Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Kizlar doktordan geldim şimdi pazartesi sezeryan olucam istemeyerek de olsa bebegim 4200 olmuş kilolu olduğu için riske atmayalim dedi doktor dua edin sezeryandan cok korkuyorum

Kizlar 10bucukta alttan muayene yapildi 3cm olmusuz.oglen arasindan sonra tekrar bakilicak yatis verilir muhtemelen

Hayirlisiyla bebislerinizi kucaklariniza alirsiniz insallahh

Cnm ben danistim rofle yaptiriyorum ben normal. Boya degil iyice indi asagi son ayim diye danisayim. Dedim... Oda hicbir sakincasi yok boyatabilirsin dedi bu hafta ins dusunuyorum... Zaten sanatcilari gormuyomusun hepsi boyali geziyo... Demekki. Zarari yok... Ha belki her ay boyatmanin vardir ama bizim artik hayirli ile son ayimiz bisi olucagini dusunmuyorum bende... Ama sen genede kendi dr una sor...

Cnm ben 2 kere organik boyattim. Doktora sordum bi kere boyatabilirsin demişti

Ya bende sanatcilari dusundum valla onlar boyatiyo cocuklarinda bisey yokkk
Cnm ben 2 kere organik boyattim. Doktora sordum bi kere boyatabilirsin demişti
Ya benim beyazlarim tel tel olsa boyatmicam ama tutam tutam beyazim var dayanamiyom artik e gelen giden de olcak

esinsem cnm senin ellerin uyuusyodu demi... Benimde ozellikle sol elim kolum uyusmaya basladi dr sorucam ama sana ne demisti dr un... Netten baktim olabilen seylermis ama ilk hamileligimde hic yasamadim
Dr'um doğum yapinca geçecek dedi canım. Istersen bilek ateli al ama çok işe yaramaz dedi. Gerçekten aldim bir ay falan kullandim. Şimdi artik kullanamiyorum çünkü sabaha karşı sağ elim feci şişiyor. Atel iyice sıkıyor. Uyusukluga da alıştım zaten. Son 11 gün diye sabrediyorum canım. İnşallah doğumla geçecek. Geçmezse bilekten bir operasyon yapıyorlarmış doğumdan sonra. İnşallah ona gerek kalmaz. Şimdilik malesef bir çaresi yok canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…