- 8 Aralık 2015
- 778
- 1.255
- 28
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #6.401
Amin canım vicdanlı insanlarla karşılaştırsin bol bol yuru ve 3-4 hurma ye etkisi olur normal doğum için. Birde geçen burada bahsetmişlerdi ahududu ve böğürtlen yaprağı çayı diye doktora sordum gecen gittiğimde 37 haftadan sonra içilecek dedi senin vakit geldi deneyebilirsinKızlar şaka maka benim günüm bitti sayılır 12gun kaldı nasıl olacak merak içerisinde yim.Rabbim merhametli doktorlar hemsirelerle karşılaştırsin cumlemizi inşallah.
Amin canım vicdanlı insanlarla karşılaştırsin bol bol yuru ve 3-4 hurma ye etkisi olur normal doğum için. Birde geçen burada bahsetmişlerdi ahududu ve böğürtlen yaprağı çayı diye doktora sordum gecen gittiğimde 37 haftadan sonra içilecek dedi senin vakit geldi deneyebilirsin
Nasıl tüketiyorüz onu kızlar . Kaynatiyormuyuz yoksa sadece sıcak su içine mi koyuyoruz . Ne kadar bekletiyorüz. Soğuk mu içiliyor sıcak mı. Ayyy bi dolu sorularla geçiyorum günlerimiCanım iyiki hatirlattin ya bende yazmıştım burda ama unuttum iyimi en kısa zamanda baslicam
Kızlar şaka maka benim günüm bitti sayılır 12gun kaldı nasıl olacak merak içerisinde yim.Rabbim merhametli doktorlar hemsirelerle karşılaştırsin cumlemizi inşallah.
Nasıl tüketiyorüz onu kızlar . Kaynatiyormuyuz yoksa sadece sıcak su içine mi koyuyoruz . Ne kadar bekletiyorüz. Soğuk mu içiliyor sıcak mı. Ayyy bi dolu sorularla geçiyorum günlerimi
Amin cnm benim insallahh... Bir ikinmada. Cikaririz ins kuzucuklarimizi size pasami ekleyim dunden taze taze :) masallahinizi aliriz teyzeleri  
Nasıl bir sancı oluyor canimKızlar galiba doğum sancim başladı
Kızlar galiba doğum sancim başladı
Kocaman maşallah miniğe. Allah esirgesin. Yuvarlak yuzlu ince kaslı iri gözlü olacak annesi. Ay bide ben kızımı görebilseydim ya taaa martta gormustum yazık bana.
Nasıl bir sancı oluyor canim
Ay ınanmıyorum. Sakin ol kuzum . Doktorunu ara o seni yönlendirirKızlar galiba doğum sancim başladı
Hayırlı akşamlar bugün kontrole gittim 35+1 haftalik olduk bebegim 3100 olmuş dedi ama bayağı önden gidiyor dedi hatta karin bölgesi ile kafasının oluşumunu %97 tamamlamış dedi.kilo almamaya çalış dedi yoksa tehlikeli durum olur bebek için dedi
Evet 37 hafta çıktı ama gelişimi 39 haftalık dedi yani gelişimini tamamlamış dedi Canim.sancida arada oluyor takip edeceğim insallah bakalım sol tarafima ve kasiklarima arada bıçak saplar gibi oluyorUltrasonda. Kac haftakik cikio cnm benim. Nerdeyse 2 hafta fazla cikio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?