- 28 Ekim 2007
- 6.275
- 1.584
- 173
- 39
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #6.261
Canım yaa rabbim yardımcın olsn hep dua edıyorm sana.beklemek ıstemekte haklısın bır anne olarak. İnşallah saglıkla zamanımda kucagına alırsın
Hayır mübarek günlerin yüzü suyu hurmetine inşallah saglicakla kavuşursun bebisimle . hakkımızda hayırlısı canım elden bisey gelmiyor iste
Canım bu kadar stres yapma bak bebek de hissediyor senin gerginliğini.
36.hafta bebek için çok çok erken bir zaman değil. İnşallah gerek kalmaz da şimdi doğarsa en fazla rahat solunum için bir kaç gün küveze koyulma ihtimali var.
Kuzenim 36.haftada doğum yaptı bebek 3 gün küvezde kaldı sadece.
Bebeğinin her şeyi gelişti sadece ciğerleri dış dünya ve doğum için hazırlanıyor sadece. Kilosu da iyiymiş hem.
Canim benim sen rahat ol stres yapma masallah bebek bayağı gelişmiş durumda hem yaşama şansı çok yüksek elhamdülillah.niye bu kadar korkutuyorsun kendini rabbime teslim ol.bizim rahmimize bu bebegi yerleştiren rabbim kulunu darda bırakmaz insallah.Sen bol bol inşirah süresi ayetel kursi ve felak nas sureleini oku ve bol bol salavat çek canim.Rabbim bu mübarek günlerin hürmetine yar ve yardimcin olsun insallahhhh
Ben 37 haftalık dogum yaptım kuzum korkma sennnnn herşeyi itinayla işleyen bir Allah varrrrBen dün akşamdan beri üç kere cnm( malum dün akşam yatış vermislerdi
Cok guzel dedin...su ara duymaya ihtiyacim olan şey buyduBen 37 haftalık dogum yaptım kuzum korkma sennnnn herşeyi itinayla işleyen bir Allah varrrr
Anladim canm. Ben bu hafta gttim ama alttan bakmadi tekrar. Sancin gelene kadar bakmam artik dedi. Bu hafta bidaha gidicem insallah bakar cunku ben merak ediyorum.Sesin çıkmayınca merak ettim canım . bende de durumlar ayni enson 2hafta önce Dr a gittik sancı yoktu. Pazartesi gidicem bakalım ne diyecek Dr. 2gundur aşağıya aşırı baskı var
Anladim canm. Ben bu hafta gttim ama alttan bakmadi tekrar. Sancin gelene kadar bakmam artik dedi. Bu hafta bidaha gidicem insallah bakar cunku ben merak ediyorum.
Kızlar mağazada böyle birşey gordum bayıldım sizce nasıl kullanışlı olurmu hem evde hem piknik vs giderken kullanırım diyorum hafifçe bisey
Korkma canm acimiyo 2 parmakla bakiyoAy iyi cesaretlisin maşallah. Biz tıp fakültesi hastanesi ne gidiyoruz kesin bakar artık sanciyi beklemez bizimki. Ben de merak ediyorum ama korkuyorum da canim yanacak diye. Afedersin zaten ilişkiye girerken bile ilk başta kendimi kastğim için acı oluyo doktoru dusunemiyorum bile
Herkes öyle demiyo ama bende korku başladı bu yüzden. Çok fazla sokuyolarmiş. Rahim ağzına kadarKorkma canm acimiyo 2 parmakla bakiyo
Korkma yavrum acı falan olmuyo kasma kendini sadeceHerkes öyle demiyo ama bende korku başladı bu yüzden. Çok fazla sokuyolarmiş. Rahim ağzına kadar
Yaa ben de çok korkuyorumHerkes öyle demiyo ama bende korku başladı bu yüzden. Çok fazla sokuyolarmiş. Rahim ağzına kadar
Canim bir arkadaşıma da ciğer gelistirici iğne yapmışlardı. Bebekte hic sorun olmadi. O iğneler sagolsun diyordu. Sen içini ferah tut. İnşallah sapasağlam gelecek bebişin. Seninle haftamiz nerdeyse aynı. Ben de tetikte bekliyorum. Benim de tansiyon 9un üstüne çıkıyor bazen. Dr bunu duyunca çok kizdi. Tekrar cikarsa hemen ara dedi. Ben de çıkınca limonla falan düşürmeye çalışıyorum. Dualarimiz seninle. İnşallah bekler bebiş.Amin cnm inşallah. .
Rabbim ne zaman ol derse o zaman doğar bunu biliyorum. Ama annelik iştee.
Ciğer geliştirici 2 doz yaptılar zaten cnm. Ama buna bile üzülüyorum. Çünkü ben herşeyin doğalı olsun istiyordum.kendi kendine gelişsin vaktiyle doğsun ama nasipte öte yok işte . Ben ilaçlara bile 7. Ayda başlamıştım. İlaçlara güvenmiyorum. Bu ilaç firmaları bizi denek yapıyor hep
İnşallaaahhhh cnm inşallah
Kızlar mağazada böyle birşey gordum bayıldım sizce nasıl kullanışlı olurmu hem evde hem piknik vs giderken kullanırım diyorum hafifçe bisey
Herkes öyle demiyo ama bende korku başladı bu yüzden. Çok fazla sokuyolarmiş. Rahim ağzına kadar
Yaa ben de çok korkuyorumhaftaya bakılacak benim de.. iki parmak deniyo ama benim dr erkek ve kilolu biri parmakları kalın kalın napcam ben
Canım ben bebek için bez,pişik kremi,biberon(lazım olur belkı diye),ağız mendılı ,önlükBrnde bugun kuzuma bez aldim kendime hasta bezi ve orkid aldim cantami hazirliycam artik hazirlayanlar neler koydunuz... Yazildi daha once ama unuttum gene :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?