- 18 Ekim 2015
- 300
- 309
- 18
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
Transferden kaç gün sonra gidiyorusn cnm.inşallah canım.. Yarın gideeceğim dr a Allahın izni ile.. inşallah keseyi görürüz.. Sizede güzel haberler verebilirilmm..
GünaydınlarGünaydınnnnn kızlar
benmdeee :)
sonucunu aldın mı canm :)Günaydın arkadaşlar ben uyuya kalmışim :)
Canım dün aldım sonucu akşam üstüsonucunu aldın mı canm :)
bu nasssıl uyku yaaaahuuuuu
Transferden kaç gün sonra gidiyorusn cnm.
Bana kalsa aksama kadar uyurum da telefonlar susmadi çalışan kiskanc arkadaslarim arayıp duruyorlar uyuma kalk diye
Bana kalsa aksama kadar uyurum da telefonlar susmadi çalışan kiskanc arkadaslarim arayıp duruyorlar uyuma kalk diye
Çok sakin bir gün işyerinde.. Bende uyumak üzereyim.. Birde şimdi yemek yedim.. Resmen yastık hayalleri kuruyorumm
Yemekten sonra daha çok uyku basıyor dimi :)Çok sakin bir gün işyerinde.. Bende uyumak üzereyim.. Birde şimdi yemek yedim.. Resmen yastık hayalleri kuruyorumm
ay cidden mi :)
sen çalışıyor muusn
aramasınlar canım rahatsız etmesinler :)Yemekten sonra daha çok uyku basıyor dimi :)
Yok ben calismiyorum canım çalışan arkadaşlarım ariyorlar :) kiskaniyorlar uyuyorum diye:) zırt pire ariyorlar
Cnm perşembe gidicem o zaman kalp atışı falan duyulur inşallaharamasınlar canım rahatsız etmesinler :)
dr a ne zaman gideceksin_?
Senin ne zaman kontrol lunaramasınlar canım rahatsız etmesinler :)
dr a ne zaman gideceksin_?
yarın inşaallah canım..Senin ne zaman kontrol lun
Evet cnm kalp atışlarını duymadan içimizde hep o endişe olacak hakkımizda hayırlısı cnmyarın inşaallah canım..
içim tuhaf..
duygular karmakarıık
hem sevinç hem korku mevcut:..
amin amin :)Evet cnm kalp atışlarını duymadan içimizde hep o endişe olacak hakkımizda hayırlısı cnm
yarın inşaaallah canım sabahSenin ne zaman kontrol lun
Evet var doktorum bakalım biraz gidiyim nasıl olacak begenmezsem değiştiririmamin amin :)
sen kesin bi dr belirledin mi kendine..:?
önceden felan gittiğin ya da_?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?