• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

:KK66: dedim ya ben önce bi hastaneyi yokladım. Kolaçan ettim. Asayiş berkemal olunca cekildim kenara ablalık yaptım yanii. Şimdide tavuk gibi yatıyorum yumurtanın üstüne ::)))))) hepiniz dogurcaniz ben en son :KK70::KK70::KK70::halay::halay:
Arkadaşım keşke adını bebeğim seni bekliyorum yerine bebeğim sana ikk ben kavuşacağım yazsaydın

Kızlar bizim kız çok toplanıyor ve gerdiriyo karnımı.nedendir sizce
Aynen ya arkadaşlar da doğuma gittik ce panik oldum dün birde çanta hazırladım benim de çok gergin hiç kendi sancim o olma dı ya bende şaşkın şaşkın bekliyorum burda doğan bebeklere sevinip duruyorum

Bizde ayniyiz canım sorma kimse kalmadı etrafta . eşinde durmadan hadi tatile gidelim diyip duruyor psikolojim bozuldu iyice. Eve haps olacagim i ima eden konuşmalar falan filan şimdiden lohusa sendromu na girdim sagolsunlar
Bende de aynı durum bebekle gidilmez evde 2 sene duramazsin ayliksiz izin alicam diyorlar durucam diyorum ama şimdiden kasiyorlar:eek:

Ayy butun lojman boş bir tek biz kalmisiz gibi oğlum sıkıldi bende öyle ailecek tv başındayız akşama kadar cooook sıkıldım dışarı çıkamıyorum sıcak ve yuruyemiyirum :ruh::KK34:

Aynen cnm bizim lojmanda bombos apt da kimse kalmadi.cok canim sıkıldı bugun benimde

Cnm nasıl gidiyor annelik. Kuzucugun nasıl . Tatlı tatlı bakiyordur şimdi. :KK66: emzirme süreci nasıl .
Cok guzel bırseymıs canım ya. Çok şükür rabbıme hersey yolunca emzırmek ıcın ben dürtüyorum sürekli.gözünü uykudan pek acamıyo bizim kız teyzesi.birde sarılıgımız cıktı cuma gunki kontrolde. Ikı gun pes pese ayagından kan alıp degerlerıne baktılar. Ilk gun 12 ıkıncı gun 12,5cıktı. Yrn bır daha kontrolumuz var. Birtek o canımızı sıkıyo. Dua edın teyzelerı yükselmıs olmasın

Cok guzel bırseymıs canım ya. Çok şükür rabbıme hersey yolunca emzırmek ıcın ben dürtüyorum sürekli.gözünü uykudan pek acamıyo bizim kız teyzesi.birde sarılıgımız cıktı cuma gunki kontrolde. Ikı gun pes pese ayagından kan alıp degerlerıne baktılar. Ilk gun 12 ıkıncı gun 12,5cıktı. Yrn bır daha kontrolumuz var. Birtek o canımızı sıkıyo. Dua edın teyzelerı yükselmıs olmasın
O geçer canım ya hiç panik yapma hep çıktı bizimde

Kızlar durmadan telefona bakiyom sizden haber aldıkça kafam dağılıyor yoksa işim yaş çıldırmak uzereyim
Canım sen bayram sonrasına kadar hala durursan seni o hafta doğuma alırlar artık riske atmazlar kırk hafta bittikten sonra pislik yutması ihtimali olmasın diye

Ay yerim. Ben o bidigi... Uzulme. Cnm hemen hemen her bebek oluyo sarilik benim ogluma. Annemler. Sekerli. Su vermisti bol. Bol. Cis. Yapmasi gerek. Diye biliyorum

Kızlar durmadan telefona bakiyom sizden haber aldıkça kafam dağılıyor yoksa işim yaş çıldırmak uzereyim

Cnm hayirlisi ile alirsin sende sıkma canini ben 39+5 te dogurmustum oglusu gec. Olsunda guc olmasin cnm

Canım sen bayram sonrasına kadar hala durursan seni o hafta doğuma alırlar artık riske atmazlar kırk hafta bittikten sonra pislik yutması ihtimali olmasın diye
Ay ondanda endiseliyim. Suni verirler öyle olursa oda olmazsa sezeryan .inşallah kendi sancimla giderim hastaneye

S Septembre güle güle büyüt canım, çok sevindim, maşallah kuzuya...
nilistan nilistan Canım, doğurdun ya artık korkma, sarılık genelde oluyormuş, ne kadar mantıklı bilmiyorum bir hemşire bana sarı ışıktan ve sarı tonlu şeylerden uzak tut bebeği demişti, mantığı neye dayanıyor bilmiyorum ama...
B bebegim seni bekliyorum kiz sen doğurana kadar ben bile doğurcam galiba:) Şaka şaka; ) bebiklerimizin hepsi kendisi için en iyi zamanda gelecek, öyle inanıyorum ben...
zinedila zinedila can sıkıntısı had safhada ama, hiçbir yere gitmek istemiyorum, yollarda orda burda doğurmak kabusum...Biz 32. haftamda bir 10 gun kacmıştık tatile, iyi ki gitmişiz, doğuma yakın buralarda olıyım, planlı gitsin herşey, kontrollü olsun istiyorum bir kontrol manyağı olarak:)
tolgaseda tolgaseda Canım bence sıra sende, çok heyecanlıııı. ..

Ay ondanda endiseliyim. Suni verirler öyle olursa oda olmazsa sezeryan .inşallah kendi sancimla giderim hastaneye
Canım benim hep suni sancı oldu ilkin de anlamadım fazla daha çekerim sanıyordum hadi c doğuma dediler ikinci çok zordu sancılar hiç kesilmedi ama iki saatte doğdu bebek üçüncü de korktuğumdan epiduralde istedim inşallah açılma olursa sorun olmaz senin annenin doğumları normal mı kolay mı sorsaydın genelde çekiliyor anneye mesela benim kayınvalide m üç gün sancı çekip bir ordu insanla zor doğum yaparmış görümce me gelince direk sezeryan a aldılar çatıları dar cunki

Kizlaaar su gelmesi nasıl oluyor? Az önce ic camasirimda kaşık kadar bir yerde ıslaklık vardı. Sizce suyum mu geliyor? Sadece kasiklarimda adet ağrısı gibi bir ağrı var. Belim falan ağrımıyor. Çok telas yaptim şimdi. Su değil de akıntı falan olabilir mi?
Muhtemelen akıntıdır.
Ben de aynı şeyi yaşıyorum ve doktoruma sordum.
Suyun geldiğini anlamaman imkansız çünkü tutamayacağın bir şekilde bütün çamaşırın ıslanana kadar gelir diye cevap verdi.
Özellikle son 2 gündür çok yoğun şeffaf akıntım da var, jöle gibi.
Nişan mıdır diye çok araştırma yaptım ama değilmiş, bebeğin bastırmasıyla genişlemeye çalışan rahim sebebiyle böyle salgılar gelirmiş.

Muhtemelen akıntıdır.
Ben de aynı şeyi yaşıyorum ve doktoruma sordum.
Suyun geldiğini anlamaman imkansız çünkü tutamayacağın bir şekilde bütün çamaşırın ıslanana kadar gelir diye cevap verdi.
Özellikle son 2 gündür çok yoğun şeffaf akıntım da var, jöle gibi.
Nişan mıdır diye çok araştırma yaptım ama değilmiş, bebeğin bastırmasıyla genişlemeye çalışan rahim sebebiyle böyle salgılar gelirmiş.
Şu an biraz içim rahatladi canım çok sağol. Daha çok küçük bebek. Kendimi hic hazir hissetmiyorum. Çok korktum. İnşallah devami gelmez.

Ayy kiyamam ben size ya masallah. Allah bagislasin canim Allah anali babalı büyütsün insallah darısı bize artık : )
Amin canım hayırlısı ile kurtulun sizler de inşallah... şimdi de meme ucu catlaği ile cebellesiyorum. Benim gibi deneyimsizler için söylemiş bulunayim arkadaşlar, meme ucunu vermeyin bebeğe sadece memenin kahverengi kısmını da ağzına verin mutlaka

Kizlaaar su gelmesi nasıl oluyor? Az önce ic camasirimda kaşık kadar bir yerde ıslaklık vardı. Sizce suyum mu geliyor? Sadece kasiklarimda adet ağrısı gibi bir ağrı var. Belim falan ağrımıyor. Çok telas yaptim şimdi. Su değil de akıntı falan olabilir mi?
Canım az veya çok akar sürekli hafif bir ıslaklık akıntıdır

Back