• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Kızlar muayenemiz vardı bizim bugün dr a geldik 2 cm açılma varmış suni sancı verdiler şimdi..gece 3 gibi doğar dedi dr. Dua edin bana nolur..
Aaa canım sende mi suni sancı bazen çabuk açılma yapabiliyor belki de daha erken bile doğabilir Allah yardımcın olsun bekliyoruz iyi haberini inşallah

Kızlar muayenemiz vardı bizim bugün dr a geldik 2 cm açılma varmış suni sancı verdiler şimdi..gece 3 gibi doğar dedi dr. Dua edin bana nolur..
Canim Allah yardimcin olsun su gibi dogsun insallah..Daha vaktine vardi dr neden suni sanci verdi ? Belki kendi sancin gelirdi..Ben cok korkuyorum suni sancidan yaa

Canim Allah yardimcin olsun su gibi dogsun insallah..Daha vaktine vardi dr neden suni sanci verdi ? Belki kendi sancin gelirdi..Ben cok korkuyorum suni sancidan yaa
Dün akşam bayağı vardı sancı cnm bugün de az..Bugün göndersem seni yarın gelcen kendi sancınla o zaman da ben olmam dedi en iyisi böyle dedi

Aaa canım sende mi suni sancı bazen çabuk açılma yapabiliyor belki de daha erken bile doğabilir Allah yardımcın olsun bekliyoruz iyi haberini inşallah
İnşallah çok teşekkür ederim bende ne nişan ne su geldi..şimdi sancılar artmaya başladı ama

Dün akşam bayağı vardı sancı cnm bugün de az..Bugün göndersem seni yarın gelcen kendi sancınla o zaman da ben olmam dedi en iyisi böyle dedi
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım ve kolay bir doğum olur inşallah. Bizler için de dua et doğum anında ismim arzu :)

Cnm gonlunu ferah tut Allâh in izniyle bisi cikmayacak... O dediğin test nedir tansiyonun yuksek diyemi yapilcak
Evet canım. Preklamsi diye gebelik tansiyonu hastaligi var. Onun için idrarda protein var mi diye bakiyorlar. Albumin deniyormus ona. Çok şükür gercekten birşey çıkmadi. Şeker, kan değeri, idrarda negatif protein hepsi normalmiş. Tansiyonum da düştü çok şükür. Dr cok kilo almissin dedi. Ben çok aldim da bebis 2500 kg da kalmış. Gerci ben çok minyonum. Baba da minyon :) cocuk napsin

Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım ve kolay bir doğum olur inşallah. Bizler için de dua et doğum anında ismim arzu :)
Ederim cnm siz de bana dua edin rahim ağzı incelmiş daha erken bile olabilir dedi dr um

Cnm neden hemen suni sancı verdiler. Ben geçen cumartesi acilde yatarken dışta 2 cm içte bir cm açılma vardı ama bak ben eve geldim evde bekliyorum yatarak erken gelmesin diye. Seninde dışta hissettiğin Sancın yoksa acele etmeseydiniz. Düşün ben çıkarken nst de sancı çıkıyordu hep

Ederim cnm siz de bana dua edin rahim ağzı incelmiş daha erken bile olabilir dedi dr um
Canım suni sancı bana verilince 3 ile 4 saat arası oluyor doğumum biraz sancılar normale göree zor oluyor ama insan doğum bittiği anda annenden doğmuş gibi hafif olacaksın

Canım ilk nişan senden geldi ama bu gidişle sen doğum yapana kadar herkes doğurmuş olacak

:KK70:hiç sorma ben yolu açtım size hepiniz doguracaksiniz ben hala tavuk gibi yumurtanın üstünde bekliyor olacağım. :))))))))

Hakkaten bir hafta önceden başlayan kanama dünde suyum geldi nst de hep sancıda çıkıyor ama ben ısrarla bebisi içerde tutmaya çalışıyorum. Dedim ya kızlar :( ilki zor olunca mudehale ettirmek istemiyorum. Onlara kalsa bana geçen hafta suni sancı verirler doguttururlardi ben ısrar edip çıktım . Açılmada vardı üstelik. Aslında bebeğin kalp atışı ve suyu iyiyse müdahale ettirmek lazım. Anne boşuna tükeniyor. Burdaki arkadaşlara tavsiyem açılma çok yoksa suyü falan da iyiyse daha vakti olan bebeğı suni sanciyla dogurtturmayin

Cnm neden hemen suni sancı verdiler. Ben geçen cumartesi acilde yatarken dışta 2 cm içte bir cm açılma vardı ama bak ben eve geldim evde bekliyorum yatarak erken gelmesin diye. Seninde dışta hissettiğin Sancın yoksa acele etmeseydiniz. Düşün ben çıkarken nst de sancı çıkıyordu hep
Bugün göndersem yarın yine geleceksin dedi sancı çekmişsin sen zaten dedi.

Back