- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #6.361
Ayy çok şükür yaaa nasıl olmuştu onun doğumu bebegi sağlıklı dimi yanında ? Sende xok dikkat et kendine canım 1 hafta 1 haftadır :)
Nilistan sezeryan oldu cnm. Gayette keyfi yerindeydi. Bendede durumlar aynı hafif hafif kanamalarla ilerliyoruz. Doktorun dediğine göre bu durumda olup ta iki hafta bekleyeni de gördük dedi. Hiç kalkmaki bir hafta daha beklesin dedi. Sen nasılsın nasıl gidiyor hamislik
Ayy maşallah ya çok sevindim :) bayağı da sancı çekti sanırım ondan sonra sezeryana alındı..neyse sağ sağlim kucağına aldıya unutmuştur tüm sıkıntılarıKızlar ilk annemiz nilistan.bebisi dünyaya gelmiş çok güzel bir kız maşallah subhanallah. Hiçbir sıkıntıları yok çok şükür. Bende 1 dk bile kalamadım. Ama çok iyi görünüyorlardı. Tam girdim sarıldık derken hemşire geldi tansiyon ölçmek için girdi . Eşimde aşağıda bekliyordu seminere yetismesı gerekiyordu.hemen çıktım .
bende durumlar aynı. Hiç kalkmaki bi hafta daha kalsın diyor.
Saol kuzum :))nilistan Canım, Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah, ilk annemiz bizim:)
B bebegim seni bekliyorum Canım sıra sen de, heyecanla bekliyoruz...
Kızlar inşallah lhepimiz sorunsuz alırız bebislerimizi kucagimiza:)
Seşam kızımın teyzeleri.biz bu sabah 4de sezeryana girdik. Sunı sancıyı nöbetci doktor kesınce kendı sancım hıc yoktu bile. En son gece 11,30da muanede acılmam hala 1,5cm di tamam dedım sezeryana girelim. Tabı normal dogum olcka dıye corba icmıstım doktorumun ıznıyle amelıyat icin 6saat onceden hıc bsy yıyıp ıcmemıs olmak lazımmıs.işte oyle bebegımı kucagıma aldm sonucta binlerce şükür rabbime. Dualarını eksık etmeyen arkadaslara cok tesekkur ederım. B bebegim seni bekliyorum canım özellikle senı gordugume cok mutlu oldum iyiki geldin enerjın cok guzeldi. Darısı bebıslerını bekleyen tüm annelerın başına.
Saol canım benım. Bebiş 2.700gr. 49cm. Küveze gerek kalmadı cok sukur.sütüm hala minik minik geliyo oda sıkınca goruyorm su gibi. sezeryanıda genel oldum. Spinalde korkup tansıyom düser dıye tercıh etmedım.Canım xok sevindim Allah analı babalı büyümeyi nasip.etsin ins :) bebişin kaç kilo doğdu hersey yolunda değil ki kuvoz e fln gerek kalmadı ıns? Sütun geldi mi bi de spinal mi oldun çok soru sordum k.bakma ya heyecanlandim :))
Saol canım benım. Bebiş 2.700gr. 49cm. Küveze gerek kalmadı cok sukur.sütüm hala minik minik geliyo oda sıkınca goruyorm su gibi. sezeryanıda genel oldum. Spinalde korkup tansıyom düser dıye tercıh etmedım.
Cok sagol canım benım.darısı tum bekleyenlerın basınaCanım Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin inşallah.çok şükür sağlığınız yerinde . bebiste cabuk toparlar allahın izniyle.büyük geçmiş olsun çok sevindim canim
Bende bir haftadır ara ara oluyo öyle..doğumun yaklaştığını mı gösteriyo acaba bende bilmiyorum bilen arkadaşlar aydınlatırlar belkiHayırlı günler kızlar demin oturuken idrar yoluna bir şey vuruyor gibi oldum ve sanki orana birşeyler inmeye çalışıyor bir şeyler gelecek gibi oldu.ve sancı oldu yuruyemedim karin ve bel birde kasiklarim ağrıdı .şimdi uzaninca biraz geçti böyle bir şey yaşayan var mi normal mi
Yarın kontrolum var Allahtan yarın sorarim insallah canimBende bir haftadır ara ara oluyo öyle..doğumun yaklaştığını mı gösteriyo acaba bende bilmiyorum bilen arkadaşlar aydınlatırlar belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?