- 28 Ekim 2007
- 6.275
- 1.584
- 173
- 39
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #6.381
Saol kuzum amin güzel bir fotosunu atıcam sıZe en yakın zmndanilistan ayy yerim. Ben o kuzuyu yaaa... Cok sukur atlattin cnm gozun aydin darisi bizlere inss resim isteriz ama. Ilk bebegimizden :)
Yıkanmadıgı halde cennet kokuyo.ben en cok kokusuna aşık oldum onun
Seşam kızımın teyzeleri.biz bu sabah 4de sezeryana girdik. Sunı sancıyı nöbetci doktor kesınce kendı sancım hıc yoktu bile. En son gece 11,30da muanede acılmam hala 1,5cm di tamam dedım sezeryana girelim. Tabı normal dogum olcka dıye corba icmıstım doktorumun ıznıyle amelıyat icin 6saat onceden hıc bsy yıyıp ıcmemıs olmak lazımmıs.işte oyle bebegımı kucagıma aldm sonucta binlerce şükür rabbime. Dualarını eksık etmeyen arkadaslara cok tesekkur ederım. B bebegim seni bekliyorum canım özellikle senı gordugume cok mutlu oldum iyiki geldin enerjın cok guzeldi. Darısı bebıslerını bekleyen tüm annelerın başına.
Caniiimm tebrik ederim darisi bizlere olsun..nilistan ilk bebegin miydi?yaa onu ilk gördüğün ani anlaaatSeşam kızımın teyzeleri.biz bu sabah 4de sezeryana girdik. Sunı sancıyı nöbetci doktor kesınce kendı sancım hıc yoktu bile. En son gece 11,30da muanede acılmam hala 1,5cm di tamam dedım sezeryana girelim. Tabı normal dogum olcka dıye corba icmıstım doktorumun ıznıyle amelıyat icin 6saat onceden hıc bsy yıyıp ıcmemıs olmak lazımmıs.işte oyle bebegımı kucagıma aldm sonucta binlerce şükür rabbime. Dualarını eksık etmeyen arkadaslara cok tesekkur ederım. B bebegim seni bekliyorum canım özellikle senı gordugume cok mutlu oldum iyiki geldin enerjın cok guzeldi. Darısı bebıslerını bekleyen tüm annelerın başına.
Gunaydin canim haklısın o hemen hepimizde var artık bebegim doğsun diye.hem az kaldı insallah biraz daha dayan rabbim kolyligini verir insallah.ağlamak yerine bol bol dua et stres atacak bir şeyler yap kafan dagilsinHerkese günaydın hanımlarherkes nerde acaba..aşırı sıcaklar, davul gibi bi karın ve oğluşumun artık sığınamayıp sabaha kadar gerinip durmasıyla sabahı zor ettim çok can sıkıcı bi durum artık ağlamak geliyo içimden dayanamıyorum doğsun artık bebeğim diyorum çok zor çok
İnşallah hepimiz için cnm.. gündüz ayrı zor gece de daha ayrı bi zor sıcaklar da üstüne geldi tam..bi dahakine yaza denk getirmicem diyorum son aylarımı :)Gunaydin canim haklısın o hemen hepimizde var artık bebegim doğsun diye.hem az kaldı insallah biraz daha dayan rabbim kolyligini verir insallah.ağlamak yerine bol bol dua et stres atacak bir şeyler yap kafan dagilsin
:) haklısın yaz bebegi zor ama kış bebegininde o kadar zorluğu var hem bizim elimizde olsa uygun zamanda çocuk yapardık.iste rabbim ne zaman nasip ederse.ben 1 yıl bekledim bebegimi çok şükür rabbim nasip etti.rabbim isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin insallah.bu ben kafa dağıtmak için bol bol kuran okuyorum bos zamanımda keceden donence yapmaya başladım güzel süsler var tavsiye ederimİnşallah hepimiz için cnm.. gündüz ayrı zor gece de daha ayrı bi zor sıcaklar da üstüne geldi tam..bi dahakine yaza denk getirmicem diyorum son aylarımı :)
canım aynı şey bana haftalardır oluyor. vücut kendini doğuma hazırlıyor. inşallah zamanını beklerler ya bizim yaz bebekleri aceleci çıktı biraz.Hayırlı günler kızlar demin oturuken idrar yoluna bir şey vuruyor gibi oldum ve sanki orana birşeyler inmeye çalışıyor bir şeyler gelecek gibi oldu.ve sancı oldu yuruyemedim karin ve bel birde kasiklarim ağrıdı .şimdi uzaninca biraz geçti böyle bir şey yaşayan var mi normal mi
Bu gun kotrole gideceğim doktora sorarım insallah.ama benim hep nts de sancı çıkıyor bu sefer de çıkarsa doktor erken gelecek biraz demişti bakalım belli olur insallah bugün.canım aynı şey bana haftalardır oluyor. vücut kendini doğuma hazırlıyor. inşallah zamanını beklerler ya bizim yaz bebekleri aceleci çıktı biraz.
bu arada ilk doğumum ocak ayına gelmişti bu temmuz inşallah. kesinlikle kış doğumu daha iyiymiş, kavurucu sıcaklar, koca bir göbek daha zormuş. ikinciyi düşünen arkadaşlar kesinlikle kış doğumunu tavsiye ederim.
Aynen cnm çok şükür ki rabbim nasip etti isteyen herkese de etsin inşallah.. Bende kuran okuyorum ama el işiyle falan hiç aram yok hiç beceremem öyle şeyleri tek becerdiğim hazır alıp gelmek:) haklısın yaz bebegi zor ama kış bebegininde o kadar zorluğu var hem bizim elimizde olsa uygun zamanda çocuk yapardık.iste rabbim ne zaman nasip ederse.ben 1 yıl bekledim bebegimi çok şükür rabbim nasip etti.rabbim isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin insallah.bu ben kafa dağıtmak için bol bol kuran okuyorum bos zamanımda keceden donence yapmaya başladım güzel süsler var tavsiye ederim
Maşallah kuzucuğDr gittim bende bugun cok sukur hersey iyi nst ye soktu oda normal cikti tahmini 6 Ağustos gibi gelir bebis dedi 2.4666 kg 45 cm olmus kuzucum gayet iyi dedi... Koca adam. Olmus. Melegim
Herkese günaydın hanımlarherkes nerde acaba..aşırı sıcaklar, davul gibi bi karın ve oğluşumun artık sığınamayıp sabaha kadar gerinip durmasıyla sabahı zor ettim çok can sıkıcı bi durum artık ağlamak geliyo içimden dayanamıyorum doğsun artık bebeğim diyorum çok zor çok
İnşallah bekler birazcık daha bebiş allah yardımcımız olsun canimBu gun kotrole gideceğim doktora sorarım insallah.ama benim hep nts de sancı çıkıyor bu sefer de çıkarsa doktor erken gelecek biraz demişti bakalım belli olur insallah bugün.
Kizlarrr merhabaa..Hafta basi arkadasim dogum yaptii..Kendisi spor hocasiydi hamileligi boyuncada surekli plates yapti yurudu ama normal dogum yapamadii..40 haftasi dolmustu surekli muayene oluyodu acilmasi yoktu ama nst de sanci cikiyodu..En son sancilar sklasinca hastameye gitmis dr muayene ederken suyu da gelince apar topar sezeryana alinmis..Bunyen musahit normal dogururursun denmesine ragmennn dogumu sezeryan oldu...Rahim gerideymis ve acilma olmazmis..Anlamadim hicbisee..O kadar ebesi dr u muayene etti ama boyle bisey soylenmemistii..Cok saskinimm Allah hepimize hayirli dogumlar nasip etsin insallah..
Canım ne yaşayacağımızı allah biliyor. Hakkımızda hayırlısı olsun umarım kolay ve normal doğum nasip eder Rabbim hepimizeKizlarrr merhabaa..Hafta basi arkadasim dogum yaptii..Kendisi spor hocasiydi hamileligi boyuncada surekli plates yapti yurudu ama normal dogum yapamadii..40 haftasi dolmustu surekli muayene oluyodu acilmasi yoktu ama nst de sanci cikiyodu..En son sancilar sklasinca hastameye gitmis dr muayene ederken suyu da gelince apar topar sezeryana alinmis..Bunyen musahit normal dogururursun denmesine ragmennn dogumu sezeryan oldu...Rahim gerideymis ve acilma olmazmis..Anlamadim hicbisee..O kadar ebesi dr u muayene etti ama boyle bisey soylenmemistii..Cok saskinimm Allah hepimize hayirli dogumlar nasip etsin insallah..
Aminnn canimmmm..Ben ztn suni sanci da hic istemiyorummm direk seZeryana yonelirim cok cesaretlm yokk..Hayirlisi artiikkCanım ne yaşayacağımızı allah biliyor. Hakkımızda hayırlısı olsun umarım kolay ve normal doğum nasip eder Rabbim hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?