ağzı tam incelikten sonra açılma hızlanıyor hadi bismillah Rabbim kolaylık versin dua ediyoruz hepimizde sen de bize et hangi hastaneye gittin

Lokman hekimde yim canım bahar hanımın hastasıyım az önce geldi açıklık hala 2 cm fln sabah 5 te suni sanxi başlanacak sancilarim siddetlendi aslında geldiğimde 40 larda ydi şimdi 70 e çıkıyor 5 dk.dk da bir ama axilma xok yavaş ins sorun çıkmaz ya

Lokman hekimde yim canım bahar hanımın hastasıyım az önce geldi açıklık hala 2 cm fln sabah 5 te suni sanxi başlanacak sancilarim siddetlendi aslında geldiğimde 40 larda ydi şimdi 70 e çıkıyor 5 dk.dk da bir ama axilma xok yavaş ins sorun çıkmaz ya

Sincan lokman hekimdemisin cnm bahar hanima bende gitmistim.normal istedigin icin normal olsun diye ugrasirlar .onemli olan incelme .eger incelme olmuyorsa acilma da olmuyir oyle bisey olursa direk sexeryan istersin suni sanci yemeden. 1bucuk ay once arkadasim orda dogum yapti .devlet gibi degil senin arzuna kalmis normal yada sezeryan olman.gidishata gore mudahele yaparlar zaten.

Sincan lokman hekimdemisin cnm bahar hanima bende gitmistim.normal istedigin icin normal olsun diye ugrasirlar .onemli olan incelme .eger incelme olmuyorsa acilma da olmuyir oyle bisey olursa direk sexeryan istersin suni sanci yemeden. 1bucuk ay once arkadasim orda dogum yapti .devlet gibi degil senin arzuna kalmis normal yada sezeryan olman.gidishata gore mudahele yaparlar zaten.

Evet canım sincan. İncelme pek yok gibi sabah 5 e kadar bekleyip ona göre suni takariz dedi ben sezeryan istemediğim için sezeryan dan bahsetmedi ins incelme açılma vs olur ya şimdi bile arttı sanxi şiddeti bi de suni yiyip olmazsa çok uzulurum

Evet canım sincan. İncelme pek yok gibi sabah 5 e kadar bekleyip ona göre suni takariz dedi ben sezeryan istemediğim için sezeryan dan bahsetmedi ins incelme açılma vs olur ya şimdi bile arttı sanxi şiddeti bi de suni yiyip olmazsa çok uzulurum
Rabbim yardimcin olsun yasayip goreceksin sende .her haliyle memnun kalacaksin dogumdan eminim buna. Bu arada benimde bahar hn a gitmisligim var .sincanda oturuyorum ama suan annemlerde oldugumdan uzak dustum oralara.yine de bi ihtiyacin olursa elimden geldigince yardimci olurum gelusmelerden haberdar et emi.

Canım ben biliyorsun dördüncü doğumum oldu buna rağmen sancı çekmeme rağmen bakıyorlar bir iki santim bakıyorlar iki üç böyle saatler geçti en .sonunda ben pes ettim bu kadar sancıya üç buçuk oldu ise epidural istiyorum dedim ama her muayenede silinme birazcık daha iyi diyorlardı ama açılma milimetre milimetre ilerledi neredeyse tan epidural ile rahatca doğum yaparım derken beş santim de epidural den kırk dakika sonra yoğun bir ıkınma hissi ile koşarak götürdüler doğumhane ye bence sancıların çok güzel senin inşallah suni ye gerek kalmayacak zaten birden gelişiyor herşey son anda hızlanıyor bahar hanım da çok pozitif Rabbim çabucacık sağlıkla kurtarsın

Rabbim yardimcin olsun yasayip goreceksin sende .her haliyle memnun kalacaksin dogumdan eminim buna. Bu arada benimde bahar hn a gitmisligim var .sincanda oturuyorum ama suan annemlerde oldugumdan uzak dustum oralara.yine de bi ihtiyacin olursa elimden geldigince yardimci olurum gelusmelerden haberdar et emi.

Canım benim çok sağol sancilarim giderek artıyor ve su an bile baş etmek zorlaşıyor :( 75 80 lere çıktı sanxi iyi ilerliyor ama axilma ne durumda bilmiuorim ve yavaş yavaş korkmaya başlıyorum :(

Canım ben biliyorsun dördüncü doğumum oldu buna rağmen sancı çekmeme rağmen bakıyorlar bir iki santim bakıyorlar iki üç böyle saatler geçti en .sonunda ben pes ettim bu kadar sancıya üç buçuk oldu ise epidural istiyorum dedim ama her muayenede silinme birazcık daha iyi diyorlardı ama açılma milimetre milimetre ilerledi neredeyse tan epidural ile rahatca doğum yaparım derken beş santim de epidural den kırk dakika sonra yoğun bir ıkınma hissi ile koşarak götürdüler doğumhane ye bence sancıların çok güzel senin inşallah suni ye gerek kalmayacak zaten birden gelişiyor herşey son anda hızlanıyor bahar hanım da çok pozitif Rabbim çabucacık sağlıkla kurtarsın

Allah razı olsun ablacim ins dediğin gibi olur sancilarim baya arttı daha şiddetli hissediyorum en azından . Acilmam 3 4 santimi bulursa Bende epidural isteyeceğim galuba şu an bile zor gelmeye başladı açıkçası :(

Canım benim çok sağol sancilarim giderek artıyor ve su an bile baş etmek zorlaşıyor :KK43: 75 80 lere çıktı sanxi iyi ilerliyor ama axilma ne durumda bilmiuorim ve yavaş yavaş korkmaya başlıyorum :KK43:
Hadi cnm sık disini o sanciya dayan dogumunu o kolaylastiracak.sanci sayesinde ikinma hissi gelecek ki o sekilde bebek cikacak.dua et en mukaddes anlardan birini yasiyorsun sabir dile rabbimden.yarin oğlene kalmaz minnak kucaginda olur onu dusun.allah kolaylik versin kuzum

bihayaldi bihayaldi naptin cnmm dogdumu bebiss...

Ay bende her sabah vc ye korka. Korka. Gidiyorum acaba nisan su benzeri olcak mı diye az kaldikca heyecan artio... Size son resmimi ekleyim nasil sistim gorun :)

Eklentiler

• 1470033923913.jpg
    1470033923913.jpg
    59,8 KB · Görüntüleme: 41
Kizlar face iniz yokmu vermek isteyen olursa ismini(eklemek. Isteyen) bana. Ozelden yazsin ordanda gorusuruz... Ilk hamileligimdede buraya üyeydim o arkadaslarla. 8 senedir gorusuoruz face den kopmadik cok sukur cok guzel oluyo :) sizlerlede gorusmek isterim

Kizlar face iniz yokmu vermek isteyen olursa ismini(eklemek. Isteyen) bana. Ozelden yazsin ordanda gorusuruz... Ilk hamileligimdede buraya üyeydim o arkadaslarla. 8 senedir gorusuoruz face den kopmadik cok sukur cok guzel oluyo :) sizlerlede gorusmek isterim

Cnm ne yaptin suslu hamiş . valla iyi fikir

Kızlar bir bebeğimiz daha oldu galiba inşallah ikiside iyidir

Buyuk ihtimal oldu.duygularini cok merak ediyorum. Benim omrum biyunca yasadigim en mutlu enguzel anlardi.dogumdan sonra sesini duymak.ben hemen goremedim gerci ama onumden küvözle gotururleeken kendimi cok caresiz hissetmistim. Agladim hickira hickira kalkip gitmek istedim pesinden ayaklarim tutmuyo . ay allahim kimseyi evladiyla sinamasin cok zordu ama annemin minnagimi kucagima vermesiyle oyle saskinliklar yasadim ki tarifi yok . bakakaldim melegime gozlerim doldu.gule aglaya emzirmistim ilk.verene kurban olurum:nazar::nazar::nazar::bicak::nazar::nazar::nazar:

Back