Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Kızlar biraz önce yatınca belime 2 defa ağrı girdi bebek aşırı hareketliydi. tuvaletim gelmiş gibi hissettim kalktım kanlı akıntı geldi. Evde biraz beklesem mi yoksa hastaneye gitsem mi bilemedim? Sancı falan hissetmiyorum sadece bağırsaklarım çok hareketli.

Son düzenleme:
Haklisin canım cuma arayım diyorum doktoru yalnız doğum yaklaştıkça içimi bir korku sardı anlatamam size diğer kuzularımı bırakıp doğuma gitmek baya bir tedirgin ediyor beni şu eşin alt tarafa yerleşme hikayesi kafama takılıyor çok şükür rahim ağzına 5cm uzağa ilerledi ama işte dualar edip gidicez artık sizden de bol dua bekliyorum

Canım nişanın gelmiş o zaman panik yapma sancı olursa sıklasirda süresi de düzene girerse gidersin hadi bakalım dualarımız seninle

Canım en çok senden dua bekliyorum cuma günü o saatte sezeryana girerken hepimizin sağlıkla şu doğumlarımızı yapmamız için dua et arkadaşım nede olsa topik sahibimiz olarak bir nevi başımızsın:) ben pıhtılaşma yüzünden sezeryan olamam zaten inşallah eş ile ilgili bir sorun olmasın da rahatca kuzularımı n yanında döneyim kızlar bu arada son on gündür benim suyum baya azaldı doğum yaklaştığı için normal diyorlar doktorlar ve pislik yutma tehlikesi suyla orantılı diye biliyorum onun için de beni çok bekletmek istemiyor kırk hafta bitince almak istiyor

Canım nişanın gelmiş o zaman panik yapma sancı olursa sıklasirda süresi de düzene girerse gidersin hadi bakalım dualarımız seninle

Bu nişan parça parça gelir mi? Sakin kalmaya çalışıyorum biraz önce duşa girdim.
İçimde bir his hastaneye git diyor. Ama eşimi uyandırırsam panik yapar uyuyamaz. Kararsız kaldım.
Bir arkadaşın nişandan hemen sonra hastanede suyu gelmişti o geliyor aklıma.

Canım hatırlasana bebeğim seni bekliyorum un nişanı günlerce geldi üstüne suyu da geldi yavaş yavaş ama geri kapandı telaş yapma ağrın sızın yoksa bende dinlen bol bol doğumun yaklaştı son hazırlıklarını filan kontrol et bu saatte hastaneye gitsen de nöbetçi doktor ultrason da bakar suyun gelmemiş der sancı da yoksa zaten geri gönderir sancı olsa zaten duramazsın biraz uyumaya çalış

Zaman geçtikçe biraz daha soğukkanlı oluyorum zaten. İlk andaki gibi değilim.
Ağrım yok sadece kuyruk sokumda çok ince sızı gibi arada bir hissediyorum. Uyuyabilirsem uyuyacağım bakalım.

Zaman geçtikçe biraz daha soğukkanlı oluyorum zaten. İlk andaki gibi değilim.
Ağrım yok sadece kuyruk sokumda çok ince sızı gibi arada bir hissediyorum. Uyuyabilirsem uyuyacağım bakalım.
Günaydın canim ne yaptin en son mesajını okudum rabbim yardimcin olsun insallah.

Cnm o nişan. Sümüksü kan mıydı

Etmemmi hiç . Hepinize edicem inşallah hepimiz SağSağlim bebislerimizle yuvamız döneceğiz. Rabbim korkularimizdan emin kıl bizleri AMINN

Cnm beni görmüyorsun. Bi ay önce geldi bir kaç kere. Sonra 10 günde kanama olmustu. Bir ay oldu hala doğuramadim

Cnm nisanin gelmis bence hastaneye git hemen benim oglumda oyle. Oldu o gun dogurdum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…