- 17 Ağustos 2009
- 285
- 58
- 318
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #6.981
Malesef internetten olmuyo çünkü kimliğinle gidiyosun kayıt yapıyolar o şekilde alıyosun.. İstanbulda geçerli sadece o da bir kaç şubesinde .. Keşke her yerde geçerli olsaydı sizde alırdınız ya iyi olurduAaaa bunu internetten alamiyor muyuz? Benim yaşadığım yerde e bebek şubesi yok galiba
Malesef internetten olmuyo çünkü kimliğinle gidiyosun kayıt yapıyolar o şekilde alıyosun.. İstanbulda geçerli sadece o da bir kaç şubesinde .. Keşke her yerde geçerli olsaydı sizde alırdınız ya iyi olurdu
Yok canım ufak tefek var bayağa bişeyler içindekilerin liste resmini atayım :) 4 tane bebek bezi , 5 tane alt değiştirme örtüsü ve listedekiler var
Zaten sadece ankara için geçerliymiş. Çok iyi kampanya. Kaçırdığıma üzüldüm
Pistt kizlar aramiza yeni biri katildiiiii maşallahinizi aliriz
Kırk bir kere maşallah canım. O minik elleri kokla benim için. Hayırlı olsun canım. Allah sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir ömür nasip eylesin. Hayırlı evlat olur inşallah. Doğum nasıldı? Normal oldu dimi? Uygun olduğun bir an yazarsın.Pistt kizlar aramiza yeni biri katildiiiii maşallahinizi aliriz
Amin kizlar zor oldu biraz kgsu fazla oldugu icin cikaramadim sezeryan olduk iyiyiz cok sukurAyyyy cnmmm dogdu demek... Nasil doğurdun kolaymiydi kac kg bizi hbdarbet... Allah anali babali buyutsun ins cnmm
Canım çok sevindim maşallah kuzuya sağlıkla buyusunPistt kizlar aramiza yeni biri katildiiiii maşallahinizi aliriz
Oyy maşallah :) gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinPistt kizlar aramiza yeni biri katildiiiii maşallahinizi aliriz
Oyy maşallah :) gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Amin kizlar zor oldu biraz kgsu fazla oldugu icin cikaramadim sezeryan olduk iyiyiz cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?