Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Canım yaa rabbim yardımcın olsn hep dua edıyorm sana.beklemek ıstemekte haklısın bır anne olarak. İnşallah saglıkla zamanımda kucagına alırsın

Amin cnm inşallah. .

Hayır mübarek günlerin yüzü suyu hurmetine inşallah saglicakla kavuşursun bebisimle . hakkımızda hayırlısı canım elden bisey gelmiyor iste

Rabbim ne zaman ol derse o zaman doğar bunu biliyorum. Ama annelik iştee.

Ciğer geliştirici 2 doz yaptılar zaten cnm. Ama buna bile üzülüyorum. Çünkü ben herşeyin doğalı olsun istiyordum.kendi kendine gelişsin vaktiyle doğsun ama nasipte öte yok işte . Ben ilaçlara bile 7. Ayda başlamıştım. İlaçlara güvenmiyorum. Bu ilaç firmaları bizi denek yapıyor hep

İnşallaaahhhh cnm inşallah

Sesin çıkmayınca merak ettim canım . bende de durumlar ayni enson 2hafta önce Dr a gittik sancı yoktu. Pazartesi gidicem bakalım ne diyecek Dr. 2gundur aşağıya aşırı baskı var
Anladim canm. Ben bu hafta gttim ama alttan bakmadi tekrar. Sancin gelene kadar bakmam artik dedi. Bu hafta bidaha gidicem insallah bakar cunku ben merak ediyorum.

Anladim canm. Ben bu hafta gttim ama alttan bakmadi tekrar. Sancin gelene kadar bakmam artik dedi. Bu hafta bidaha gidicem insallah bakar cunku ben merak ediyorum.

Ay iyi cesaretlisin maşallah. Biz tıp fakültesi hastanesi ne gidiyoruz kesin bakar artık sanciyi beklemez bizimki. Ben de merak ediyorum ama korkuyorum da canim yanacak diye. Afedersin zaten ilişkiye girerken bile ilk başta kendimi kastğim için acı oluyo doktoru dusunemiyorum bile

Kızlar mağazada böyle birşey gordum bayıldım sizce nasıl kullanışlı olurmu hem evde hem piknik vs giderken kullanırım diyorum hafifçe bisey

Aslında kullanışlı ama ben ana kucağı varken böyle bir şey almam. Sonra onu koyacak yer bulamam. Sevmiyorum evde fazla eşyayı.
Ana kucağını bile sıfır almadım geri veririm diye.

Korkma canm acimiyo 2 parmakla bakiyo

Herkes öyle demiyo ama bende korku başladı bu yüzden. Çok fazla sokuyolarmiş. Rahim ağzına kadar
Yaa ben de çok korkuyorum haftaya bakılacak benim de.. iki parmak deniyo ama benim dr erkek ve kilolu biri parmakları kalın kalın napcam ben

Canim bir arkadaşıma da ciğer gelistirici iğne yapmışlardı. Bebekte hic sorun olmadi. O iğneler sagolsun diyordu. Sen içini ferah tut. İnşallah sapasağlam gelecek bebişin. Seninle haftamiz nerdeyse aynı. Ben de tetikte bekliyorum. Benim de tansiyon 9un üstüne çıkıyor bazen. Dr bunu duyunca çok kizdi. Tekrar cikarsa hemen ara dedi. Ben de çıkınca limonla falan düşürmeye çalışıyorum. Dualarimiz seninle. İnşallah bekler bebiş.

Brnde bugun kuzuma bez aldim kendime hasta bezi ve orkid aldim cantami hazirliycam artik hazirlayanlar neler koydunuz... Yazildi daha once ama unuttum gene :)
Canım ben bebek için bez,pişik kremi,biberon(lazım olur belkı diye),ağız mendılı ,önlük
Eldiven
10lu hastane cıkısı
2tane 5li hastane cıkısı
Islak mendil
Corap
Kendim için de 2 tane pijama takımı
1gecelik sabahlık
3çorap
5-6tane külot
2emzirme sütyeni
2emzirme atleti
Kagıt havlu
Islak mendil
Hasta bezi ve orkid
Bir normal boy bir el hvlusu(belki lzım olur diye)
Lohusa terligi,tacı
Normal terlik.
Eşimede eşofman terlik fln koydum yanımda o olsun istiyorm rahat edebılcegı bırseyler olsn istedim.
Bunun dısında gelenden icin kaynanam nescafe karton bardak kettle ,karton tabak pecete fln hazırlamıs. Hastanede lokum cıkolata ıcecek kurupasta verırız dedık.
Birde kapı süsümüz var teyzesi:)
Bunlarn hepsını orda elimiz ayagımıza dolasmasın dıye fazlasıyla koydum kullanılmazsa geri getırırız. He birde unutmadan kırmızı taç kendime. Al basmasın diyeymiş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…