- 9 Nisan 2014
- 160
- 298
- 53
- 37
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #6.961
Allahim yardım etsin kolaylıklar versin geliyor bir tane daha bebisimizKizlar 10bucukta alttan muayene yapildi 3cm olmusuz.oglen arasindan sonra tekrar bakilicak yatis verilir muhtemelen
Kizlar 10bucukta alttan muayene yapildi 3cm olmusuz.oglen arasindan sonra tekrar bakilicak yatis verilir muhtemelen
Canım allah yardımcın olsun, kolay bir doğum nasip etsin. Bizler için de dua et olur mu? Bizi de haberdar et, olur mu?Kizlar 10bucukta alttan muayene yapildi 3cm olmusuz.oglen arasindan sonra tekrar bakilicak yatis verilir muhtemelen
İnşallah kısa sürede atlatiriz bu sureci bebislerimize kavusuruz canim
Kizlar 10bucukta alttan muayene yapildi 3cm olmusuz.oglen arasindan sonra tekrar bakilicak yatis verilir muhtemelen
Allah yardımcın olsun canm bi avazda kurtarsin inşallahKizlar 10bucukta alttan muayene yapildi 3cm olmusuz.oglen arasindan sonra tekrar bakilicak yatis verilir muhtemelen
Kizlar doktordan geldim şimdi pazartesi sezeryan olucamistemeyerek de olsa bebegim 4200 olmuş kilolu olduğu için riske atmayalim dedi doktor dua edin sezeryandan cok korkuyorum
Kizlarr hamilelik doneminde sacini boyatan varmiii...Ben tam boyatacagim zaman hamile oldugumu ogrendim aylardir idare ettim ama simdi boyatsam bebegim buyudugu icin artik zarari olmas die dusunuyorumm..Bu konuda dr una danisan yada boyatam vsrsa fikrimi ogrenmek istiyorum
Kizlarr hamilelik doneminde sacini boyatan varmiii...Ben tam boyatacagim zaman hamile oldugumu ogrendim aylardir idare ettim ama simdi boyatsam bebegim buyudugu icin artik zarari olmas die dusunuyorumm..Bu konuda dr una danisan yada boyatam vsrsa fikrimi ogrenmek istiyorum
Ya bende sanatcilari dusundum valla onlar boyatiyo cocuklarinda bisey yokkkCnm ben danistim rofle yaptiriyorum ben normal. Boya degil iyice indi asagi son ayim diye danisayim. Dedim... Oda hicbir sakincasi yok boyatabilirsin dedi bu hafta ins dusunuyorum... Zaten sanatcilari gormuyomusun hepsi boyali geziyo... Demekki. Zarari yok... Ha belki her ay boyatmanin vardir ama bizim artik hayirli ile son ayimiz bisi olucagini dusunmuyorum bende... Ama sen genede kendi dr una sor...
Ya benim beyazlarim tel tel olsa boyatmicam ama tutam tutam beyazim var dayanamiyom artik e gelen giden de olcakCnm ben 2 kere organik boyattim. Doktora sordum bi kere boyatabilirsin demişti
Kızlar e bebek kampanya yapmış 63 tl lik hoşgeldin bebek paketini 5 tl ye indirmişler ben şimdi gittim aldım evi yakın olan varsa tavsiye ederim
Yok canım ufak tefek var bayağa bişeyler içindekilerin liste resmini atayım :) 4 tane bebek bezi , 5 tane alt değiştirme örtüsü ve listedekiler varPaketin içinde ne var sadece bu gozukenmi
Dr'um doğum yapinca geçecek dedi canım. Istersen bilek ateli al ama çok işe yaramaz dedi. Gerçekten aldim bir ay falan kullandim. Şimdi artik kullanamiyorum çünkü sabaha karşı sağ elim feci şişiyor. Atel iyice sıkıyor. Uyusukluga da alıştım zaten. Son 11 gün diye sabrediyorum canım. İnşallah doğumla geçecek. Geçmezse bilekten bir operasyon yapıyorlarmış doğumdan sonra. İnşallah ona gerek kalmaz. Şimdilik malesef bir çaresi yok canım.esinsem cnm senin ellerin uyuusyodu demi... Benimde ozellikle sol elim kolum uyusmaya basladi dr sorucam ama sana ne demisti dr un... Netten baktim olabilen seylermis ama ilk hamileligimde hic yasamadim
Aaaa bunu internetten alamiyor muyuz? Benim yaşadığım yerde e bebek şubesi yok galibaYok canım ufak tefek var bayağa bişeyler içindekilerin liste resmini atayım :) 4 tane bebek bezi , 5 tane alt değiştirme örtüsü ve listedekiler var
Zaten sadece ankara için geçerliymiş. Çok iyi kampanya. Kaçırdığıma üzüldümKızlar e bebek kampanya yapmış 63 tl lik hoşgeldin bebek paketini 5 tl ye indirmişler ben şimdi gittim aldım evi yakın olan varsa tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?