- 16 Kasım 2009
- 937
- 733
- 123
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
- #6.661
Canım kendini hiç öyle hissetme bizler farklı varlıklarız ama gerçekten erkekler çoğu zaman aynı boşuna üzmeyin kendinizi azar azar onları üzün abartmadan uzatmadan hak ediyorlar emin olun mesela bizim evde en büyük sorun benim hamile hamile iş yapmam ne gerek var sakın yapma der hemen üç çocuk var düşün yani ne anlayışlı değil mi peki ikinci sorun ne biliyor musun evde toplanmayan çamaşırlar ve benzeri aksaklıklar napıyorum takmıyorum çamaşırı seriyorum iki gün balkonda üç beş gün koltuğun üstünde duruyor sorsa aşağı da diyorum gidip alıyor keşke katlamadan çekmeceye tepsen diyor bende içimden keşke alıp sen katlasan diyorum bir iki surat yapıyorum onbeş yirmi dakika sonra öpüşüp unutuyoruz çamaşır da öyle kalıyor sinir olduğum bana söylendiği de ona kâr kalıyor erkekler hamile kadının halinden anlamazlar bizim dördüncü onun ilk bebeği bu kadar anlıyor ama inkar da etmeyim çocuklarımıza çok düşkündür yoksa bende düşünmezdim her haldeEsleriniz nasil?nasil davraniyolar?ben cok yalnız hissediyorum