• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Cnm senin nasıl gidiyor taze anne :KK66: emzirme sürecin nasıl düzene girdimi. nilistan nilistan danda ses cikmiyo kız bebislerinizi yemiycez çıkın ortaya :KK70:
Çok şükür düzene girdik sayılır artık sütüm de çoğaldı.. bebişimden fırsat bulamıyorum buraya fazla :)

Hanımlar nasılsınız. Geçmişi okuyamadim. Doguran varmi.
Dün sabah 07:40 ta oglumu sezeryan sonrası normal dogumla kucağıma aldim. Rabbime bin şükür olsun. Evimizdeyiz iyiyiz.:nazar::nazar::anne::anne:
Maşallah canım Allah bagislasin ne güzel ya herkes hemen hemen doğuruyor :).darısı bizim başımıza artik

Aman maşallah bol bol emsin.
Göğüslerin ne durumda tahriş veya yara var mı?
Benim bu konuda gözümü baya korkuttular.
Korkma cnm ılk bır kac gün acıdı ama yara fln olmadı. Memenın ucunu dgl komple kahverengı kısmını bebegın agzına verıceksın ozmn yara olmuyo.ben ışk gun bılmıyodm acemıyken. Hemsıre uyardı benı. Ondan sonra oyle yaptım duzeldı

Dün sabah 07:40 ta oglumu sezeryan sonrası normal dogumla kucağıma aldim. Rabbime bin şükür olsun. Evimizdeyiz iyiyiz.:nazar::nazar::anne::anne:

Allah anali babali buyutsun cnmm... Kilolu bebis diyodun nasil. Zor oldumu dogumun kolaycacik ciktimi kuzucuk...

Korkma cnm ılk bır kac gün acıdı ama yara fln olmadı. Memenın ucunu dgl komple kahverengı kısmını bebegın agzına verıceksın ozmn yara olmuyo.ben ışk gun bılmıyodm acemıyken. Hemsıre uyardı benı. Ondan sonra oyle yaptım duzeldı

Aman maşallah. İnşallah becerebilirim.

Maşallah canım hayırlı olsun. Güle güle büyüt bebişini. :KK68:
Son 2 günde doğum yapanlar tolgaseda tolgaseda sebocek sebocek
Bakalım hafta bitmeden kimler doğuracak.. :halay:

Aman maşallah. İnşallah becerebilirim.
Becerırsın hıc dusunme bunları cnm.bebıslerı kucagımıza alınca allah tarafından hersey sanki daha once yaşamısız gıbı bize verılıyo.güç geliyo birden ve bu hamıleyken yasadıgımız butun evhamlar gıdıyor.

Becerırsın hıc dusunme bunları cnm.bebıslerı kucagımıza alınca allah tarafından hersey sanki daha once yaşamısız gıbı bize verılıyo.güç geliyo birden ve bu hamıleyken yasadıgımız butun evhamlar gıdıyor.

Aslında bebek bakımı konusunda çok fazla endişem yok. Yeğenlerimle çok ilgilendim. Ama yine de etraftan duyduğum böyle şeyler etkiliyor işte.
Mesela ablam ve iş arkadaşım göğüslerinden çok çektiği için beni hep uyardılar 'önlemini al' diye.

Pistt kizlar aramiza yeni biri katildiiiii maşallahinizi aliriz

kızlar sabah 07.43 itibariyle epidural sezaryen ile 2.970 gr. lik bir prensesimiz oldu...emiyor durmadan maşallah kızım, bir de uyuyor: ) darisi başınıza...

Kizlar masallah kuzulariniza Allah saglikli omur versin..Ne guzel bi anda hep dogurdunuz..Darisi basimiza :)

Aslında bebek bakımı konusunda çok fazla endişem yok. Yeğenlerimle çok ilgilendim. Ama yine de etraftan duyduğum böyle şeyler etkiliyor işte.
Mesela ablam ve iş arkadaşım göğüslerinden çok çektiği için beni hep uyardılar 'önlemini al' diye.
Evet herkes birsey soyluyo malesef.kaynanam annem en sonunda uyardım bana olumsuz örnekler olumsuz yorumlar yapmayın etkılenıyorum diye.evet önlemını al ama gözündede büyütme.

Gözün aydın cnm. Hayırlı olsun. Analı babalı büyütün inşallah. Sezeryan sonrası normal doğum nasıl oluyo ;)

Allah anali babali buyutsun cnmm... Kilolu bebis diyodun nasil. Zor oldumu dogumun kolaycacik ciktimi kuzucuk...
Sagol canim benim. kilolu diyodum ama cok kilolu olmadi. 4 u bulmadı yani ben gecerse diye korkuyodum. Sancilar cok zorladi ama.dogum kolay oldu allahima bin sukur

kızlar sabah 07.43 itibariyle epidural sezaryen ile 2.970 gr. lik bir prensesimiz oldu...emiyor durmadan maşallah kızım, bir de uyuyor: ) darisi başınıza...
Kızlar siz pıtır pıtır doğuruyorsunuz ben burda hüzünlenip ağlıyorum görende ilk bebeğim olacak zanneder dualarımız hepimiz için en çok da şey hoşuma gidiyor yolun başından beri bir kader ortaklığı yapmamız çok şükür darısı bizim başımıza

Back