- 9 Aralık 2015
- 357
- 571
- 18
- 36
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #7.001
Cok sukur teyzesı emıyo bende sık sık vermeye calısıyorum.ama uykuuuuuuu.cok zormus uykusuzluk.Cnm senin nasıl gidiyor taze anneemzirme sürecin nasıl düzene girdimi. nilistan danda ses cikmiyo kız bebislerinizi yemiycez çıkın ortaya
Canım göZun aydın.cok şükür bebısınde sende saglıkla bırbırınıze kavustunuz. Güle güle büyüt bebegını.birde sık sıkı emzır uykusunda bıle.aman sarılıga dikkat:)Pistt kizlar aramiza yeni biri katildiiiii maşallahinizi aliriz
Pistt kizlar aramiza yeni biri katildiiiii maşallahinizi aliriz
Cok sukur teyzesı emıyo bende sık sık vermeye calısıyorum.ama uykuuuuuuu.cok zormus uykusuzluk.
Amin kizlar zor oldu biraz kgsu fazla oldugu icin cikaramadim sezeryan olduk iyiyiz cok sukur
Canım spinal sezaryen mi oldu genel anestezi mi? Şimdi nasılsın ağrın var mı?
Benim de büyük ihtimalle sezaryen olacak o yüzden merak ediyorum.
Canım sadece istanbuldaki bir kaç şubede geçerliymiş ya forum istanbul , çamlıca ,bostancı ve beylikdüzü şubelerinde varmış kampanya..mağazaya gidiyosunuz kimliğinizi veriyosunuz kayıt yapıp alıyosunuz paketinizi :) benim gittiğimde hamişler dizilmiş paketlerini alıyolardı bayağa güldük birbirimize :)Iyi baya bisi varmis cnm... E bebek burda. Optimumda var... Bu hepsini gidip. Hamile. Oldugunu söylüyorsun ki. Zaten belli :))) 5 liraya bunu aliyosun demi cnm
Ay maşallah Allah analı babalı büyütsün darısı bizlerin başına inşallahPistt kizlar aramiza yeni biri katildiiiii maşallahinizi aliriz
Kızlar sadece istanbulda geçerliymiş oda her şubeside değil
Canım sadece istanbuldaki bir kaç şubede geçerliymiş ya forum istanbul , çamlıca ,bostancı ve beylikdüzü şubelerinde varmış kampanya..mağazaya gidiyosunuz kimliğinizi veriyosunuz kayıt yapıp alıyosunuz paketinizi :) benim gittiğimde hamişler dizilmiş paketlerini alıyolardı bayağa güldük birbirimize :)
Canım stoklar tükenene kadar geçerliymiş gitmeden önce arayın isterseniz stoklarında varsa gidinForum istanbul bana yakın sayılır. Ne zamana kadar geçerliymiş biliyor musun? Ona göre akşam eşim gelince giderim.
Galiba benimdebu çarşamba doktor 40 haftada bakalım olmazsa başka birşey deneriz dedi. Ama sezeryan kelimesini kullanmadı. Etkilenmeyim diye
Canım stoklar tükenene kadar geçerliymiş gitmeden önce arayın isterseniz stoklarında varsa gidin
kızlar sabah 07.43 itibariyle epidural sezaryen ile 2.970 gr. lik bir prensesimiz oldu...emiyor durmadan maşallah kızım, bir de uyuyor: ) darisi başınıza...
Maşallah Hayırlı olsun sağlıkla buyusun inşallah kuzucukkızlar sabah 07.43 itibariyle epidural sezaryen ile 2.970 gr. lik bir prensesimiz oldu...emiyor durmadan maşallah kızım, bir de uyuyor: ) darisi başınıza...
kızlar sabah 07.43 itibariyle epidural sezaryen ile 2.970 gr. lik bir prensesimiz oldu...emiyor durmadan maşallah kızım, bir de uyuyor: ) darisi başınıza...
Kiyamam ya Rabbim anali babalı büyütsün insallah canim çok güzel duygu ya:)kızlar sabah 07.43 itibariyle epidural sezaryen ile 2.970 gr. lik bir prensesimiz oldu...emiyor durmadan maşallah kızım, bir de uyuyor: ) darisi başınıza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?