Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

canım niye iğne yapıldı. Şuan kaçıncı haftadasın ki.. Riskli grup değilsin bildiğim kadaryla. Kilosu kç bebişin.
Canım şu an tam sınır haftasında ya riske atmak istememişlerdir zaten adeti 28 değil de 33 günde oluyorsa mesela bebek 28 gündekkinden 5 gün geri olur daha bir hafta on gün filan geçse daha garanti olur dedikleri gibi iki gün içinde de doğabilir bebek sağlıklı olsun da annesini de üzmesin bize yeter

Kızlar benim de yarın doktor kontrolüm var sabah baya bir sıkıntılıyım aslında marginal bir eşimiz var doktorunuz normal olur doğum diyor çünkü yazın kaybettiğim bebek yüzünden clexan vuruyorum her gün hepsi bir yana marjinal eş ile enn en yakın arkadaşım ölümden döndü sezeryan olsa rahim alınıyordu normal doğum ve yoğun masaj ile rahim toparlandı kanama durdu acaba bu durumda epidural yaptırsam daha mı kolay geçer onu soracağım yarın

Canım hangi hastanedesin yarın doktor randevum var lokman hekimdeysen bir aksilik olmazsa görmek destek olmak isterim

Cnm öncelikle bebis kaybettiğini bilmiyordum basın sağolsun. Sor bakalım doktor ne diycek. Rabbim en hayırlısını nasip etsin inşallah. Bizide haberdar et emi

canım niye iğne yapıldı. Şuan kaçıncı haftadasın ki.. Riskli grup değilsin bildiğim kadaryla. Kilosu kç bebişin.

Cnm 35+6 dayım bir ay olduğu için daha yinede tedbir amacli bu igneyi vurmak zorundayız dedi . 35+4 de devlette 2600 olcmustü. Sevimsiz doktorun biri kafasını kaldırıp ta yüzüme bile bakmayıp kitap okiyordu . Lütfettı 30 sn baktı kalkti. Ne kadar doğru ölçtü bilmiyorum. Dün 35+6 dik 3.100 kg ölçtüller. İki gün de bu kadar kilosü degismeyemeğine göre bilemedim. Doktora sordum iki gün önce devlette 2600 çıkmıştı dedim. Bunlar yaklaşık ölçüler dedi. Ama ben hep bu hastaneye geldiğim için burdaki ölçümleri esas almaliyim

anladım canım, bebiş sağlıklı olsun da o çok onmli değil. İyi haberlerini bekliyoruz canım..

canım benmde 2 bebek kaybım var bende hibor iğne vuruyorum corasprinde kullanıyordum 32 de kestik.. Ben bi aksilik olmazsa normal doğum duşunuyorum. Sana da tavsşye ederim.

Yaa bak bosuna kıloyu bosuna takmıssın canım. Devlettekilere artk guvenemıyo ınsan. Bugun orda gebelık egıtımı vardı. Eger gelebılseydım muhakkak sanada ugrardım. Inan aklım ıkı gundur sende . Dualar edıyorm rabbım hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin.hıc stres yapıp moralını bozma.

Sen hangi yontemı ıstıyorsan onu dene cnm. Senın ive bebegın icin herseyın en iyisi olsun

Cnm benim hayirlisi ilr kucagina zamaninda alirsin insallah... Benimde. Oglumda nisanim gelmisti o gun dogurmustum ama 39+5 tim ben

Bir suru yazmissiniz oku. Oku bitiremedim :) yavastan dogurmaya başlıyoruz sanirim benimde hastane cantam hazir degil henuz korktum. Simdi hazirliycam en kisa surede...

Bu arada benimde boyum 1.75 12 kilo aldim suanlik... Ilk bebegimde 24 almistim bunda. Cok. Iyi. Aldim seviniyorum...

Kapi susleriniz. Cok hos olmus. Kizlar bende basladim süslemeye...

Bebegiminin adi. AYAZ olucak ins Allah ım nasip ederse... Adiyla yasasin büyüsün hepsi ins...

Dogurduktan sonra da bu susmuyo ne veriyorsunuz gazi var kaka yapamadi vs diye konusucaz insallah... :)

Asagiya bende asiri baski hissediyorum toplandimi bi yere.... Kasiya kasiya o sisligi indirmeye calisiyorum cok. Sık yapiyor benim oglusta 28 inde dr sorucam normalmi diye...

Canım bnde sanki adet olcakmısım gıbı bi sey hıssedıyorm bır kc gundur. Adet sancısının hafifi.

Canım en önceligi hastane cantana ver.o hazır olsun.artk baksana bende korkmaya basladım nezmn ne olcagı bellı olmuyo. Bende dedım şu camları sileyim.malum kımseden hayır yok.
Allah adıyla büyütsün Ayaz'ını :)
Allah ek gıdayı gaz çözümlerini uyku egıtımlerını konusmayıda nasip etsin bize:)

canım benmde 2 bebek kaybım var bende hibor iğne vuruyorum corasprinde kullanıyordum 32 de kestik.. Ben bi aksilik olmazsa normal doğum duşunuyorum. Sana da tavsşye ederim.
Canım bizde aspirin i yeni kestik iğneye devam ediyorum doğumdan sonra da bir süre vurucam benim daha önce sağlıklı normal doğumlarım olduğu için tedbir amaçlı vuruyoruz bende hepsini normal yaptım inşallah bu da normal olur dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…