• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Benım kız kıskandı benım neyım eksık dıyo:) kalp atısları normal cıkıyo. Sancıda yuksek cıkmıyo en fazla 30a cıkıyo.bırsey ıfade edıyormu 30
Cnm sancı 30 da çok değil ben 100 leri gördüm çoğu kez ve 70 80 lerde idi. Bence sakın suni sanciya çok güvenme çok zorlanirsin derim. Bide ne diycem Kübra ve pınar ebe çok tatlı insanlar onlar varsa onlara yakınlaş suni sanciyi sor . Eğer suni sancı verilise ne kadar sürer yoksa bu kadarcık açılmaya açmaz ise hemen sezeryanmi istemeliyim diye sor. Birde slmlar imi ilet ; ) Emine dersin cumartesi burdan yeni çıktı eşiyle 12 yaşında kızıyla dersin o zaman kesin bilirler sagolsun lar kimse yoktu o zaman eşimi içeri almislardi. Sen doğumhaneyé sin dimi . Ben 5 nolu odada kaldım . Neyse çok uzattım. Rabbim kolaylik versin cnm. Bu arada senin adın neydi cnm bugün birşey olmazsa yarın mutlaka sabah geleceğim uğrarım sana ;) belkide bebis geliyorum der akşam gelir yanına yatarım beraber dogururuz

Günaydın guzel anneler. Bende hıc beklemedıgım anda hastanede buldm kendimi. Bu gece 4te suyum geldı lavaboya kalktıgımda. Sonra hıc durmadı.smdı bıle ara ara geliyo.acılmam 1cm den bıle az yok gıbı yanı. Sancımda yok cok az hıssedıyorum. Yatışım verıldı. Daha erken dıye bıraz endıselıyım.nolur bana dua edın bebegım için.

Canım dua et bolbol bizde dua ediyoruz kasma kendini en azından açılma olsun stres yapma elinden geldiğince. Senin suyun geldiği için sancin da başlar birkaç saate muhtemelen. Rabbim saglicakla kucağına almayı nasip etsin

Cnm sancı 30 da çok değil ben 100 leri gördüm çoğu kez ve 70 80 lerde idi. Bence sakın suni sanciya çok güvenme çok zorlanirsin derim. Bide ne diycem Kübra ve pınar ebe çok tatlı insanlar onlar varsa onlara yakınlaş suni sanciyi sor . Eğer suni sancı verilise ne kadar sürer yoksa bu kadarcık açılmaya açmaz ise hemen sezeryanmi istemeliyim diye sor. Birde slmlar imi ilet ; ) Emine dersin cumartesi burdan yeni çıktı eşiyle 12 yaşında kızıyla dersin o zaman kesin bilirler sagolsun lar kimse yoktu o zaman eşimi içeri almislardi. Sen doğumhaneyé sin dimi . Ben 5 nolu odada kaldım . Neyse çok uzattım. Rabbim kolaylik versin cnm. Bu arada senin adın neydi cnm bugün birşey olmazsa yarın mutlaka sabah geleceğim uğrarım sana :KK66: belkide bebis geliyorum der akşam gelir yanına yatarım beraber dogururuz
Tamam canım tanısmaya clscam ebelercok tatlı cıdden bırde benle suan esra hemsıre ılgılenıyo. Benım adımda nilay. A.s selamınıda ıletırım. Inanırmısın bende 5nolu odadayım en son oda:) bn geldıgımde bır kız sancı cekıyodu ıkı yanda. Dogurdu bıle bır kac saat once.

Canım dua et bolbol bizde dua ediyoruz kasma kendini en azından açılma olsun stres yapma elinden geldiğince. Senin suyun geldiği için sancin da başlar birkaç saate muhtemelen. Rabbim saglicakla kucağına almayı nasip etsin
Saol cnm

Yok cnm sancı yok gbı su geldıgı ıcın mecburen dpgum yapmak zorundaymısım.suan yıne baktı doktorum hıc acılman yok dedı. Bir ilaç yerlestırdı rahime acılmayı beklıcez bıraz olmazsa sezeryana artk

Ay cnm saglikla kucagina alirsin insss.... Yavastan basladik dogurmaya Allâh hrpimizin yardımcisi olsun

Ayy başladı vallahi doğumlar çok heyecanlı :KK54: yaa kızlar benim de sabahtan beri bebiş bi o yana bu yana toplanıp duruyo karnım sivriliyo ve canımı acıtıyo bu ne demek oluyo
Canım ben bir haftadır kasılma hissediyorum.bebiste geriliyor içerde sanki o geçildikçe alt tarafında sancı hissediyorum eğer baskıyı artiriraa ağrı belinden giriyo

:dua:kızlar günaydın. bugün kontrolümüz vardı. bebişimiz 2500 gr olmuş, boyunu tam veremedi doktor ama haftasıyla uyumlu dedi. ters duruyormuş yani kafası yukardaymış. zaten sezeryan olacağı için çok önemli değil bizim için de dönmese de olur yani.:anneadayı: nst sonuçlarımız da iyi çıktı. yalnız doğum tarihini hesaplarken benim son adet tarihim yani 21.10.2015 baz alacaz dedi. ozaman ki doktorun sonradan verdiği 2 kasım tarihin değil . buna göre 22 temmuz civarı ameliyat gözüküyor bana.:dua:

Ayy başladı vallahi doğumlar çok heyecanlı :KK54: yaa kızlar benim de sabahtan beri bebiş bi o yana bu yana toplanıp duruyo karnım sivriliyo ve canımı acıtıyo bu ne demek oluyo
Aynısı benim ilk bebeğimde oluyordu kaburgamın altı sivrilir gibi oluyordu o bebeğin sancısı işte net de cıkmıyor mu sancı

Tamam canım tanısmaya clscam ebelercok tatlı cıdden bırde benle suan esra hemsıre ılgılenıyo. Benım adımda nilay. A.s selamınıda ıletırım. Inanırmısın bende 5nolu odadayım en son oda:) bn geldıgımde bır kız sancı cekıyodu ıkı yanda. Dogurdu bıle bır kac saat once.

Kız cumartesi ben çıktım pazar sen girdin. Şimdi sen çıkınca ben boş birakmiycam galiba ;) şimdi nasılsın . Açılma na sanciya baktilarmi . Rabbim yardımcın olsun. Habersiz bırakma bizı yarın uğrarım sana inşallah o zamana sağ salim bebisini de görürüm ;)

Cnm ben evde bekliyorum. Suyum gelmediği için bebeğin kalp atışı da iyi diye kaçtım resmen hastaneden . Uzaniyorum işte. Yarın sabah ta gidicem tekrar belkide bi daha bırakmazlar. Kısmet hayırlısı ile inşallah hepimiz sağlıcakla kucagimiza alalim

Cnm ben evde bekliyorum. Suyum gelmediği için bebeğin kalp atışı da iyi diye kaçtım resmen hastaneden . Uzaniyorum işte. Yarın sabah ta gidicem tekrar belkide bi daha bırakmazlar. Kısmet hayırlısı ile inşallah hepimiz sağlıcakla kucagimiza alalim
Amin amin :) bende pazartesi günü doktora gidicem diye hevesleniyodum benim kız anne o kadar beklemeye gerek yok dedi pazar gece saat 2 de sancım geldi :)))

Back