- 8 Aralık 2015
- 778
- 1.255
- 28
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #6.621
Canım dünden beri sert karnim ara ara yumuşama oluyo oda hareket ettiği zaman. Hastaneye gitsem mi acaba ben onemseyip gitmedim henuzCnm onlar sancı işte . Öyle olunca nst de sancı çıkıyor; ) ben onu 20 gündür gün içinde %80 öyle geziyorum. Nefes alamıyorum o zaman. Tek bi yer değil karnının heryeri taş gibi oluyor
Çok iyi geliyor bunları duymak.yoksa bz evde yapamayız bi nebze rahatladı vallahiKizlar endişelenmeyin bebekle tatile gidilir. Ben geçen sene gittiğimde 1.5 aylık bebeğiyle gelen vardı
Cnm bunu sürünce acimiyomu yara olmuyomu... Oglumda fena olmustu benimde disimi. Sıkarak emziriyodum ins bunda olmaz suan bile gogus uclarim cok hassas
Cnm ben ilk defa göğsümde ise yarayan merhemi buldum. O kadar kesin konuşuyorum. Benim göğüslerim normal zamanda bile çamaşır takmayın hemen uçları acımaya başlardı. Ben epeydir evde çamaşır siz geziyorum .ilk sürmeden önce uçlarına dokunamıyordum bile . Şimdi sıfır acı . %100 etkili
Canım dünden beri sert karnim ara ara yumuşama oluyo oda hareket ettiği zaman. Hastaneye gitsem mi acaba ben onemseyip gitmedim henuz
Çok teşekkürler canım. Korkup duruyorum ben de. Demek oluyor böyle seyler. Internette de korkunc seyler yaziyorlar. Yok bebek enfeksiyon kaparmis, yok anne enfeksiyon kaparmis. Ben de onlari okuyunca panik oldum. Çok az gelmis geceden beri ama sen bile nelere dayaniyorsun canım idolumsunCnm benim cuma günü bir el büyüklüğü kadar alan ıslandı gelen suyla. Doktoruma yazdım . Bak cevabı neydi kopyalıyorum .
"Emine hanım su gelişi hafif olup devam etmezse sıkıntı olmaz bekleyebilirsiniz. Fakat gelmeye devam ederse hastaneye gitmeniz iyi olur"
Çok az çıkmıştı canım geçen pazartesi doktor önemsemedi bile 11temmuza randevu verdi bu arada 5dk ya bir sancin olursa suyun nişanın gelirse gel demistiDaha önce nst de sancı cikmismiydi
tolgaseda canım şimdi gitsen nst bakarlar hafif sancı varsa açıklık olup olmadığına bakarlar çocuğun hareketlerinde sıkıntı yoksa gitme derim ama çok sık sertlik varsa içini rahatlatmak için ebeler nst bağlar senin vakit geldi gayet normal bebislerimiz dogsun haydiii tatile
Bgn gittik teyzesı cok sukur yukselme olmamıs hala 12.5 cuma gunu bır daha gıttıgmzde baktırırızCnm 12.5 çok çok yüksek degil. Benim arkadaşımın 20 idi değeri dayısının oğlu demiş ki hastaneye yatırmayın. Ustunu Soyun beyaz ampul olan yerde yatsın . Bol bol emzirin
Hangisi cnm süt için. Bana hastanede hemsıreler ısırgan cayı dedılerKızlar birde süt artırıci çay eklemiştim . Onu mutlaka kaydedin bi yere. O çay acayip süt yapıyormuş.
Bgn gittik teyzesı cok sukur yukselme olmamıs hala 12.5 cuma gunu bır daha gıttıgmzde baktırırız
Hangisi cnm süt için. Bana hastanede hemsıreler ısırgan cayı dedıler
Ay bu cok uzun sey:)ben ısırgana devam edeyimBu çay cnm
Kızlar biz bu sabah evimize geldik çok şükür :) yazılarınızı okudum da ben de sizlere o kadar sorular sordum stres heyecan nasıl olacak ne olacak diye bilgiler edinmeye çalıştım ama gelin görün ki evdeki hesap çarşıya uymuyo :) benim ne sancım vardı ne nişanım geldi ne de suyum..kontrole diye gittim 1 saatte doğurdum oldu bitti..zor muydu tabiki zordu ama bi anda olup bitişi iyiydi..inşallah en kolayından doğumlar nasip olsun hepinize :) kasmayın fazla kendinizi :)
Teşekkür ederim cnm :) çok güzel gidiyo annelik valla bambaşka bi duygu öpmeye koklamaya doyamıyorum :) bebişimde gayet iyi çok şükürGözün aydın canım :) nasıl oldu peki bebiş nasil annelik nasıl gidiyor anlatsana biraz:)
Kızlar biz bu sabah evimize geldik çok şükür :) yazılarınızı okudum da ben de sizlere o kadar sorular sordum stres heyecan nasıl olacak ne olacak diye bilgiler edinmeye çalıştım ama gelin görün ki evdeki hesap çarşıya uymuyo :) benim ne sancım vardı ne nişanım geldi ne de suyum..kontrole diye gittim 1 saatte doğurdum oldu bitti..zor muydu tabiki zordu ama bi anda olup bitişi iyiydi..inşallah en kolayından doğumlar nasip olsun hepinize :) kasmayın fazla kendinizi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?