- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #6.241
Kizlar şimdi eve döndük doktorun kalmalisin ısrarına rağmen. Kanama devam ediyor. Sancı var bayagi devam ediyor . tansiyon 6-5 e düştü çıkarmaya çalıştılar. 2 şişe tansiyon yükseltici serum takılar ama küçüğü 4 é düştü büyüğü 8 oldu. 6 kez serum taktılar ciğer geliştirici iğne vurdular iki doz ama benim cigerler de sorun olduğu için beni zorladı öksürük krizine girdim. Doktor bazı kişilerde olabiliyo maalesef dedi . Suyu ve kalp atışı iyi diye ısrar ettim. Dedimki ilk doğumumda hicbirsey yokken hastaneye yattım ömrümü yediler yine aynısı olmasın dedim. En sonunda uyarılarla birlikte saldılar. En fazla 2 gün ile bir hafta arası dayanabilir bebis gelir dedi. Pazartesi günü tekrar gidecegiz kontrole. nefes alışverişim bozuldu. Ve ayakta bebek sürekli rahmi itiyor yürütmüyor. Benden haberler böyle. Yazdıklarınızı okuyamadım kusura bakmayın. Herkesten Allah razı olsun. Ben şimdi yatacağım hanimlar öpüldünüz
Kuzum allah yardımcın olsun.ıcını ferah tut.bebıslerımız gelcegı zamanıcok ıyı bılıyolar.Dua edin benim icin..normal dogum cok istiyorum.tabi hayirlisiyla ama hersey yolunda giderken sirf ödem yuzunden boyle olunca cok üzüldüm.bu arada dun gece o kadar yazistik ki tesirinde kaldim galiba rüyamda dogum yapmıştım.erken oldu ama olsun diyorum.bebegin yuzunu görmüyorum ama bi bebek var ve icerisi kalabalik..hayirlara ciksin insallah
Geçmiş olsun canım Allah yardimcin olsun inşallah bi sorun çıkmazDua edin benim icin..normal dogum cok istiyorum.tabi hayirlisiyla ama hersey yolunda giderken sirf ödem yuzunden boyle olunca cok üzüldüm.bu arada dun gece o kadar yazistik ki tesirinde kaldim galiba rüyamda dogum yapmıştım.erken oldu ama olsun diyorum.bebegin yuzunu görmüyorum ama bi bebek var ve icerisi kalabalik..hayirlara ciksin insallah
Ben soğuk dusla ayaktayim yormaa kendiniSıcak sıcak sorma canım beni mahvetti ne uyuyabiliyorum nede dinlenebiliyorum.
Kizlar şimdi eve döndük doktorun kalmalisin ısrarına rağmen. Kanama devam ediyor. Sancı var bayagi devam ediyor . tansiyon 6-5 e düştü çıkarmaya çalıştılar. 2 şişe tansiyon yükseltici serum takılar ama küçüğü 4 é düştü büyüğü 8 oldu. 6 kez serum taktılar ciğer geliştirici iğne vurdular iki doz ama benim cigerler de sorun olduğu için beni zorladı öksürük krizine girdim. Doktor bazı kişilerde olabiliyo maalesef dedi . Suyu ve kalp atışı iyi diye ısrar ettim. Dedimki ilk doğumumda hicbirsey yokken hastaneye yattım ömrümü yediler yine aynısı olmasın dedim. En sonunda uyarılarla birlikte saldılar. En fazla 2 gün ile bir hafta arası dayanabilir bebis gelir dedi. Pazartesi günü tekrar gidecegiz kontrole. nefes alışverişim bozuldu. Ve ayakta bebek sürekli rahmi itiyor yürütmüyor. Benden haberler böyle. Yazdıklarınızı okuyamadım kusura bakmayın. Herkesten Allah razı olsun. Ben şimdi yatacağım hanimlar öpüldünüz
Canım yaa rabbim yardımcın olsn hep dua edıyorm sana.beklemek ıstemekte haklısın bır anne olarak. İnşallah saglıkla zamanımda kucagına alırsınKızlar çok zor nefes alıyorum. SancılaR midemi ciğerimi ve kalp atışlarımı çok zorluyor. Ödüm kopuyor hemen doğmasın . Herşeyi gelişsin öyle gelsin istiyorum. Daha bir ay var çünkü.
Ama üç doktorun dediği 2 gün ile bir haftaya bebis gelir daha beklemez dedi. Çünkü nişanın gelmiş dedi
Canim benim sen rahat ol stres yapma masallah bebek bayağı gelişmiş durumda hem yaşama şansı çok yüksek elhamdülillah.niye bu kadar korkutuyorsun kendini rabbime teslim ol.bizim rahmimize bu bebegi yerleştiren rabbim kulunu darda bırakmaz insallah.Sen bol bol inşirah süresi ayetel kursi ve felak nas sureleini oku ve bol bol salavat çek canim.Rabbim bu mübarek günlerin hürmetine yar ve yardimcin olsun insallahhhhKızlar çok zor nefes alıyorum. SancılaR midemi ciğerimi ve kalp atışlarımı çok zorluyor. Ödüm kopuyor hemen doğmasın . Herşeyi gelişsin öyle gelsin istiyorum. Daha bir ay var çünkü.
Ama üç doktorun dediği 2 gün ile bir haftaya bebis gelir daha beklemez dedi. Çünkü nişanın gelmiş dedi
Kızlar çok zor nefes alıyorum. SancılaR midemi ciğerimi ve kalp atışlarımı çok zorluyor. Ödüm kopuyor hemen doğmasın . Herşeyi gelişsin öyle gelsin istiyorum. Daha bir ay var çünkü.
Canm.ben yeni goruyorum.mesaji.
Kızlar çok zor nefes alıyorum. SancılaR midemi ciğerimi ve kalp atışlarımı çok zorluyor. Ödüm kopuyor hemen doğmasın . Herşeyi gelişsin öyle gelsin istiyorum. Daha bir ay var çünkü.
Sesin çıkmayınca merak ettim canım . bende de durumlar ayni enson 2hafta önce Dr a gittik sancı yoktu. Pazartesi gidicem bakalım ne diyecek Dr. 2gundur aşağıya aşırı baskı varCanm.ben yeni goruyorum.mesaji.
Bnde degisik bindurum yok ya. Gecen haftaki.kontrolde nst de 2. 3 sanci cikti. Bu hafta bisey cikmadi. Sende ne var ne yok. Haftayi birak gunumuz bile ayni seninle
Çok güzel olmuş ya çok tatlı duruyo ellerine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?