- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #6.541
Bugün göndersem yarın yine geleceksin dedi sancı çekmişsin sen zaten dedi.
Kasıklarda evet hafif de belden vurmaya başladı ama şu an azNasıl bi sanciyi cnm kasiklarindamı tarif edermisin
Canım Allah yardımcın olsun bebeğin gelişimi.nasilmis gerçi riski atlatmissin sende bi avazda kurtulursunuz insallahEderim cnm siz de bana dua edin rahim ağzı incelmiş daha erken bile olabilir dedi dr um
Saol cnm gelişimi 2 hafta önden gidiyodu zaten darısı başınıza :)Canım Allah yardımcın olsun bebeğin gelişimi.nasilmis gerçi riski atlatmissin sende bi avazda kurtulursunuz insallah
Canım benim iki numara ya 4 un üstünde dediler hatta sezeryan mı olsa normal mı baya bakındılar hatta bende doğuştan kalça çıkıkligi var ekstra birdaha araştırdılar sonunda çıka çıka bir yaşlı hoca geldi normal yapar bu ikinci zaten dedi bebek de doğa doğa 3450 gr doğduA
Amin inş.cnm bi doğsaydı :) bu arada bebiş 3350 gr biraz daha dursak normal doğum olmayacaktı zaten
Canım senin ki dahdaha zor bir karar bence ve eminim tüm arkadaşlar da bana katılır doktorun ne derse onu yap normal doğum iyi bir şey cunki doğum sonrası toparlanma çabuk oluyor ama doğum ve sanci başlı başına bir engelli yol gibi öte tarafta Allah mecbur bırakmasın sezeryan da iyi birşey sancı yok doğum yok onda da doğum sonrası sıkıntıları çok Rabbim e şükürler olsun ki bu zamanda bizlere çeşit çeşit imkanlar sunmuş epidural var istersen işte sonuçta sen gözünü korkutma bak burda kaç kadınız hepimiz aynı veya benzer şeyleri yaşayacağız hem senin durumunda olup ilk doğum yapan da sen değilsindir doktorun en doğru kararı verir sen de o karara güven için rahat olsunKızlar ben hep en başından beri normal doğum istiyorum ama epilepsi hastasıyım. Bugün ablam 'epilepsi nöbeti doğum anında gelirse Allah korusun bebek tehlikeye girer dedi ve senin için en iyisi sezaryen' dedi.
Bana hep normal yapabilirim gibi geliyor doktor normal yaparsın demedi zaten o zaman bakarız tarzı konuşmuştu. Ama şimdi gözüm korktu açıkcası. Ve kafam da karışık.
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar iyi ki varsınız rabbime şükürler olsun bebeğim kucağımda yatıyoruz şimdi
Maşallah barek Allah çok şükür darısı bizeKızlar oğlumu 23.50 de kucağıma aldım darısı hepinizin başına
Aynen ablacım ancak toparlanabildimKızlar bu sessizlik hayra alamettir demek ki bebeğimiz geldi ki annesi cokk yoğun
Benim bebişe de 3350 dedi 3100 doğduCanım benim iki numara ya 4 un üstünde dediler hatta sezeryan mı olsa normal mı baya bakındılar hatta bende doğuştan kalça çıkıkligi var ekstra birdaha araştırdılar sonunda çıka çıka bir yaşlı hoca geldi normal yapar bu ikinci zaten dedi bebek de doğa doğa 3450 gr doğdu
Şimdi uyku da tutmaz seni çok güzel bir gün hele de bu duygu ile sabahı beklemek çok güzel inşallah bugün zaten çıkarsın normal doğumu ertesi sabah çıkarırlar çok sevindim senin için...Aynen ablacım ancak toparlanabildim
Aynen uyuyamadım :) akşama çıkarız sanırım.dikişlerim fazla biraz.Allah razı olsun darısı hepinizin başına :)Şimdi uyku da tutmaz seni çok güzel bir gün hele de bu duygu ile sabahı beklemek çok güzel inşallah bugün zaten çıkarsın normal doğumu ertesi sabah çıkarırlar çok sevindim senin için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?