- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #6.941
Doğru ya canım biz boşa arıyoruz kimin doğuracağını birinci belli sensiz sırada ikinci kim acabaBu da benim kolonya sisem:) Çikolata da yaptırdım hacı şeriften, onun fotosunu çekmedim, yataktayım şimdi kalkamicam:) ama o da çok güzel oldu, takı yastığı ve kapı susu yaptırdım, lokum aldım ikramlik, bir de karışık kuru pasta alıcam yarın, malum perşembe sabah 05.30 da hastanede olucam, pastaneye gidemem o saatte, bir de limonata ve gazoz aldim, lohusa serbeti ikram etmiycem ben..Izmir zaten cok sicak, insanları baymasin serbet:)
Yalnız ellerinize sağlık kızlar bayıldım yaptıklarınıza, az daha vaktim olsaydı aklımda çok şey vardı yapacak ama malum tansiyon olayı planlarımı alt üst etti...
Yine de bugün börek sardım koydum dolaba, yarın da sarma yapicam annemle onları koyucaz dolaba, tatlı olarak da misafir gelince hemen kek yapcaz, günlük olacak yani kekler...
İşte böyle yaklaşık 32 saat sonra kızıma mi kavuscam ne???? Heyecan dorukta
Canım, nasıl oldun? Sancin arttı mı? Açılma oldu mu? Doğurdun mu yoksa? Bizi haberdar et, bekliyoruz...Kizlar saat 9dan 23.00e kadar sancim artti 5dk ya bir e indi.hastaneye gittik axilma hala 1cm sanci var .dr 2saat sonra tekrar gel acilmana bakicaz tekrar dedi.bizde annemler yakin diye oraya geldik.sancinin iyice sıklaşmasini bekliyorum ki orda cok mudahele ediliyo.gozum korktu acikcasi bebekte sikinti olmadigi icin dayanbildigm kadar evde cekicem
Hala 5dk ya bir geliyor evdeyim halaCanım, nasıl oldun? Sancin arttı mı? Açılma oldu mu? Doğurdun mu yoksa? Bizi haberdar et, bekliyoruz...
Kızlar bu sabah tekrar ayrıntılı usg ye girdim dün normal usg de 3500 a e yakın çıkan bebeğim bugün,3000 civarı çıktı dün tam 38 haftalık ti bugün 37+2 filan ayrıntılı usg daha net ölçüm yapıyor bunu görmüş olduk bu arada dün gece saat bire kadar dokuz çeşit yemek yapıp dolaba attım evdeki kuzularıla rahat bir lohusalık geçirmek için sabaha kadar da yorgunluktan uyuyamadım tabiki çoğu da fırın yemeği oldu ama şu an çok mutluyum nasip etti Rabbim çok şükür hayırlısı ile son bir temizlik yapıp ütüyü bitirirsem doktora gidip suni sancı verin bile diyebilirim :)) bugün galiba tolgaseda doğum yaptı inşallah iyidirler...
boylesi hayirliymis canm. korkma bebegin icin en iyisi buymus. onlar sağlıkli olsunda biz anneler herseyin ustesinden geliriz Allahin izniyle.Kizlar doktordan geldim şimdi pazartesi sezeryan olucamistemeyerek de olsa bebegim 4200 olmuş kilolu olduğu için riske atmayalim dedi doktor dua edin sezeryandan cok korkuyorum
Kizlar doktordan geldim şimdi pazartesi sezeryan olucamistemeyerek de olsa bebegim 4200 olmuş kilolu olduğu için riske atmayalim dedi doktor dua edin sezeryandan cok korkuyorum
hayırlısı artık dualarinizda unutmayın inş sağlıkla hepimiin bebislerimize kavustursunboylesi hayirliymis canm. korkma bebegin icin en iyisi buymus. onlar sağlıkli olsunda biz anneler herseyin ustesinden geliriz Allahin izniyle.
İnşallah kısa sürede atlatiriz bu sureci bebislerimize kavusuruz canimCanım sağlıkla doğsun da boşver. Maşallah baya kiloluymuş.
Kim istemez doğumdan hemen sonra ayaklanmayı ama yapacak bir şey yok. Mecbur olunca önce bebeği düşünüyor insan.
Kizlar doktordan geldim şimdi pazartesi sezeryan olucamistemeyerek de olsa bebegim 4200 olmuş kilolu olduğu için riske atmayalim dedi doktor dua edin sezeryandan cok korkuyorum
iyi geceler kizlar. doğum yapanlar olmuş Rabbim hayırlı sağlıklı uzun omurler versin inşallah. bizimde yardımcımız olsun benimde perşembe gunum bitiyo bugün nst de bisey cikmadi. cuma günü hazırlıklı gelin dedi dr doppler testi yapilacakmis su yeterli mi diye. ayrica hem çatı muayenesi hem nst olacak duruma gore yatış yapilacak. tabi bugün yarinda gelebilirmis bakalım hayırlısı olsun. cok tırsıyorum acikcasi diken ustundeyim bayramdan beri.
Kizlar saat 9dan 23.00e kadar sancim artti 5dk ya bir e indi.hastaneye gittik axilma hala 1cm sanci var .dr 2saat sonra tekrar gel acilmana bakicaz tekrar dedi.bizde annemler yakin diye oraya geldik.sancinin iyice sıklaşmasini bekliyorum ki orda cok mudahele ediliyo.gozum korktu acikcasi bebekte sikinti olmadigi icin dayanbildigm kadar evde cekicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?