- 16 Kasım 2015
- 1.861
- 1.152
- 83
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #7.681
Ay hadı cnm kolay dogum olsun inşallah.bebeşinle dönüşünü beklıycez:)))Şimdi gidiyoruz kizlae Belime vuran sancılar var adet sancısı gibi ins kolay bi doğum olur dualarinizı eksik etmeyin
Sanci varmi kuzum haydi gozun aydin .o muhtesem ana saatler kaldi .sakinligini koru .esin yanindaysa toparlan ufaktan hastaneye dogru yol alin. Evde bekleme suyun azalirsa bebege zararKizlar suyum geldi dr a ulaşamadım oturdum bekliyorum ne yapsam bilemedim hala devam ediyor akmaya .
Sende evlatlarimizin gelecegi icin dua et kuzu . sakinlik cok onemli bebegine odaklan rabbim bi avazda kurtarsin seni . cok kolay olacak minnakina kavusacaksin .kizlae bu gece burdayiz açıklık sadece 1 cm sabaha kadar müdahale etmeyecekler sabaha kadar açıklık olmazsa sabah suni verecekler dualarinizı bekliyorum
Sende evlatlarimizin gelecegi icin dua et kuzu . sakinlik cok onemli bebegine odaklan rabbim bi avazda kurtarsin seni . cok kolay olacak minnakina kavusacaksin .
Sancin basladiysa gerisi gelir kuzum sakinsen cok iyi gidisati engellememis olursun.allahim bebisinle birlikte sagasaglim evine donmeyi nasip etsin. Bak biz 17gunluk olduk .hrlergun yeni biseyine tanik oluyorsun hele kokusu varya dunyalara bedel. Az kaldi yarin yepyeni bi gune baslayacaksin.ay yine duygulandim.cok sukur ki rabbim nasip etti anne olmayi isteyen her kuluna nasip etsinİnş canım xok Sağol sak8nim şükür xok sancim yok 50 60 larda fln hafif hissediyorum ins hızlı ilerler de suniye gerek kalmaz :)
Kizlar açıklığı artırmak için tavsiye edebileceğiniz biseu var mj
Sancin basladiysa gerisi gelir kuzum sakinsen cok iyi gidisati engellememis olursun.allahim bebisinle birlikte sagasaglim evine donmeyi nasip etsin. Bak biz 17gunluk olduk .hrlergun yeni biseyine tanik oluyorsun hele kokusu varya dunyalara bedel. Az kaldi yarin yepyeni bi gune baslayacaksin.ay yine duygulandim.cok sukur ki rabbim nasip etti anne olmayi isteyen her kuluna nasip etsin
Şu sandalyeye tutunup comelip kalkma hareketini oneriyorum sana da .kendini serbest birak.ara ara yap insallah acilman hizli olur
Kizlar açıklığı artırmak için tavsiye edebileceğiniz biseu var mj
Canım benım cok cabuk gecıcek hıc merak etme.odanda pılates topu varsa onu kullan.suyun ıcın hasta bezı kullan ben neredeyse bır gun boyunca suyum geldıgı ıcın doguma kdr hastabezıyle gezdım :))sakin ol stres yapma bır kac saate bebegını alıcaksın cennet kokulu yavrunu.yürü volta at oralardaSuyum hala geliyor hareket etmek çok zor oluyor bu halde . Kalkar kalkmaz akıp gidiuor ama yinede yapmaya calisxam canım çok sagol
İnşallah canım ya, aynen dört gözle bekliyorum büyümesini, anne demesini:)Tabi ki Allah'a şükürler olsun sağlıkla kavuştum bebeğime.
Şu anda tamamen bana bağımlı olduğu için ve alışık olmadığım bir durum yaşadığım için bocalıyorum henüz.
Şöyle ele kola geleceği, bir kaç dakika oyunlarla oyalanabileceği kadar büyümesini bekliyorum inşallah.
Canım benim, ne güzel anlatmıssın, sen çok iyi bir annesin, o kadar belli ki...Hatta öyle ki seni kendi anneme çok benzetiyorum, yazdiklarinlarindan kafamda oluşan profile göre...Annem melek gibi bir kadındır bu arada:)Canım aramızda dört yaş var benim ilk çocuğum değil ama ben de sana katılıyorum sen yıllarca çocuğun olmadan bunu fark ettin ben deyillarca kalabalikta çocuk büyütürken fark ettim. Evlat o kadar değerli ki simdi geri dönebilsem hepsini kucağımda tutardım bir kere atlatmaz bir kere kizmazdim kucağıma almadimda noldu sanki daha asabi oluyorlar. Hem hiç kimse de takdir bile etmiyor evde ki dört dörtlük düzeni. Akıllandım ama biraz geç oldu . Sürekli kucağımda kuzum benim hiç de huysuzluk yapmıyor yatırınca da uyuyor ama ben de hiç bir şeyi takmıyorum olursa olur olmazsa olmasın. Hiç bir kocakarı tavsiyesi için hayatınızı zehir etmeyin arkadaşlar yok bizim zamanımızda şöyleydi diye başlayan hiç bir söz sizi ilgilendirmesin şu yalan dünyanın şu yalan insanların içinde size ait size emanet ve sizden bir parça olan bu nimetlere peygamber efendimizin şefkati ile yaklaşmaya çalışın küçücük yaşında annesiz ve babasız kalmış bir kalbi olan hiç bir zaman hiç bir kadına ve çocuğa değil vurmak sesini bile yükseltmemiş olan peygamber şefkati. Geç oldu ama ben bebek sevmeyi yeni öğrendim. Üstelik yanımda sen ve bebeğin her şeyden değerlisiniz diyen kimsem de yoktu işin kötü tarafı hepsi yanımda olduğu halde yoktular keşke uzakta olsalardı ama ben bir arkadaşınız olarak size söylüyorum hayatı çok fazla kurala bağlamaya çalışmayın olmayan şeyler sizi çok üzmesin olanlara da sukredin geçin korku ile hayat surmeyin korkulan şey başa geliyor yerine her şeyi asıl sahibi olan a emanet edin ve her şey çok güzel olacak diye sürekli telkin edin unutmayın ki bizim gibi çocuk sahibi olamayan bile nice insanlar var
Canım Allâh kolaylık versin, inşallah hayırlısı ile sabaha kızını kucagina alacaksın:) Sabret canım, sabrin sonu selamet..Şimdi gidiyoruz kizlae Belime vuran sancılar var adet sancısı gibi ins kolay bi doğum olur dualarinizı eksik etmeyin
Sıcak dus cok iyi gelmıstı bana.bır ıkı gun cektm cok dolulugun acısını sonra normale döndü.sık sık emzir bebısını.ben sarılıktan dolayı saat başı emzırıyodm belkıde oyuZden cabuk gectıGöğüslerim çok şişti kizlarsiz ne yapiyorsunuz?
Canım teşekkür ederim iyi niyetli görüşün için inşallah benim kendi evlatlarım büyükleri zaman böyle düşünürler burada bakıyorum da hepimiz aynıyız sadece benim yaşım veya bazen de tecrübem fazla sizden keşke ben de ilk bebeğim de sizler kadar tecrübeli olsa idim hepinizi tanımıyor olmama rağmen kendime çok yakın hissediyorum kim bilir belki bir gün bir yerlerde yüz yüze arkadaşlıklar kurmak da nasip olur inşallahİnşallah canım ya, aynen dört gözle bekliyorum büyümesini, anne demesini:)
Canım benim, ne güzel anlatmıssın, sen çok iyi bir annesin, o kadar belli ki...Hatta öyle ki seni kendi anneme çok benzetiyorum, yazdiklarinlarindan kafamda oluşan profile göre...Annem melek gibi bir kadındır bu arada:)
Canım Allâh kolaylık versin, inşallah hayırlısı ile sabaha kızını kucagina alacaksın:) Sabret canım, sabrin sonu selamet..
Canım zaten normal süreçte az az sancı ile yavaş yavaş açılma ile ilerliyor bence çok iyi gidiyosun sancının olması çok büyük bir n nimet maşallah sana o birden bire hızla açılacak ilk önce rahim ağzı incelmesi sürüyor baya rahim ağzı tam incelikten sonra açılma hızlanıyor hadi bismillah Rabbim kolaylık versin dua ediyoruz hepimizde sen de bize et hangi hastaneye gittinÇok sağolun kızlar sancılar 5 dk da 1 geliyor ama 60 65 fln Nst de açıklık da pek değişmedi daha 2 cm fln anca olmuştur sabaha kadar tam açıklığı yakalariz ins çok heyecanlıyım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?