- 17 Ağustos 2009
- 285
- 58
- 318
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
- #6.901
Bende ödüyorum her gittiğimde 40 TLNst girişlerde sizden de ücret talep ediyorlar mı özel hastaneler ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende ödüyorum her gittiğimde 40 TLNst girişlerde sizden de ücret talep ediyorlar mı özel hastaneler ?
Etmezler mi hicc..hersey para olmus ama hersey.hele de saglik..veriyoruz veriyoruz bitmiyor.resmen canını cikariyolar adamin.insaf yok.ama bu ozellerin sucu degil ki..hani o devlet hastanesindeki vahsi saldirgan yirtici personel var ya doktorundan hemsiresine...iste biz bu paralari onlar yuzunden saçıyoruz.kimsenin sucu yok.ne verenin ne alanin.insanin yuzune bakmiyolar.ters ters konusmalar.bilgi vermeden defetmelerNst girişlerde sizden de ücret talep ediyorlar mı özel hastaneler ?
Canım ben nst için ekstra bir ödeme yapmıyorum. Normal muayene ücretini ödüyorum.Nst girişlerde sizden de ücret talep ediyorlar mı özel hastaneler ?
Aman anlamadim sancim var ama yuruyus yapinca geciyo asil sanci degil buIyi hadi sancin baslamis cnm gözün aydin ins hayirlisi ile dogar kuzucuk
Aman anlamadim sancim var ama yuruyus yapinca geciyo asil sanci degil bu
Nst girişlerde sizden de ücret talep ediyorlar mı özel hastaneler ?
İnsallah cnm ya açilma olmayacak diye korkuyorumYavas yavas. Baslar belki cnm gec olsunda guc olmasin
Ay canim masallah aine hayranim senin gununu doldurdun şaka maka.bende aynen minnak minnak adim atabiliyorum.belden saglam giriyo ağriyo şimdi ama yine ayni hemen kalkiyorum yuruyuş ypinca geciyor. Dune kadr 1cm di ya açilmam bu sanci artirirmi acaba açilmayiCnm bende dün ilk defa yürüyüşe basladim. 20 dk kaplumbağadan yavaş :) arabaya zor bindim. Ve bütün gece kasiklarimda sancı çektim. Sabah 5 ten sonrada belimle beraber sıkı ağrım oldu. Saat 7 de 10 dk da bir bir dk sürdü .eşime dedim başladı heralde doğum dedim. Sonrası yok bitti gitti . Bu oğlan bizimle oyun oynuyor :)))))
Cnm bende dün ilk defa yürüyüşe basladim. 20 dk kaplumbağadan yavaş :) arabaya zor bindim. Ve bütün gece kasiklarimda sancı çektim. Sabah 5 ten sonrada belimle beraber sıkı ağrım oldu. Saat 7 de 10 dk da bir bir dk sürdü .eşime dedim başladı heralde doğum dedim. Sonrası yok bitti gitti . Bu oğlan bizimle oyun oynuyor :)))))
Günaydın kızlar gece uyuyamiyorum sbah uyuyorum tabi yeni uyandım bende nst için ekstra odemiyorum. Bir şey sorucam kızlar pardon ama biraz once sarı balgam gibi sarımsak renginde top gibi peceteyi dolduracak kadar bisi geldi normalde başından beri akintim oluyordu ama bu farklı kalip gibi tuvalet kagidina geldi nişan olabilir mi
Ay canim masallah aine hayranim senin gununu doldurdun şaka maka.bende aynen minnak minnak adim atabiliyorum.belden saglam giriyo ağriyo şimdi ama yine ayni hemen kalkiyorum yuruyuş ypinca geciyor. Dune kadr 1cm di ya açilmam bu sanci artirirmi acaba açilmayi
Günaydın kızlar gece uyuyamiyorum sbah uyuyorum tabi yeni uyandım bende nst için ekstra odemiyorum. Bir şey sorucam kızlar pardon ama biraz once sarı balgam gibi sarımsak renginde top gibi peceteyi dolduracak kadar bisi geldi normalde başından beri akintim oluyordu ama bu farklı kalip gibi tuvalet kagidina geldi nişan olabilir mi
İnşallah öyledir yarın doktora sorucam artıkCanım ona tıkaç diyolar ama yani ben öyle duydum
Bence bi sıcak duş al sonra bi sandalye al önüne yere çömel kalk durmadan. Bide ağızdan derin nefes al ama karnın sişsin göğsün değil. Sonra yavaş yavaş agızdan ver. Bunlar açıyormuş ama bizde ne yapar bilemiyorum. Ne inatçı rahmimiz varmış
Canım senin hamilelik takvimi bile gününü doldurmuş seninkinin gelmeye niyeti yok.
Milletin bebeği mi aceleci bizimkiler mi tembel anlamadım?
Ben de çıktım yürüyorum. Benimki hala yukarıda yerinde duruyor.
Herkes doğuracaksın çok yürüme diyor doktor yürüyeceksin diyor.
Selam canlarım. Malum bebış gelince bu seferde iyi bir çocuk doktoru lazım. Tecrubeli annelerden Avrupa yakasında cocuga para gözüyle bakmayan, her daim ulaşabileceğim bildiğiniz iyi bir cocuk doktoru önerisi alabilir miyim?