- 28 Ekim 2007
- 6.275
- 1.584
- 173
- 39
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #6.281
Canım ben bebek için bez,pişik kremi,biberon(lazım olur belkı diye),ağız mendılı ,önlük
Eldiven
10lu hastane cıkısı
2tane 5li hastane cıkısı
Islak mendil
Corap
Kendim için de 2 tane pijama takımı
1gecelik sabahlık
3çorap
5-6tane külot
2emzirme sütyeni
2emzirme atleti
Kagıt havlu
Islak mendil
Hasta bezi ve orkid
Bir normal boy bir el hvlusu(belki lzım olur diye)
Lohusa terligi,tacı
Normal terlik.
Eşimede eşofman terlik fln koydum yanımda o olsun istiyorm rahat edebılcegı bırseyler olsn istedim.
Bunun dısında gelenden icin kaynanam nescafe karton bardak kettle ,karton tabak pecete fln hazırlamıs. Hastanede lokum cıkolata ıcecek kurupasta verırız dedık.
Birde kapı süsümüz var teyzesi:)
Bunlarn hepsını orda elimiz ayagımıza dolasmasın dıye fazlasıyla koydum kullanılmazsa geri getırırız. He birde unutmadan kırmızı taç kendime. Al basmasın diyeymiş:)
Aslında ınternette gezen seylerınkoymaya kalksam 2valız olur:) ben kullanacagım seylerı yedeklı yedeklı koydum okdr.buraya yazınca baya cok geldı benım gozumede ama aslnda orta boy bır valiz oldu okdrOoo baya bisi koymussun cnm masallah... Bende yavastan koyayim bari :)
Korkudan her gittiğimde ellerine bakıyorum dr un napiyimKorkma cnm acimaz allahin izniylr... Yorumuna cok güldüm ama :)))
Çok cici olmuşKizlaaar kızıma kapı süsü yapiyorum. Daha bitmedi ama nasıl oluyor sizce. Çok yoruldum. Bütün gece uğraştım vallahi :)
Canım korkma öyle dusundugun gibi bisi olsa suyun gelir o yüzden bunlari takmaKorkudan her gittiğimde ellerine bakıyorum dr un napiyim
Günaydın guzel anneler. Bende hıc beklemedıgım anda hastanede buldm kendimi. Bu gece 4te suyum geldı lavaboya kalktıgımda. Sonra hıc durmadı.smdı bıle ara ara geliyo.acılmam 1cm den bıle az yok gıbı yanı. Sancımda yok cok az hıssedıyorum. Yatışım verıldı. Daha erken dıye bıraz endıselıyım.nolur bana dua edın bebegım için.
Yok cnm sancı yok gbı su geldıgı ıcın mecburen dpgum yapmak zorundaymısım.suan yıne baktı doktorum hıc acılman yok dedı. Bir ilaç yerlestırdı rahime acılmayı beklıcez bıraz olmazsa sezeryana artkAllah yardımcın olsun canım.
Evde hiç sancı hissettin mi adet sancısı gibi yani?
Doktorlar ne diyor? Su geldikten sonra doğumu durdurmak gibi bir seçenek var mı?
Hayırlısıyla kucagına al inşallah Can'ım bende 37. Haftada dogum yaptım endişe etme bebeğimGünaydın guzel anneler. Bende hıc beklemedıgım anda hastanede buldm kendimi. Bu gece 4te suyum geldı lavaboya kalktıgımda. Sonra hıc durmadı.smdı bıle ara ara geliyo.acılmam 1cm den bıle az yok gıbı yanı. Sancımda yok cok az hıssedıyorum. Yatışım verıldı. Daha erken dıye bıraz endıselıyım.nolur bana dua edın bebegım için.
canım hiç korkma haftan gayet iyi. Herkes 40 ta doğurcak dite bişy yık. Rabbim yardımcın olsun. Habersiz bırakma biziYok cnm sancı yok gbı su geldıgı ıcın mecburen dpgum yapmak zorundaymısım.suan yıne baktı doktorum hıc acılman yok dedı. Bir ilaç yerlestırdı rahime acılmayı beklıcez bıraz olmazsa sezeryana artk
Bebegım suan 2700gr ve benım hıc acılmam yokcanım hiç korkma haftan gayet iyi. Herkes 40 ta doğurcak dite bişy yık. Rabbim yardımcın olsun. Habersiz bırakma bizi
Saol kuzum bana dua edın nolur. Bebegım suan 2700gr. O saglıklı dogsunda tek dılegım oHayırlısıyla kucagına al inşallah Can'ım bende 37. Haftada dogum yaptım endişe etme bebeğim
Cnm suyun gelmiş artık sağlıkla doğmasını beklemekten başka çare yok kilosuna takılma bence gelişimini tamamladı zaten sağlıklı da olduktan sonra kısa zamanda büyütürsün bebişini dert etme.Hayırlı haberlerini bekliyoruz :)Bebegım suan 2700gr ve benım hıc acılmam yokşu rahımdekı ılacın etkısını beklıcez bakalım
Yok cnm sancı yok gbı su geldıgı ıcın mecburen dpgum yapmak zorundaymısım.suan yıne baktı doktorum hıc acılman yok dedı. Bir ilaç yerlestırdı rahime acılmayı beklıcez bıraz olmazsa sezeryana artk
Canim kilosuda haftası da çok iyi Allahim sağlıkla kavustursun.su gelince suni sanci verdiler bana 36 haftalıkti. Suni sancı verme durumları yok mu tabi normal istiyorsanSaol kuzum bana dua edın nolur. Bebegım suan 2700gr. O saglıklı dogsunda tek dılegım o
Normal ıstıyorm canım. Sadece sabırsızım suan beklemeyi hıc sevmıyorm.kızımda bana cektı sanırım:) beklıyorz ılacın etkısını snrm. Sonrada sunı sancı verırler heralde tam bılmıyorum ki bnde. Şuan nst ye baglı yatıyoruzCanim kilosuda haftası da çok iyi Allahim sağlıkla kavustursun.su gelince suni sanci verdiler bana 36 haftalıkti. Suni sancı verme durumları yok mu tabi normal istiyorsanhiç stres yapma eline alıp öpüp kokladigini dusun senin için bebis için çok daha iyi olur dualarımız seninle
Saol kuzum bana dua edın nolur. Bebegım suan 2700gr. O saglıklı dogsunda tek dılegım o
Benım kız kıskandı benım neyım eksık dıyo:) kalp atısları normal cıkıyo. Sancıda yuksek cıkmıyo en fazla 30a cıkıyo.bırsey ıfade edıyormu 30Canişkom sendemi . Benimi kıskandın yoksa kız.
Nst de bebeğin kalp atışı ve sancı ne cikti cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?