Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Ayy çok şükür yaaa nasıl olmuştu onun doğumu bebegi sağlıklı dimi yanında ? Sende xok dikkat et kendine canım 1 hafta 1 haftadır :)

Nilistan sezeryan oldu cnm. Gayette keyfi yerindeydi. Bendede durumlar aynı hafif hafif kanamalarla ilerliyoruz. Doktorun dediğine göre bu durumda olup ta iki hafta bekleyeni de gördük dedi. Hiç kalkmaki bir hafta daha beklesin dedi. Sen nasılsın nasıl gidiyor hamislik

Taze anneyi tebrik ederim. Darisi başımıza artık. Allah bir avazda kurtarsin bizleri inşallah. Kızlar birsey soracağım. Bugün isyerimde odamdaki dolaptan yavru bir fare çıktı. Korkudan çığlığı bastim. O saatten beri sağ kasigima ara ara bir sanci giriyor. Birşey olur mu sizce? Çok korkuyorum. Otursam mi yurusem mi bilemedim. Bebişe birşey olmaz değil mi?

Hadi ins canim ya o zamana kadar da gelişimi tamamlanır zaten. Nilistan in haftası baya erkendi benden 4 5 gün ondeydi kuvoze fln gerek kalmadiysa.ne güzel . Ben iyiyim şükür evdeyim dinleniyorum bol bol. Geçen hafta gittik en son bidahaki randevu 8 temmuzda biraz uzun oldu bu sefer :/ Karnım taş gibi hiç yumusamiyor artık normal mi bilmiuorim ama ins normaldir tedirgin oluyorum

Ayy maşallah ya çok sevindim :) bayağı da sancı çekti sanırım ondan sonra sezeryana alındı..neyse sağ sağlim kucağına aldıya unutmuştur tüm sıkıntıları

nilistan cnm Allah anali babali büyütsün inss... Cok sevindim saglikla kucagina almissin şükür... Darisi bizlere insss....

B bebegim seni bekliyorum Allâh senide bi avazda kurtarsin ins cnm 2.annecik sen olucaksin gibi... Ay ne guzel bebisler geliolarr :))

Bende dr gidicem bugun ozele bakalim ne dicek dogum tahmini ne zmn diye sorucam... Bide saclarimi artik rofle yaptirabilirmyim diye sorucam dogumdan sonra zor olucak cunku... 40 imda. Bakimli olayim ama. Demi :))

Seşam kızımın teyzeleri.biz bu sabah 4de sezeryana girdik. Sunı sancıyı nöbetci doktor kesınce kendı sancım hıc yoktu bile. En son gece 11,30da muanede acılmam hala 1,5cm di tamam dedım sezeryana girelim. Tabı normal dogum olcka dıye corba icmıstım doktorumun ıznıyle amelıyat icin 6saat onceden hıc bsy yıyıp ıcmemıs olmak lazımmıs.işte oyle bebegımı kucagıma aldm sonucta binlerce şükür rabbime. Dualarını eksık etmeyen arkadaslara cok tesekkur ederım. B bebegim seni bekliyorum canım özellikle senı gordugume cok mutlu oldum iyiki geldin enerjın cok guzeldi. Darısı bebıslerını bekleyen tüm annelerın başına.

Canım xok sevindim Allah analı babalı büyümeyi nasip.etsin ins :) bebişin kaç kilo doğdu hersey yolunda değil ki kuvoz e fln gerek kalmadı ıns? Sütun geldi mi bi de spinal mi oldun çok soru sordum k.bakma ya heyecanlandim :))

Saol canım benım. Bebiş 2.700gr. 49cm. Küveze gerek kalmadı cok sukur.sütüm hala minik minik geliyo oda sıkınca goruyorm su gibi. sezeryanıda genel oldum. Spinalde korkup tansıyom düser dıye tercıh etmedım.

Canım Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin inşallah.çok şükür sağlığınız yerinde . bebiste cabuk toparlar allahın izniyle.büyük geçmiş olsun çok sevindim canim

Canım Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin inşallah.çok şükür sağlığınız yerinde . bebiste cabuk toparlar allahın izniyle.büyük geçmiş olsun çok sevindim canim
Cok sagol canım benım.darısı tum bekleyenlerın basına

Bende bir haftadır ara ara oluyo öyle..doğumun yaklaştığını mı gösteriyo acaba bende bilmiyorum bilen arkadaşlar aydınlatırlar belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…