• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Kızlar doktorum gitti az önce gıtmeden muane ettı 2cm cıvarında acılmam. Nobetcı didem diye bı doktor gelır gelmez muaneden sonra hemen sezeryan ıma ettı catın basım dedı. Bebek cıkarken zorlanır falan gbı konustu. Ben bsy demedım kendı arkamdan odaya geldı seZeryan onerıyorm sunı sancını kesıcem dedı. Rıske alamam gbı konustu moralımı cok boztu tavrı cok kotuydu. Kendı doktorum elıf hanımı aradm oda sezeryan isteseydım smdıye kdr bebegı kucagına vermıstım bukdr sancı cekmezdın dedı.sunı sancını kessın kendı sancınla devam et bakalm nasl olcak dedı. Doktoru arıcam dedı aradı. Sonra bn elıf hanıma dedım sız ne onerırsınız 4-5cm e kdr bekle dedı. Bebegın bası asagı ınerse ztn skntı olmaz dedı. Bnde dedımkı nasıl guvencem 5cm e kdr acılmam olursa yıne benı sezeryana alırsa dedım olmaz senın emegını cope atmaz dedı.kızlar anlıcagınız moralım cok bozuk bana fıkır verın.suanda kendı sancımla nst ye baglıyım. Beklıyorm acılma olcakmı dıye bır kac saat dıyee
Çok geçmiş olsun canım rabbim doğumunda yardım etsin en iyisini sen bilirsin ama kendi doktorun ne derse onu yap bencede sonuçta seni ve bebeğini tanıyan o ..

kızlar şimdi dikkat ediyorum da herkes normal doğum istiyor. haliyle tabi adı üstünde normal. ama şunu söylemeliyim ki benim ilk doğumum sezeryan oldu. 41. haftada sancı gelmedi doğum başlamadı ve ben kendi isteğimle sezeryan oldum. demek istediğim mümkün olduğu kadar normal doğum ama sezeryana girmek zorunda olacak arkadaşlarımız olabilir. ben sezeryandan sonra ertesi gün yani 24 saati doldurunca taburcu oldum. tabi biraz ameliyat ağrısı oldu olmadı değil ama hastaneden çıkarken bebeğimi kendi taşıyabilmiştim ve 5. gün tamamen kendi işlerimi yapacak duruma gelmiştim. yani söylemek istediğim sezeryana girmek zorunda kalacak arkadaşlar da o kadar korkmasınlar sonuçta kendi ve bebeğin sağlığı için bu gerekebilir. ben kendi deneyimimi aktarıyım istedim. allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah.

Kızlar ilk annemiz nilistan. ;) bebisi dünyaya gelmiş çok güzel bir kız maşallah subhanallah. Hiçbir sıkıntıları yok çok şükür. Bende 1 dk bile kalamadım. Ama çok iyi görünüyorlardı. Tam girdim sarıldık derken hemşire geldi tansiyon ölçmek için girdi . Eşimde aşağıda bekliyordu seminere yetismesı gerekiyordu.hemen çıktım .
bende durumlar aynı. Hiç kalkmaki bi hafta daha kalsın diyor.

Kızlar ilk annemiz nilistan. :KK66: bebisi dünyaya gelmiş çok güzel bir kız maşallah subhanallah. Hiçbir sıkıntıları yok çok şükür. Bende 1 dk bile kalamadım. Ama çok iyi görünüyorlardı. Tam girdim sarıldık derken hemşire geldi tansiyon ölçmek için girdi . Eşimde aşağıda bekliyordu seminere yetismesı gerekiyordu.hemen çıktım .

Ayy çok şükür yaaa nasıl olmuştu onun doğumu bebegi sağlıklı dimi yanında ? Sende xok dikkat et kendine canım 1 hafta 1 haftadır :)

Kızlar ilk annemiz nilistan. :KK66: bebisi dünyaya gelmiş çok güzel bir kız maşallah subhanallah. Hiçbir sıkıntıları yok çok şükür. Bende 1 dk bile kalamadım. Ama çok iyi görünüyorlardı. Tam girdim sarıldık derken hemşire geldi tansiyon ölçmek için girdi . Eşimde aşağıda bekliyordu seminere yetismesı gerekiyordu.hemen çıktım .
Çok sevindim heyecanlandim:KK49: bebisler yola çıktılar artık hepimiz den güzel haberler gelicek inş :KK200:

Oy maşallah çok sevindim darısı başımıza inşallah. Senin adına da sevindim canım öyle böyle derken haftanizi doldurdunuz

Canim normal mi yoksa sezaryen mi olmus

Back