Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Cnm onlar sancı işte . Öyle olunca nst de sancı çıkıyor; ) ben onu 20 gündür gün içinde %80 öyle geziyorum. Nefes alamıyorum o zaman. Tek bi yer değil karnının heryeri taş gibi oluyor
Canım dünden beri sert karnim ara ara yumuşama oluyo oda hareket ettiği zaman. Hastaneye gitsem mi acaba ben onemseyip gitmedim henuz

Cnm bunu sürünce acimiyomu yara olmuyomu... Oglumda fena olmustu benimde disimi. Sıkarak emziriyodum ins bunda olmaz suan bile gogus uclarim cok hassas

Cnm ben ilk defa göğsümde ise yarayan merhemi buldum. O kadar kesin konuşuyorum. Benim göğüslerim normal zamanda bile çamaşır takmayın hemen uçları acımaya başlardı. Ben epeydir evde çamaşır siz geziyorum .ilk sürmeden önce uçlarına dokunamıyordum bile . Şimdi sıfır acı . %100 etkili

tolgaseda canım şimdi gitsen nst bakarlar hafif sancı varsa açıklık olup olmadığına bakarlar çocuğun hareketlerinde sıkıntı yoksa gitme derim ama çok sık sertlik varsa içini rahatlatmak için ebeler nst bağlar senin vakit geldi gayet normal bebislerimiz dogsun haydiii tatile

Alayim o zmn bende cnm hemen yara olsun istemiyorum

Çok teşekkürler canım. Korkup duruyorum ben de. Demek oluyor böyle seyler. Internette de korkunc seyler yaziyorlar. Yok bebek enfeksiyon kaparmis, yok anne enfeksiyon kaparmis. Ben de onlari okuyunca panik oldum. Çok az gelmis geceden beri ama sen bile nelere dayaniyorsun canım idolumsun ben de bekliycem

Yok kuzum bebis hareketli bi sıkıntı yok. Sancı nasıl olur bilmiyordum .o yüzden sordum gideyimmi ddiye . evdeyim bekliyorum ben ancak suyum gelirse anlarım doğumun başladığını . bu kasılmalar bisey anlamıyorum. Ben . dün gazim vardır o yüzden oluyordur diye yari m saat yürüyüş yaptım yine geçmemişti . heyecan dorukta vallahi. Birde gece korku basiyo beni gündüz gitmek daha normal olacak gibi . hadi hayırlısı bakalim

Cnm 12.5 çok çok yüksek degil. Benim arkadaşımın 20 idi değeri dayısının oğlu demiş ki hastaneye yatırmayın. Ustunu Soyun beyaz ampul olan yerde yatsın . Bol bol emzirin
Bgn gittik teyzesı cok sukur yukselme olmamıs hala 12.5 cuma gunu bır daha gıttıgmzde baktırırız

Bgn gittik teyzesı cok sukur yukselme olmamıs hala 12.5 cuma gunu bır daha gıttıgmzde baktırırız

Gözünüz aydın cnm. Hiç dert etme rahat ol rahat rahat kuzunu emzir. Bide eklediğim bitki çayını yap iç . Senden rahatı olmaz inşallah. İncir kaynat suyunu ic. Bi küp helva ye üstüne su süt iç yemeklerden yarım saat önce dereotu ye. Hergün bi avuç kuru dut. Bide domates tüketme o kesiyomus

Kızlar biz bu sabah evimize geldik çok şükür :) yazılarınızı okudum da ben de sizlere o kadar sorular sordum stres heyecan nasıl olacak ne olacak diye bilgiler edinmeye çalıştım ama gelin görün ki evdeki hesap çarşıya uymuyo :) benim ne sancım vardı ne nişanım geldi ne de suyum..kontrole diye gittim 1 saatte doğurdum oldu bitti..zor muydu tabiki zordu ama bi anda olup bitişi iyiydi..inşallah en kolayından doğumlar nasip olsun hepinize :) kasmayın fazla kendinizi :)

Gözün aydın canım :) nasıl oldu peki bebiş nasil annelik nasıl gidiyor anlatsana biraz:)

Gözün aydın canım :) nasıl oldu peki bebiş nasil annelik nasıl gidiyor anlatsana biraz:)
Teşekkür ederim cnm :) çok güzel gidiyo annelik valla bambaşka bi duygu öpmeye koklamaya doyamıyorum :) bebişimde gayet iyi çok şükür

Tekrar gözün aydın cnm. Birde suni sancı dan bi saat sonra oldumu gerçekten ben şok . Çünkü ben iki gün yedim o suni yi 3 cm anca açılmıştı maşallah sana

Canım maşallah seninki tam bi avazda deliklerinden oldu. Allahın sevgili kuluymuşsun.maşallah darısı basimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…