• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Muhtemelen akıntıdır.
Ben de aynı şeyi yaşıyorum ve doktoruma sordum.
Suyun geldiğini anlamaman imkansız çünkü tutamayacağın bir şekilde bütün çamaşırın ıslanana kadar gelir diye cevap verdi.
Özellikle son 2 gündür çok yoğun şeffaf akıntım da var, jöle gibi.
Nişan mıdır diye çok araştırma yaptım ama değilmiş, bebeğin bastırmasıyla genişlemeye çalışan rahim sebebiyle böyle salgılar gelirmiş.
Canım bu tür akıntı geçtiğimiz hafta benden de çok geldi demek ondanmış

Şu an biraz içim rahatladi canım çok sağol. Daha çok küçük bebek. Kendimi hic hazir hissetmiyorum. Çok korktum. İnşallah devami gelmez.
İnşallah bir sıkıntı olmaz, siz içinizi ferah tutun.
Allah korusun bir sıkıntı olmasın tabi ama, maşallah bebişiniz büyümüş aslında.
En kritik zamanları atlatmışsınız, bundan sonrası onların keyfine bağlı.
Ne zaman isterlerse o zaman gelecekler, bizler sadece ön ayak olacağız bu eyleme.
O sebeple rahat olun, siz ne kadar telaş yaparsanız bebişiniz bunu hisseder.
Korku maalesef hepimizde var, ne olacağını bilmediğimizden ama er ya da geç bir şekilde gerçekleştireceğiz bu eylemi, kaçış yok.:anne:

Canım bu tür akıntı geçtiğimiz hafta benden de çok geldi demek ondanmış
Bende de diğer türlü kıvamlı ve renkli akıntı oluyordu ama böyle şeffaf jöle gibi olunca o tutan tabaka mı diye bayağı korktum ve araştırma yaptım.
Doktorum uyarmıştı ama yine de içim rahat durmadı, kafası ittirince uyarı olarak salgılanıyormuş.
Benim bebeğim ilk günden beri doğum pozisyonunda, zaten ittiriyor sürekli.:halay:

S Septembre güle güle büyüt canım, çok sevindim, maşallah kuzuya...
nilistan nilistan Canım, doğurdun ya artık korkma, sarılık genelde oluyormuş, ne kadar mantıklı bilmiyorum bir hemşire bana sarı ışıktan ve sarı tonlu şeylerden uzak tut bebeği demişti, mantığı neye dayanıyor bilmiyorum ama...
B bebegim seni bekliyorum kiz sen doğurana kadar ben bile doğurcam galiba:) Şaka şaka; ) bebiklerimizin hepsi kendisi için en iyi zamanda gelecek, öyle inanıyorum ben...
zinedila zinedila can sıkıntısı had safhada ama, hiçbir yere gitmek istemiyorum, yollarda orda burda doğurmak kabusum...Biz 32. haftamda bir 10 gun kacmıştık tatile, iyi ki gitmişiz, doğuma yakın buralarda olıyım, planlı gitsin herşey, kontrollü olsun istiyorum bir kontrol manyağı olarak:)
tolgaseda tolgaseda Canım bence sıra sende, çok heyecanlıııı. ..
Ay hadi inşallah Allah söylerdi yarın 39+0 oluyoruz tam yani şuan olduk bile

Canım benim hep suni sancı oldu ilkin de anlamadım fazla daha çekerim sanıyordum hadi c doğuma dediler ikinci çok zordu sancılar hiç kesilmedi ama iki saatte doğdu bebek üçüncü de korktuğumdan epiduralde istedim inşallah açılma olursa sorun olmaz senin annenin doğumları normal mı kolay mı sorsaydın genelde çekiliyor anneye mesela benim kayınvalide m üç gün sancı çekip bir ordu insanla zor doğum yaparmış görümce me gelince direk sezeryan a aldılar çatıları dar cunki

3kardesiz 3ude normal doğum olmus

Ay yerim. Ben o bidigi... Uzulme. Cnm hemen hemen her bebek oluyo sarilik benim ogluma. Annemler. Sekerli. Su vermisti bol. Bol. Cis. Yapmasi gerek. Diye biliyorum
Evet bebeklerın yarısından cogunda olurmus. Önemlı olan yüksek degerlerde olmaması.kontorol altında tutmaya clısıyrz bzde.bnde dun bır cay kasıgı su ıctırdım bakalım ıns ıse yarar cnm ya.cıs kaka konusundada sıkıntı yasamyrz yapıyo .bugun gtcez kontrole bakalm inş yukselmemıstır kuzumun degerlerı

Kizlaaar su gelmesi nasıl oluyor? Az önce ic camasirimda kaşık kadar bir yerde ıslaklık vardı. Sizce suyum mu geliyor? Sadece kasiklarimda adet ağrısı gibi bir ağrı var. Belim falan ağrımıyor. Çok telas yaptim şimdi. Su değil de akıntı falan olabilir mi?
CAnım korkma akıntıdır o bende hamılelıgımın ortalarındna berı var. Su gelmesını ben yasadım ılık ılık tutamayacagın bır sıvı gelıyo durmadan gelıyo ama. Cok uzun sure gelıyo bende 24saat boyunca evde hastanede geldı.oyle ıc camasırında kalıcak kdr az bırsey dgl merak etme.

S Septembre güle güle büyüt canım, çok sevindim, maşallah kuzuya...
nilistan nilistan Canım, doğurdun ya artık korkma, sarılık genelde oluyormuş, ne kadar mantıklı bilmiyorum bir hemşire bana sarı ışıktan ve sarı tonlu şeylerden uzak tut bebeği demişti, mantığı neye dayanıyor bilmiyorum ama...
B bebegim seni bekliyorum kiz sen doğurana kadar ben bile doğurcam galiba:) Şaka şaka; ) bebiklerimizin hepsi kendisi için en iyi zamanda gelecek, öyle inanıyorum ben...
zinedila zinedila can sıkıntısı had safhada ama, hiçbir yere gitmek istemiyorum, yollarda orda burda doğurmak kabusum...Biz 32. haftamda bir 10 gun kacmıştık tatile, iyi ki gitmişiz, doğuma yakın buralarda olıyım, planlı gitsin herşey, kontrollü olsun istiyorum bir kontrol manyağı olarak:)
tolgaseda tolgaseda Canım bence sıra sende, çok heyecanlıııı. ..
Saol teyzesı çok şükür bugunumuzede.darısı bekleyen tum annelerımızın basına.hadi dogurma aşamalarımız bıtsınde artk bebıslerı konusma zamanı gelsın bız cok heyecanlıyız:)

Kizlaaar su gelmesi nasıl oluyor? Az önce ic camasirimda kaşık kadar bir yerde ıslaklık vardı. Sizce suyum mu geliyor? Sadece kasiklarimda adet ağrısı gibi bir ağrı var. Belim falan ağrımıyor. Çok telas yaptim şimdi. Su değil de akıntı falan olabilir mi?
Benimkini dr patlatti bildiğin musluktan akar gibi aktı şarıl şurul..seninki muhtemelen akıntıdır ama suyun bile olmuş olsa o kadardan bişey olmaz 1 lt su var nerdeyse

Kızlar bizim kız çok toplanıyor ve gerdiriyo karnımı.nedendir sizce

Cnm onlar sancı işte . Öyle olunca nst de sancı çıkıyor; ) ben onu 20 gündür gün içinde %80 öyle geziyorum. Nefes alamıyorum o zaman. Tek bi yer değil karnının heryeri taş gibi oluyor

Cok guzel bırseymıs canım ya. Çok şükür rabbıme hersey yolunca emzırmek ıcın ben dürtüyorum sürekli.gözünü uykudan pek acamıyo bizim kız teyzesi.birde sarılıgımız cıktı cuma gunki kontrolde. Ikı gun pes pese ayagından kan alıp degerlerıne baktılar. Ilk gun 12 ıkıncı gun 12,5cıktı. Yrn bır daha kontrolumuz var. Birtek o canımızı sıkıyo. Dua edın teyzelerı yükselmıs olmasın

Cnm 12.5 çok çok yüksek degil. Benim arkadaşımın 20 idi değeri dayısının oğlu demiş ki hastaneye yatırmayın. Ustunu Soyun beyaz ampul olan yerde yatsın . Bol bol emzirin

Canım benim hep suni sancı oldu ilkin de anlamadım fazla daha çekerim sanıyordum hadi c doğuma dediler ikinci çok zordu sancılar hiç kesilmedi ama iki saatte doğdu bebek üçüncü de korktuğumdan epiduralde istedim inşallah açılma olursa sorun olmaz senin annenin doğumları normal mı kolay mı sorsaydın genelde çekiliyor anneye mesela benim kayınvalide m üç gün sancı çekip bir ordu insanla zor doğum yaparmış görümce me gelince direk sezeryan a aldılar çatıları dar cunki

Kesinlikle genetiklik bu doğum. Benim annanem annem hep zor doğurmuş. Keza benim ilk doğumumu anlatmıştım 2 gün sürdü . BEn de kendi sancımla doğuma gitmek istiyorum .geçen kanamada o yüzden hastaneden çıkmak için ısrar ettim. Müdahale ile doğurmak istemiyorum :(

Cnm benim cuma günü bir el büyüklüğü kadar alan ıslandı gelen suyla. Doktoruma yazdım . Bak cevabı neydi kopyalıyorum .

"Emine hanım su gelişi hafif olup devam etmezse sıkıntı olmaz bekleyebilirsiniz. Fakat gelmeye devam ederse hastaneye gitmeniz iyi olur"

Amin canım hayırlısı ile kurtulun sizler de inşallah... şimdi de meme ucu catlaği ile cebellesiyorum. Benim gibi deneyimsizler için söylemiş bulunayim arkadaşlar, meme ucunu vermeyin bebeğe sadece memenin kahverengi kısmını da ağzına verin mutlaka

Cnm kesinlikle garmastan Pomad ı tavsiye ederim ben bir haftadır kullanmaya basladim

Cnm kesinlikle garmastan Pomad ı tavsiye ederim ben bir haftadır kullanmaya basladim

Cnm bunu sürünce acimiyomu yara olmuyomu... Oglumda fena olmustu benimde disimi. Sıkarak emziriyodum ins bunda olmaz suan bile gogus uclarim cok hassas :(

Cnm onlar sancı işte . Öyle olunca nst de sancı çıkıyor; ) ben onu 20 gündür gün içinde %80 öyle geziyorum. Nefes alamıyorum o zaman. Tek bi yer değil karnının heryeri taş gibi oluyor

Benimde cok toplanio cnm ama. Nst de sancim cikmadi. Sukur bakalim 12 sinde giricem tekrar ne cikicak

Amin canım hayırlısı ile kurtulun sizler de inşallah... şimdi de meme ucu catlaği ile cebellesiyorum. Benim gibi deneyimsizler için söylemiş bulunayim arkadaşlar, meme ucunu vermeyin bebeğe sadece memenin kahverengi kısmını da ağzına verin mutlaka
Canım Allah yardımcın olsun oda çok zormus duymuştum. Kendi sütünü emzurdirten sonra surecekmissin iyi geliyormus

Back