Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Kızlar buda bizim paşanın yatağı ama gelin görün ki kanama başlayalı 10 gün oldu. Cumada biraz su geldi .ama oğluş gelmiyo. Gerçi ben korkudan yataktan hiç kalkmıyorum. Bi yemeğe bide wc ye . Doğsaydi az daha 35+6 da doğmuş olacaktı. Gerçi nilistan da o dönemde doğurdu maşallah kuzucuguda iyi. Kısmet diyeyim. Daha benden beslenecegi günler varmış

Eklentiler

• IMG-20160702-WA0000.jpg
    36,8 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG-20160702-WA0002.jpg
    26,7 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG-20160702-WA0001.jpg
    27,4 KB · Görüntüleme: 45
Oy kuzum saglıkla buyusun paşacık beşiğinde. Dha karnında nasibi varmış cnm.

Tekrar gözün aydın cnm. Birde suni sancı dan bi saat sonra oldumu gerçekten ben şok . Çünkü ben iki gün yedim o suni yi 3 cm anca açılmıştı maşallah sana
Teşekkür ederim :) 1 saat sancı derken şöyle anlatıyım dr umun başarısı aslında.. akşam üzeri 4-5 gibi yatış yapıldı sancıyı düşük dozda verdiler saat 10 buçuk falan oldu bende sancı falan yok hiç güle oynaya gezdim durdum koridorda :) o ara dr um geldi güle oynaya geziyo bu olmaz böyle dedi doğumhaneye geçtik baktı 3 cm açılma olmuş o kadar saat çok az ilerleme olmuş suyumu patlattı falan ne yaptıysa o anda 6 cm oldu açıklık..artırın dozu dedi 20 dk falan yatakta kıvrandım gelip gelip gidiyodu sancı..tekrar geldi tekrar bi bakalım açıklık ve durumda diye kontrole diye girdik baktı 9 cm olmuş hadi başlıyoruz dedi ben şok daha zamanım var diyodum :) tabi bu arada sancıdan çığlıklar atıyorum artık bas bas bağırıyorum acı eşiğin çok düşük diyo dr um..işte o arada 20 dk falan ıkınma falan sürüyo o da ben beceremediğim için bu kadar.yoksa 2 dk lik iş..yaşayınca anlıyo insan..derken işte toplamda 40 dk da doğum yapmış oldum..dikiş kısmı da bi 40 dk sürdü ıkınmayı bilmediğim için yırtık oluşmuş içten dıştan dikeyim derken uzun sürdü..bitti gitti işte her güzelliğin bi zorluğu var elbet..bebeğimin o çıkış anını görmek dünyalara değerdi..getirdiler hemen öpüştük koklaştık ohh miss anlatilmaz yaşanır :))

Canım maşallah seninki tam bi avazda deliklerinden oldu. Allahın sevgili kuluymuşsun.maşallah darısı basimiza
Çok şükür cnm :) sancı esnasında inşirah süresi okudum hep annem ablamlar falan da meryem suresi okudular Rabbim yardım etti çok şükür

Güle güle yatsın kuzucuk gu,el gunlerde

Ay duygulandim ben.geçti gitti işte cnm. darısı başımıza inşallah bi avazda

Oyyy kuzuya mis olmazmı hicc . O an bambaşka hiçbir tarifi yok. Ben kızımda 2 günde doğurmama rağmen baygın ve gözlerim çok az görmesine rağmen onu kucağıma verdikleri an herşeyi unuttum o an. İlk sözüm aramıza hoşgeldin bebeğim demekti. Ayy çok duygulandım şimdi.

Hepimiz öyle..kac gundur artık sona yaklaştıkça hersey daha agir geliyo.cok duygusalim.birqz merak biraz korku biraz heyecan..çevremden de bekledigim ilgi ve anlayışı goremiyorum gibi geliyor.hayat sanki daha bi zor oldu.hava sıcak uyuyamiyorum odemler..bilmiyorum.zor iste.ya da ben kaldiramiyorum.izin zamanim da geldi.ise giderken vakit hizli geciyodu.daha dayanikliydim

Benim de ilk sözüm "bebeğim nasıl iyi mi" oldu :)

Ayyy kızlar ağlamayı durduramadım acayip duygu yüklüyÜm şu an
Canım benim ya hayırlısı ile bir doğum yapsaydık bizde kuzularımızı koklardık inşallah bak biz de varız yanında üstelik benim dördüncü amaaa on dördüncü bile olsa insan fark etmiyor bir büyüğü ile arası 6 yaş o bile hergün on kere soruyor abisi. Ablaları ise zaten bana düşürmeyecek galiba babamız ötekilerde hiç bu kadar görmedik ama sürekli karnımı seviyor yaş ilerledikçe insan da olgunlaşıyor tabiki zaten onun ısrarı ile oldu bu bebek

Oldukca geri duruyo sadece yuruyuslerde yanimda o kadar odunlasti iyice
Kızlar hiç o kadar takmayın erkekleri inanın onlar çoğu şeyin farkında bile olmaz çoğu zaman vallahi her kadın yanında dört dörtlük anlayışlı düşünceli bir erkek istiyor ama bizim erkeklerin sadece yüzde biri filan böyle galiba onun haricinde olanlara ama söyleye söyleye yaptırırsınız şimdi hele ilk doğumu olacaklar zannetmeyin ki bir bebeğiniz olacak aslında her kadının ilk çocuğu maalesef ki eşi oluyor birşey yapmalarını fazla beklemeyin bir iki rica edin bir iki arada söylenin arada onsuz bu hamileliği yaşamanın çok zor olacağını filan söyleyin ha şimdi bazıları hemen atılıyor hayret birşey bir de bu halimde onunla mı uğraşacağım hiç kusura bakmasın falan filan ama emin olun ki başta anlatamadığı bir bunalım ileride tüm hayatınızı etkileyecek geri dönüşü olmayan ve een çok ta bebeğinizi zor durumda bırakan gelişmelere gebe oluyor maalesef hamilelik kadını evlilik hayatında çok şeyden soğuk bırakıyor ama erkekler bunu hem hiç anlamıyor ve maalesef çok da yanlış anlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…