- 17 Ağustos 2009
- 285
- 58
- 318
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
- #6.341
Çok geçmiş olsun canım rabbim doğumunda yardım etsin en iyisini sen bilirsin ama kendi doktorun ne derse onu yap bencede sonuçta seni ve bebeğini tanıyan o ..Kızlar doktorum gitti az önce gıtmeden muane ettı 2cm cıvarında acılmam. Nobetcı didem diye bı doktor gelır gelmez muaneden sonra hemen sezeryan ıma ettı catın basım dedı. Bebek cıkarken zorlanır falan gbı konustu. Ben bsy demedım kendı arkamdan odaya geldı seZeryan onerıyorm sunı sancını kesıcem dedı. Rıske alamam gbı konustu moralımı cok boztu tavrı cok kotuydu. Kendı doktorum elıf hanımı aradm oda sezeryan isteseydım smdıye kdr bebegı kucagına vermıstım bukdr sancı cekmezdın dedı.sunı sancını kessın kendı sancınla devam et bakalm nasl olcak dedı. Doktoru arıcam dedı aradı. Sonra bn elıf hanıma dedım sız ne onerırsınız 4-5cm e kdr bekle dedı. Bebegın bası asagı ınerse ztn skntı olmaz dedı. Bnde dedımkı nasıl guvencem 5cm e kdr acılmam olursa yıne benı sezeryana alırsa dedım olmaz senın emegını cope atmaz dedı.kızlar anlıcagınız moralım cok bozuk bana fıkır verın.suanda kendı sancımla nst ye baglıyım. Beklıyorm acılma olcakmı dıye bır kac saat dıyee