Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Kızlar oğlumu 23.50 de kucağıma aldım darısı hepinizin başına
Gunaydin canım .yeniden doğdun sen dün gece Rabbim bizlerde a bi avazda kurtulmayi nasip etsin. Çok güzel bi serüveni beraber atlattik. İnşallah hayırlı evlat olur Rabbim size bağislasin güzel omurler yazsın .nasıl oldu doğumun fırsat buldugunda anlatırsam sevinirim. Ayy duygulandim benim kızım.ne zaman gelecek acaba

:))) demistimmm..Allahim saglikli ve uzun omur versin insallah..Onun kokusu ne guseldir simdiii
Minnak bebeklerimizi beraber bekledik simdi bir bir doguyolar..Herhalde bizi bizden baska anlayan kimse yoktur..Ayni donemde ayni heyecanlari skintilari korkulari yasadik..Bebislerimizi saglikla kucagimiza almaya geldi sira...Dogumunu yapmak uzere olanlar bize de dua edin olurmu

B bebegim seni bekliyorum canım sen ne durumdasin. İçimden bir ses sıranin sana geldiğini söylüyor haber ver bize

dedim ya ben önce bi hastaneyi yokladım. Kolaçan ettim. Asayiş berkemal olunca cekildim kenara ablalık yaptım yanii. Şimdide tavuk gibi yatıyorum yumurtanın üstüne ::)))))) hepiniz dogurcaniz ben en son

Allah analı babali büyütsün inşallah. Gözünüz aydın canım. Benimle nerdeyse ayni haftada olanlar bir bir doğuruyor :) Darisi başıma insallah. Ama benimki minnak daha 2500 kg. O yüzden haftasını beklese iyi olur.

Saol cnm darısı başına :) bizimki 3100 olduğu halde minnak bi bebek ya ele zor geliyo bence de siz biraz daha bekleyin derim

Saol cnm darısı başına :) bizimki 3100 olduğu halde minnak bi bebek ya ele zor geliyo bence de siz biraz daha bekleyin derim

Cnm. Normal. Dogum. Yaptin degilmi nasil. Zormuydu dogumun kac dk. Dogdu kac cm aciklikla. Dogdu

Kızlar sırasını yanlış eklemiş olabilirim. Print screen yapmıştım.

Eklentiler

• Screenshot_2016-07-02-16-32-36.png
    172,5 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_2016-07-02-16-34-11.png
    184,8 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_2016-07-02-16-32-43.png
    196,5 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_2016-07-02-16-32-50.png
    182,3 KB · Görüntüleme: 35
Ayy butun lojman boş bir tek biz kalmisiz gibi oğlum sıkıldi bende öyle ailecek tv başındayız akşama kadar cooook sıkıldım dışarı çıkamıyorum sıcak ve yuruyemiyirum
Bizde ayniyiz canım sorma kimse kalmadı etrafta . eşinde durmadan hadi tatile gidelim diyip duruyor psikolojim bozuldu iyice. Eve haps olacagim i ima eden konuşmalar falan filan şimdiden lohusa sendromu na girdim sagolsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…