Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Ooo baya bisi koymussun cnm masallah... Bende yavastan koyayim bari :)

Ooo baya bisi koymussun cnm masallah... Bende yavastan koyayim bari :)
Aslında ınternette gezen seylerınkoymaya kalksam 2valız olur:) ben kullanacagım seylerı yedeklı yedeklı koydum okdr.buraya yazınca baya cok geldı benım gozumede ama aslnda orta boy bır valiz oldu okdr

Günaydın guzel anneler. Bende hıc beklemedıgım anda hastanede buldm kendimi. Bu gece 4te suyum geldı lavaboya kalktıgımda. Sonra hıc durmadı.smdı bıle ara ara geliyo.acılmam 1cm den bıle az yok gıbı yanı. Sancımda yok cok az hıssedıyorum. Yatışım verıldı. Daha erken dıye bıraz endıselıyım.nolur bana dua edın bebegım için.

Allah yardımcın olsun canım.
Evde hiç sancı hissettin mi adet sancısı gibi yani?
Doktorlar ne diyor? Su geldikten sonra doğumu durdurmak gibi bir seçenek var mı?

Allah yardımcın olsun canım.
Evde hiç sancı hissettin mi adet sancısı gibi yani?
Doktorlar ne diyor? Su geldikten sonra doğumu durdurmak gibi bir seçenek var mı?
Yok cnm sancı yok gbı su geldıgı ıcın mecburen dpgum yapmak zorundaymısım.suan yıne baktı doktorum hıc acılman yok dedı. Bir ilaç yerlestırdı rahime acılmayı beklıcez bıraz olmazsa sezeryana artk

Hayırlısıyla kucagına al inşallah Can'ım bende 37. Haftada dogum yaptım endişe etme bebeğim

canım hiç korkma haftan gayet iyi. Herkes 40 ta doğurcak dite bişy yık. Rabbim yardımcın olsun. Habersiz bırakma bizi

Bebegım suan 2700gr ve benım hıc acılmam yok şu rahımdekı ılacın etkısını beklıcez bakalım
Cnm suyun gelmiş artık sağlıkla doğmasını beklemekten başka çare yok kilosuna takılma bence gelişimini tamamladı zaten sağlıklı da olduktan sonra kısa zamanda büyütürsün bebişini dert etme.Hayırlı haberlerini bekliyoruz :)

Hayırlısı olsun Allah kolay doğum nasip etsin inşallah.
Kilosu çok düşük değil bebeğinin korkma iyi olacak her şey.

Saol kuzum bana dua edın nolur. Bebegım suan 2700gr. O saglıklı dogsunda tek dılegım o
Canim kilosuda haftası da çok iyi Allahim sağlıkla kavustursun.su gelince suni sanci verdiler bana 36 haftalıkti. Suni sancı verme durumları yok mu tabi normal istiyorsan hiç stres yapma eline alıp öpüp kokladigini dusun senin için bebis için çok daha iyi olur dualarımız seninle

Normal ıstıyorm canım. Sadece sabırsızım suan beklemeyi hıc sevmıyorm.kızımda bana cektı sanırım:) beklıyorz ılacın etkısını snrm. Sonrada sunı sancı verırler heralde tam bılmıyorum ki bnde. Şuan nst ye baglı yatıyoruz

Canişkom sendemi . Benimi kıskandın yoksa kız.

Nst de bebeğin kalp atışı ve sancı ne cikti cnm
Benım kız kıskandı benım neyım eksık dıyo:) kalp atısları normal cıkıyo. Sancıda yuksek cıkmıyo en fazla 30a cıkıyo.bırsey ıfade edıyormu 30

Bende giremiyorum bi bakayım dedim. Kizlar napiyo. Diye şok oldum. Benimde kanamam az az geliyo sancı hep var. Tansiyon 6-5 lerde ama suyum gelmediği için birde bebişin kalp atışı iyi olduğu için eve kaçtım. Tansiyon düşük olduğu için iki serum vermiserdi ondan mı bilemiyorum. Şimdide çok yüksek galiba evde alette yokki ölçeyim . Ensem öyle cekiliyoki başımın arkasiyla beraber alnıma vuran bi ağrı var. Eşim gelince sağlık ocağına gideceğim 2 gibi. İnsallah o zamana kadar sa bişey olmaz. Yarın sabah ta kontrole gideceğim. Cumartesi hastanede yatarken açılmam dışta 2 cm içte 1 cm di benim.

Ne diyim Rabbim hepimize kolaylık versin sağ salim kolaycacik doğuralım insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…