• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

iyi geceler kizlar. doğum yapanlar olmuş Rabbim hayırlı sağlıklı uzun omurler versin inşallah. bizimde yardımcımız olsun benimde perşembe gunum bitiyo bugün nst de bisey cikmadi. cuma günü hazırlıklı gelin dedi dr doppler testi yapilacakmis su yeterli mi diye. ayrica hem çatı muayenesi hem nst olacak duruma gore yatış yapilacak. tabi bugün yarinda gelebilirmis bakalım hayırlısı olsun. cok tırsıyorum acikcasi diken ustundeyim bayramdan beri. :(

Bu da benim kolonya sisem:) Çikolata da yaptırdım hacı şeriften, onun fotosunu çekmedim, yataktayım şimdi kalkamicam:) ama o da çok güzel oldu, takı yastığı ve kapı susu yaptırdım, lokum aldım ikramlik, bir de karışık kuru pasta alıcam yarın, malum perşembe sabah 05.30 da hastanede olucam, pastaneye gidemem o saatte, bir de limonata ve gazoz aldim, lohusa serbeti ikram etmiycem ben..Izmir zaten cok sicak, insanları baymasin serbet:)
Yalnız ellerinize sağlık kızlar bayıldım yaptıklarınıza, az daha vaktim olsaydı aklımda çok şey vardı yapacak ama malum tansiyon olayı planlarımı alt üst etti...
Yine de bugün börek sardım koydum dolaba, yarın da sarma yapicam annemle onları koyucaz dolaba, tatlı olarak da misafir gelince hemen kek yapcaz, günlük olacak yani kekler...
İşte böyle yaklaşık 32 saat sonra kızıma mi kavuscam ne???? Heyecan dorukta
Doğru ya canım biz boşa arıyoruz kimin doğuracağını birinci belli sensiz sırada ikinci kim acaba

Kizlar saat 9dan 23.00e kadar sancim artti 5dk ya bir e indi.hastaneye gittik axilma hala 1cm sanci var .dr 2saat sonra tekrar gel acilmana bakicaz tekrar dedi.bizde annemler yakin diye oraya geldik.sancinin iyice sıklaşmasini bekliyorum ki orda cok mudahele ediliyo.gozum korktu acikcasi bebekte sikinti olmadigi icin dayanbildigm kadar evde cekicem

Kizlar saat 9dan 23.00e kadar sancim artti 5dk ya bir e indi.hastaneye gittik axilma hala 1cm sanci var .dr 2saat sonra tekrar gel acilmana bakicaz tekrar dedi.bizde annemler yakin diye oraya geldik.sancinin iyice sıklaşmasini bekliyorum ki orda cok mudahele ediliyo.gozum korktu acikcasi bebekte sikinti olmadigi icin dayanbildigm kadar evde cekicem
Canım, nasıl oldun? Sancin arttı mı? Açılma oldu mu? Doğurdun mu yoksa? Bizi haberdar et, bekliyoruz...

Arkadaslar Allahim hepimize kolay dogum nasip etsinn..Normal yada sezeryan olsun onemli deil once bizim sonra bebeklerimizin sagligi daha onemli..Bunu yakin tanidigini dogumdan sonra kaybetmis biri olarak belirtiyorum..Benim arkadasim normal dogum die 9 ay ugrasti ki kendisi spor hocasi cocuklugundan beri spor yapan birisi ama gunu doldurup sancisi da oldugu halde sezeryan oldu son anda bu karar verildi ve gayette rahatim diyor..Belki normal dogum icin diretseydi kendisine zarari olacakti..Herkese Stressiz kolay dogumlar diliyorum...

Kızlar bu sabah tekrar ayrıntılı usg ye girdim dün normal usg de 3500 a e yakın çıkan bebeğim bugün,3000 civarı çıktı dün tam 38 haftalık ti bugün 37+2 filan ayrıntılı usg daha net ölçüm yapıyor bunu görmüş olduk bu arada dün gece saat bire kadar dokuz çeşit yemek yapıp dolaba attım evdeki kuzularıla rahat bir lohusalık geçirmek için sabaha kadar da yorgunluktan uyuyamadım tabiki çoğu da fırın yemeği oldu ama şu an çok mutluyum nasip etti Rabbim çok şükür hayırlısı ile son bir temizlik yapıp ütüyü bitirirsem doktora gidip suni sancı verin bile diyebilirim :)) bugün galiba tolgaseda doğum yaptı inşallah iyidirler...

Kızlar bu sabah tekrar ayrıntılı usg ye girdim dün normal usg de 3500 a e yakın çıkan bebeğim bugün,3000 civarı çıktı dün tam 38 haftalık ti bugün 37+2 filan ayrıntılı usg daha net ölçüm yapıyor bunu görmüş olduk bu arada dün gece saat bire kadar dokuz çeşit yemek yapıp dolaba attım evdeki kuzularıla rahat bir lohusalık geçirmek için sabaha kadar da yorgunluktan uyuyamadım tabiki çoğu da fırın yemeği oldu ama şu an çok mutluyum nasip etti Rabbim çok şükür hayırlısı ile son bir temizlik yapıp ütüyü bitirirsem doktora gidip suni sancı verin bile diyebilirim :)) bugün galiba tolgaseda doğum yaptı inşallah iyidirler...

Cok yanilma payi oluyo cnm saglikla dogsunda kuzularimiz gerisi bos... Ellerine saglik bir suru sey yapmissin... Bizde dun kocisle sigara boregi sarip attik ama daha sarmamiz lazim... Bu ay sonuna dogru halilarimi vericem yikansin annemle ablam gelicek temizlik yapicaz dip köşe... Bebisin yatağını fln kurariz... Ay saka maka az kaldi walla mis kokululari almaya insallahhh

Kizlar doktordan geldim şimdi pazartesi sezeryan olucam :KK12: istemeyerek de olsa :63: bebegim 4200 olmuş kilolu olduğu için riske atmayalim dedi doktor dua edin sezeryandan cok korkuyorum :olamaz:
boylesi hayirliymis canm. korkma bebegin icin en iyisi buymus. onlar sağlıkli olsunda biz anneler herseyin ustesinden geliriz Allahin izniyle.

tolgaseda tolgaseda ne yaptın doğum yaptın mı?

B bebegim seni bekliyorum çok güzeller. Ben de düşünüyorum nasıl paket yapıp götüreceğimi. Kapı süsü, balonlar, bardaklar falan hep valizde ama en iyisi saksıları, sepeti ve ağacı kutuya koymak.
Meyvesuyu için ördek sürahi götüreceğim. Ama hiç bir yerde tek olarak satılanı bulamadım. Hepsi takım halinde.

sebocek sebocek çok tatlı ve şık olmuş şişeler pembiş pembiş. :KK68:

Kizlar doktordan geldim şimdi pazartesi sezeryan olucam :KK12: istemeyerek de olsa :63: bebegim 4200 olmuş kilolu olduğu için riske atmayalim dedi doktor dua edin sezeryandan cok korkuyorum :olamaz:

Canım sağlıkla doğsun da boşver. Maşallah baya kiloluymuş.
Kim istemez doğumdan hemen sonra ayaklanmayı ama yapacak bir şey yok. Mecbur olunca önce bebeği düşünüyor insan.

Canım sağlıkla doğsun da boşver. Maşallah baya kiloluymuş.
Kim istemez doğumdan hemen sonra ayaklanmayı ama yapacak bir şey yok. Mecbur olunca önce bebeği düşünüyor insan.
İnşallah kısa sürede atlatiriz bu sureci bebislerimize kavusuruz canim:KK46:

Hayirlisi olsun cnmm... Hayirlisi boyleymis riske atilmaz tabikide saglikla kucagina alirsin ins kuzucugunu

iyi geceler kizlar. doğum yapanlar olmuş Rabbim hayırlı sağlıklı uzun omurler versin inşallah. bizimde yardımcımız olsun benimde perşembe gunum bitiyo bugün nst de bisey cikmadi. cuma günü hazırlıklı gelin dedi dr doppler testi yapilacakmis su yeterli mi diye. ayrica hem çatı muayenesi hem nst olacak duruma gore yatış yapilacak. tabi bugün yarinda gelebilirmis bakalım hayırlısı olsun. cok tırsıyorum acikcasi diken ustundeyim bayramdan beri. :KK43:

Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Diken üstünde olma cnm. Güzel bir duyguya yaklaşıyorsun adım adım öyle düşün. ;)

İşte aynı durumdayız. Bende hastaneye yatış verdiklerinde o yüzden kaçar gibi çıktım. Durmadan mudehale nst OFF açılma olmuyorsa bebeğin suyu ve kalp atışı iyiyse gerek yok durmaya . Bendede 2 cm di açılma ve kaldığım süre içinde hiç artmadı . O zaman orda durmaya gerek yok :(
Bende şimdi hastaneden geldim. Doçent doktoru bile şaşırttı oğlum. Dediki çok ender görülen bir durum bu normalde 10 süren kanama ve sudan sonra doğması lazımdı şimdiye kadar ve açılmaninda artması gerekirdi. 38+4 üz bugün 39. Haftayiz yani. 40. Haftada da gelmezse sezeryana alacak. Kısmet bakalım . 2 gün sonra 40. Haftamız başlıyo bekleyip göreceğiz.

Back