- 9 Nisan 2014
- 160
- 298
- 53
- 37
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
- #6.881
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktora gitmelisin canım usutmeye bağlı değilse enfeksiyon ya da baska bir durum olabilir arkadaşımdan cikmisti.Hayırlı sabahlar herkese.ben sabahtan beri iki defadır kusuyorum tansiyona baktim gayet iyi niye olabilir ki sancim filanda yok anlamadim.sadece hafif kasiklarda var ve belim biraz ağrıyor
Hayırlı sabahlar herkese.ben sabahtan beri iki defadır kusuyorum tansiyona baktim gayet iyi niye olabilir ki sancim filanda yok anlamadim.sadece hafif kasiklarda var ve belim biraz ağrıyor
Canım, hayırlısı olsun...perşembe günü dogurursan ne güzel aynı gün doğurmuş olucazKizlar bizde tik yok acilma aynen 1cm dedi dr.eve geldik 3 te.normalde bugun sumiyle de olsa dogurtur dedim ama 14temmuza gun verdi. Çati muayenesinde doğumu baslatmak icin bi hamle yapti ufak yollu kan geliyo.cok korktum bugun .allah hepimizin yardomcisi olsun.simdi agrilarim var nst de de sancim cikti . bi acilmam yok iste. Korku sardi beni . guzel dilekleriniz icin hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum. Allah yardimcimiz olsun.
Ay amin canım ya inşallah vallahi bende durdukça sıkılmaya başladım hayırlısı ile bir doğsa şu kuzular rahat edecez alttan ne gibi bir müdahale etti merak ettim daha doğrusu canım çok yandı mı bunu merak ettim benim hepsi suni sancı ile olmuştu bu sefer acayip kasılma hissediyorum çoğu zaman ağrı baskı ile beraber böyle olunca da başlıyor mu acaba diye sürekli bekliyorum geri geçince de bozuluyorum işte her şeyin bir vakti saati var demek kiKizlar bizde tik yok acilma aynen 1cm dedi dr.eve geldik 3 te.normalde bugun sumiyle de olsa dogurtur dedim ama 14temmuza gun verdi. Çati muayenesinde doğumu baslatmak icin bi hamle yapti ufak yollu kan geliyo.cok korktum bugun .allah hepimizin yardomcisi olsun.simdi agrilarim var nst de de sancim cikti . bi acilmam yok iste. Korku sardi beni . guzel dilekleriniz icin hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum. Allah yardimcimiz olsun.
Kizlar bizde tik yok acilma aynen 1cm dedi dr.eve geldik 3 te.normalde bugun sumiyle de olsa dogurtur dedim ama 14temmuza gun verdi. Çati muayenesinde doğumu baslatmak icin bi hamle yapti ufak yollu kan geliyo.cok korktum bugun .allah hepimizin yardomcisi olsun.simdi agrilarim var nst de de sancim cikti . bi acilmam yok iste. Korku sardi beni . guzel dilekleriniz icin hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum. Allah yardimcimiz olsun.
Ay amin canım ya inşallah vallahi bende durdukça sıkılmaya başladım hayırlısı ile bir doğsa şu kuzular rahat edecez alttan ne gibi bir müdahale etti merak ettim daha doğrusu canım çok yandı mı bunu merak ettim benim hepsi suni sancı ile olmuştu bu sefer acayip kasılma hissediyorum çoğu zaman ağrı baskı ile beraber böyle olunca da başlıyor mu acaba diye sürekli bekliyorum geri geçince de bozuluyorum işte her şeyin bir vakti saati var demek ki
Evet ben oduyorum..Muayene ayri ucret tahliller ve nst icin ayri ucret aliyolar..Nst girişlerde sizden de ücret talep ediyorlar mı özel hastaneler ?
Nst girişlerde sizden de ücret talep ediyorlar mı özel hastaneler ?
Nst girişlerde sizden de ücret talep ediyorlar mı özel hastaneler ?
Canim oyle cok can yakack bisey degildi ama o mudahaleden sonra sancim.basladi cok sukur