Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

kizlae bu gece burdayiz açıklık sadece 1 cm sabaha kadar müdahale etmeyecekler sabaha kadar açıklık olmazsa sabah suni verecekler dualarinizı bekliyorum
Sende evlatlarimizin gelecegi icin dua et kuzu . sakinlik cok onemli bebegine odaklan rabbim bi avazda kurtarsin seni . cok kolay olacak minnakina kavusacaksin .

Sende evlatlarimizin gelecegi icin dua et kuzu . sakinlik cok onemli bebegine odaklan rabbim bi avazda kurtarsin seni . cok kolay olacak minnakina kavusacaksin .

İnş canım xok Sağol sak8nim şükür xok sancim yok 50 60 larda fln hafif hissediyorum ins hızlı ilerler de suniye gerek kalmaz :)

İnş canım xok Sağol sak8nim şükür xok sancim yok 50 60 larda fln hafif hissediyorum ins hızlı ilerler de suniye gerek kalmaz :)
Sancin basladiysa gerisi gelir kuzum sakinsen cok iyi gidisati engellememis olursun.allahim bebisinle birlikte sagasaglim evine donmeyi nasip etsin. Bak biz 17gunluk olduk .hrlergun yeni biseyine tanik oluyorsun hele kokusu varya dunyalara bedel. Az kaldi yarin yepyeni bi gune baslayacaksin.ay yine duygulandim.cok sukur ki rabbim nasip etti anne olmayi isteyen her kuluna nasip etsin

Elhamdulillah canım şükürler olsun bu günümüze :) çok şükür çok iyiyim şu anda sabah ne olur nasıl olur bilmiyorum ama kızıma kavusqcagim için çok heyecanlı xok mutluyum:) size de masaAllah bizde görürüz ins o gunleri:)

Şu sandalyeye tutunup comelip kalkma hareketini oneriyorum sana da .kendini serbest birak.ara ara yap insallah acilman hizli olur

Suyum hala geliyor hareket etmek çok zor oluyor bu halde . Kalkar kalkmaz akıp gidiuor ama yinede yapmaya calisxam canım çok sagol

Kizlar açıklığı artırmak için tavsiye edebileceğiniz biseu var mj

Hadi inşallah Allah bir avazda kurtarsın.
Ben o akşam eşimle yürüyüş yaptıktan sonra gece sancım başlamıştı. Hastaneye gidene kadar evde baya bir açıklık oluşmuştu.
Hastanede yürüyebildiğin kadar yürü.

Suyum hala geliyor hareket etmek çok zor oluyor bu halde . Kalkar kalkmaz akıp gidiuor ama yinede yapmaya calisxam canım çok sagol
Canım benım cok cabuk gecıcek hıc merak etme.odanda pılates topu varsa onu kullan.suyun ıcın hasta bezı kullan ben neredeyse bır gun boyunca suyum geldıgı ıcın doguma kdr hastabezıyle gezdım :))sakin ol stres yapma bır kac saate bebegını alıcaksın cennet kokulu yavrunu.yürü volta at oralarda

İnşallah canım ya, aynen dört gözle bekliyorum büyümesini, anne demesini:)

Canım benim, ne güzel anlatmıssın, sen çok iyi bir annesin, o kadar belli ki...Hatta öyle ki seni kendi anneme çok benzetiyorum, yazdiklarinlarindan kafamda oluşan profile göre...Annem melek gibi bir kadındır bu arada:)

Şimdi gidiyoruz kizlae Belime vuran sancılar var adet sancısı gibi ins kolay bi doğum olur dualarinizı eksik etmeyin
Canım Allâh kolaylık versin, inşallah hayırlısı ile sabaha kızını kucagina alacaksın:) Sabret canım, sabrin sonu selamet..

Göğüslerim çok şişti kizlarsiz ne yapiyorsunuz?
Sıcak dus cok iyi gelmıstı bana.bır ıkı gun cektm cok dolulugun acısını sonra normale döndü.sık sık emzir bebısını.ben sarılıktan dolayı saat başı emzırıyodm belkıde oyuZden cabuk gectı

Canım teşekkür ederim iyi niyetli görüşün için inşallah benim kendi evlatlarım büyükleri zaman böyle düşünürler burada bakıyorum da hepimiz aynıyız sadece benim yaşım veya bazen de tecrübem fazla sizden keşke ben de ilk bebeğim de sizler kadar tecrübeli olsa idim hepinizi tanımıyor olmama rağmen kendime çok yakın hissediyorum kim bilir belki bir gün bir yerlerde yüz yüze arkadaşlıklar kurmak da nasip olur inşallah

Çok sağolun kızlar sancılar 5 dk da 1 geliyor ama 60 65 fln Nst de açıklık da pek değişmedi daha 2 cm fln anca olmuştur sabaha kadar tam açıklığı yakalariz ins çok heyecanlıyım :))
Canım zaten normal süreçte az az sancı ile yavaş yavaş açılma ile ilerliyor bence çok iyi gidiyosun sancının olması çok büyük bir n nimet maşallah sana o birden bire hızla açılacak ilk önce rahim ağzı incelmesi sürüyor baya rahim ağzı tam incelikten sonra açılma hızlanıyor hadi bismillah Rabbim kolaylık versin dua ediyoruz hepimizde sen de bize et hangi hastaneye gittin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…