• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Hayırlı sabahlar herkese.ben sabahtan beri iki defadır kusuyorum tansiyona baktim gayet iyi niye olabilir ki sancim filanda yok anlamadim.sadece hafif kasiklarda var ve belim biraz ağrıyor
Doktora gitmelisin canım usutmeye bağlı değilse enfeksiyon ya da baska bir durum olabilir arkadaşımdan cikmisti.

tolgaseda tolgaseda naptin cnm dogurdunmu yoksa kizz :)

eskaram eskaram bende yarin gidicem bakalim. Aslinda sabahtanda dahiliyeye kan verim diyorum tsh im icin ama artik yoruldum kan vermekten heray hic gidesim yok :( 2 dede ozele gidicez bakalim ne diyecek merak. Ediyorum

eskaram eskaram tolgaseda tolgaseda hayırlı haberlerinizi bekliyoruz :anneadayı:

Kontrolümüzü olduk kızlar. Bizde doğum açısından bir hareket yok. Her ne kadar ağırlaşmış olsam da bebek henüz kendini hazır hissetmiyor anlaşılan.
Alttan muayene de etti açılma ve sancım yok. Nst geçen seferki gibi çıktı. Yürüyüş yapmam lazım.
Bebeğim 3129gr olmuş. Boyu 51cm civarındaymış.

Her ne kadar doğumda epilepsi açısından risk almak istemesem de doktorun sezaryen için gün vermesine de engel oldum. O da 'erken almamızın da anlamı yok zaten. ayın 20'sinde duruma bakalım' dedi. Haftaya tekrar gideceğim kontrole. İnşallah her şey doğal ilerler de sağlıkla normal yoldan doğururum.

Hayırlı sabahlar herkese.ben sabahtan beri iki defadır kusuyorum tansiyona baktim gayet iyi niye olabilir ki sancim filanda yok anlamadim.sadece hafif kasiklarda var ve belim biraz ağrıyor

Bel ağrısı doğum belirtilerindendir canım. Eğer kendini yormadıysan bel ağrını iyi dinle. Düzenli kasılma falan olursa doktora git.

Kizlar bizde tik yok acilma aynen 1cm dedi dr.eve geldik 3 te.normalde bugun sumiyle de olsa dogurtur dedim ama 14temmuza gun verdi. Çati muayenesinde doğumu baslatmak icin bi hamle yapti ufak yollu kan geliyo.cok korktum bugun .allah hepimizin yardomcisi olsun.simdi agrilarim var nst de de sancim cikti . bi acilmam yok iste. Korku sardi beni . guzel dilekleriniz icin hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum. Allah yardimcimiz olsun.

Kizlar bizde tik yok acilma aynen 1cm dedi dr.eve geldik 3 te.normalde bugun sumiyle de olsa dogurtur dedim ama 14temmuza gun verdi. Çati muayenesinde doğumu baslatmak icin bi hamle yapti ufak yollu kan geliyo.cok korktum bugun .allah hepimizin yardomcisi olsun.simdi agrilarim var nst de de sancim cikti . bi acilmam yok iste. Korku sardi beni . guzel dilekleriniz icin hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum. Allah yardimcimiz olsun.
Canım, hayırlısı olsun...perşembe günü dogurursan ne güzel aynı gün doğurmuş olucaz;)
Kızlar, doğum için fotoğrafçı ayarladinız mi? Ben baktım, düşünüyorum da, özellikle doğumhanede çekilen bebegin ilk fotoğraflarına bayiliyorum;)

Ay amin canım ya inşallah vallahi bende durdukça sıkılmaya başladım hayırlısı ile bir doğsa şu kuzular rahat edecez alttan ne gibi bir müdahale etti merak ettim daha doğrusu canım çok yandı mı bunu merak ettim benim hepsi suni sancı ile olmuştu bu sefer acayip kasılma hissediyorum çoğu zaman ağrı baskı ile beraber böyle olunca da başlıyor mu acaba diye sürekli bekliyorum geri geçince de bozuluyorum işte her şeyin bir vakti saati var demek ki

Senin bebiş de hazır değil demek ki. 3 güne belli olacak o zaman. Hayırlısı olsun inşallah.

Valla ben de muayeneden sonra kanama olacak diye korktum. Önce tek parmak sonra 2 parmak baktı diğer eliyle de kasığıma bastırdı korktum kanama falan olacak diye.

Kızlar herkese geçmiş olsun. Özellikle şunu belirteyim. Kanama olsada korkmayın artık doğum zamanlarımız geldi bişey olmaz yani. Ben ilk kanamayı 35+5 te yasamistim ve 10 gün sürmüştü biliyorsunuz. Sonrasında suyum gelmisti ve ertesi gün o sudan sonra kanama durmuştu. Gördüğünüz gibi hala şükür ki karnımda . Endişe etmeyin . Rabbim hepimiz için hayırlısını versin inşallah

Ay amin canım ya inşallah vallahi bende durdukça sıkılmaya başladım hayırlısı ile bir doğsa şu kuzular rahat edecez alttan ne gibi bir müdahale etti merak ettim daha doğrusu canım çok yandı mı bunu merak ettim benim hepsi suni sancı ile olmuştu bu sefer acayip kasılma hissediyorum çoğu zaman ağrı baskı ile beraber böyle olunca da başlıyor mu acaba diye sürekli bekliyorum geri geçince de bozuluyorum işte her şeyin bir vakti saati var demek ki

Canim oyle cok can yakack bisey degildi ama o mudahaleden sonra sancim.basladi cok sukur

Back