• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Ben de kontrole gittim.bi haftada 300gram almis bebek.ama benim odemler sıkıntı..dr dedi ki Allah korusun gebelik zehirlenmesi belirtisi olabilir.dikkat et.bugun iyi hissedebilirsin ama yarin acil sezaryen gerelebilir..Tedavisi varmis frekans tedavisi..ama cok pahali.bilemedim ne yapsam.sdc bes gun kaldi calismam gereken..dayansam bayram tatilinde iyice bi dinlenip sonra 37.hafta pazartesi sali calisamaz raporumu alicam

Dua edin benim icin..normal dogum cok istiyorum.tabi hayirlisiyla ama hersey yolunda giderken sirf ödem yuzunden boyle olunca cok üzüldüm.bu arada dun gece o kadar yazistik ki tesirinde kaldim galiba rüyamda dogum yapmıştım.erken oldu ama olsun diyorum.bebegin yuzunu görmüyorum ama bi bebek var ve icerisi kalabalik..hayirlara ciksin insallah

Kizlar şimdi eve döndük doktorun kalmalisin ısrarına rağmen. Kanama devam ediyor. Sancı var bayagi devam ediyor . tansiyon 6-5 e düştü çıkarmaya çalıştılar. 2 şişe tansiyon yükseltici serum takılar ama küçüğü 4 é düştü büyüğü 8 oldu. 6 kez serum taktılar ciğer geliştirici iğne vurdular iki doz ama benim cigerler de sorun olduğu için beni zorladı öksürük krizine girdim. Doktor bazı kişilerde olabiliyo maalesef dedi . Suyu ve kalp atışı iyi diye ısrar ettim. Dedimki ilk doğumumda hicbirsey yokken hastaneye yattım ömrümü yediler yine aynısı olmasın dedim. En sonunda uyarılarla birlikte saldılar. En fazla 2 gün ile bir hafta arası dayanabilir bebis gelir dedi. Pazartesi günü tekrar gidecegiz kontrole. nefes alışverişim bozuldu. Ve ayakta bebek sürekli rahmi itiyor yürütmüyor. Benden haberler böyle. Yazdıklarınızı okuyamadım kusura bakmayın. Herkesten Allah razı olsun. Ben şimdi yatacağım hanimlar öpüldünüz

Allah yardımcın olsun canım. Yat dinlen dikkat et kendine.

Dua edin benim icin..normal dogum cok istiyorum.tabi hayirlisiyla ama hersey yolunda giderken sirf ödem yuzunden boyle olunca cok üzüldüm.bu arada dun gece o kadar yazistik ki tesirinde kaldim galiba rüyamda dogum yapmıştım.erken oldu ama olsun diyorum.bebegin yuzunu görmüyorum ama bi bebek var ve icerisi kalabalik..hayirlara ciksin insallah
Kuzum allah yardımcın olsun.ıcını ferah tut.bebıslerımız gelcegı zamanıcok ıyı bılıyolar.

Geçmiş olsun canım Allah yardimcin olsun inşallah bi sorun çıkmaz
Konuşmaların etkisinde kalmışsin sen evde bolca dinlenmeye bak

Kizlar şimdi eve döndük doktorun kalmalisin ısrarına rağmen. Kanama devam ediyor. Sancı var bayagi devam ediyor . tansiyon 6-5 e düştü çıkarmaya çalıştılar. 2 şişe tansiyon yükseltici serum takılar ama küçüğü 4 é düştü büyüğü 8 oldu. 6 kez serum taktılar ciğer geliştirici iğne vurdular iki doz ama benim cigerler de sorun olduğu için beni zorladı öksürük krizine girdim. Doktor bazı kişilerde olabiliyo maalesef dedi . Suyu ve kalp atışı iyi diye ısrar ettim. Dedimki ilk doğumumda hicbirsey yokken hastaneye yattım ömrümü yediler yine aynısı olmasın dedim. En sonunda uyarılarla birlikte saldılar. En fazla 2 gün ile bir hafta arası dayanabilir bebis gelir dedi. Pazartesi günü tekrar gidecegiz kontrole. nefes alışverişim bozuldu. Ve ayakta bebek sürekli rahmi itiyor yürütmüyor. Benden haberler böyle. Yazdıklarınızı okuyamadım kusura bakmayın. Herkesten Allah razı olsun. Ben şimdi yatacağım hanimlar öpüldünüz

Canım allaha emanet sin. Dikkat et kendini yorma bolca dinlen Rabbim kolaylık versin

Kızlar çok zor nefes alıyorum. SancılaR midemi ciğerimi ve kalp atışlarımı çok zorluyor. Ödüm kopuyor hemen doğmasın . Herşeyi gelişsin öyle gelsin istiyorum. Daha bir ay var çünkü.
Ama üç doktorun dediği 2 gün ile bir haftaya bebis gelir daha beklemez dedi. Çünkü nişanın gelmiş dedi :(

Kızlar çok zor nefes alıyorum. SancılaR midemi ciğerimi ve kalp atışlarımı çok zorluyor. Ödüm kopuyor hemen doğmasın . Herşeyi gelişsin öyle gelsin istiyorum. Daha bir ay var çünkü.
Ama üç doktorun dediği 2 gün ile bir haftaya bebis gelir daha beklemez dedi. Çünkü nişanın gelmiş dedi :KK43:
Canım yaa rabbim yardımcın olsn hep dua edıyorm sana.beklemek ıstemekte haklısın bır anne olarak. İnşallah saglıkla zamanımda kucagına alırsın

Ama üç doktorun dediği 2 gün ile bir haftaya bebis gelir daha beklemez dedi. Çünkü nişanın gelmiş dedi :KK43:
Canim benim sen rahat ol stres yapma masallah bebek bayağı gelişmiş durumda hem yaşama şansı çok yüksek elhamdülillah.niye bu kadar korkutuyorsun kendini rabbime teslim ol.bizim rahmimize bu bebegi yerleştiren rabbim kulunu darda bırakmaz insallah.Sen bol bol inşirah süresi ayetel kursi ve felak nas sureleini oku ve bol bol salavat çek canim.Rabbim bu mübarek günlerin hürmetine yar ve yardimcin olsun insallahhhh

Canım bu kadar stres yapma bak bebek de hissediyor senin gerginliğini.
36.hafta bebek için çok çok erken bir zaman değil. İnşallah gerek kalmaz da şimdi doğarsa en fazla rahat solunum için bir kaç gün küveze koyulma ihtimali var.
Kuzenim 36.haftada doğum yaptı bebek 3 gün küvezde kaldı sadece.

Bebeğinin her şeyi gelişti sadece ciğerleri dış dünya ve doğum için hazırlanıyor sadece. Kilosu da iyiymiş hem.

ceylaan1988 ceylaan1988
@Zynppp38 kızlar sizlerde haftamiza aynıydı sizlerde durumlar nasil
Canm.ben yeni goruyorum.mesaji.
Bnde degisik bindurum yok ya. Gecen haftaki.kontrolde nst de 2. 3 sanci cikti. Bu hafta bisey cikmadi. Sende ne var ne yok. Haftayi birak gunumuz bile ayni seninle

Hayır mübarek günlerin yüzü suyu hurmetine inşallah saglicakla kavuşursun bebisimle . hakkımızda hayırlısı canım elden bisey gelmiyor iste

Canm.ben yeni goruyorum.mesaji.
Bnde degisik bindurum yok ya. Gecen haftaki.kontrolde nst de 2. 3 sanci cikti. Bu hafta bisey cikmadi. Sende ne var ne yok. Haftayi birak gunumuz bile ayni seninle
Sesin çıkmayınca merak ettim canım . bende de durumlar ayni enson 2hafta önce Dr a gittik sancı yoktu. Pazartesi gidicem bakalım ne diyecek Dr. 2gundur aşağıya aşırı baskı var

Çok güzel olmuş ya çok tatlı duruyo ellerine sağlık :KK69:

eskaram eskaram kapi susu harika olmus bnce bayıldım.
Kizlar cati.muayenesi oldunuz mu acilmasi olan varmi

Teşekkür ederim kızlar. Bir ara hiç bitmeyecek sandım. Elime alamıyordum işten güçten.

Bana daha çatı muayenesi yapılmadı canım. En son nst pazartesi günü çekildi biraz çarpıntı var ama çok önemli değil demişti doktor. O yüzden başka şeye bakmadı.

Back