Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

mesajım seninkinin arasına karışmış

Kızlar doktordan evde geldim gelirken de hastane çıkışı aldım artık çantayı hemen hazırlayım herşey iyi çok şükür kilosu 2.700 haftası üç beş gün geri her zaman ki gibi rahim ağzı açık doktorum normal doğum a uygun dedi ısrarla sordum herşeyi açık açık daha önce sezeryan olmuş olsaydın risk çok olurdu normal doğum yaptığın için mr a gerek yok dedi epidural faydası olur mu dedim enn kötü ihtimaller için elbette olur ama çok korkulacak bir durumun yok rahat ol doğumuna odaklan dedi bayram haftası tatile gidecekmiş onu da sordum sonra hep buradaymış içim rahatladı inşallah bayrama kadar durursak bu arada ben ilk gittiğim kilodan 6 kilo aldım ama ilk baştaki aylarda 4 verdim sonra 10 aldım boyum 173 kilom da yüz ün üzeri bu arada kızlar bilginiz olsun oruç tutuyotutuyor sabaha kadar oturup ikiye üçe kadar yatıyorum bol bol su içiyorum güzel sağlıklı besleniyorum bebeğimin suyu çok iyiymiş ve iki buçuk hafta da 700 gram almış bu arada açlık susuzluk hissetmiyorum sadece bir gün midem yüzünden bozdum ha tutmama hakkım varken neden tuttum onuda soyleyim son 6 yıldır oğlumda lohusa iken tutamadığım orucu hala tutamadım emzirme filan 60 gün borcum oldu bir deneyim rahatsız olmazsam tutayım dedim bebeği de kontrol ettik iki kez herşey çok iyi çok şükür dualarınızı bekliyorum

Canım hatirliyormusun ilk doğumunda nisan geldiğinde acilman varmiydi nasıl bi sancı hissett8n nişandan once

Cnm hic sancim yoktu oglus bi vurdu vc ye gittigimde pembemsi bisi gelmisti sonra dus alinca. Kana donmustu dr hemen gel demisti hastaneye gittigimde 1 cm di acilmam sancim yoktu yatirdilar serum bagladilar bi yarim saat sonra sancim gelmeye basladi 30 dk bir fln... Sonrasinda. Oyle devam. Etmisti hemsireler daha geçe kalmamam icin serumdan suni sanci verdiler ve hemen dogumhaneye dogdu kuzucum 25 dk da

Normal dogum muydu cnö

Amin cnmm benim insallah hepimizinkini....

Inss Allah o gunleridr gormeyi nasip etsin bize :)

Ewet hastane cantami hazirliycam bu hafta nasipse... Zaten bi hastabeziyle bebek bezim kaldi....

Bebek bezi ne aldiniz... Ben bi huggies yeni dogan bi molfix yeni dogan alayim diyorum hangisinden memnun kalirsam onla devam ederim diyorum ama bilemiyorum bi elim almaya ermedi... Hele hastabezini. Alasim gelmio

Ben primacare yenidogan ve 1numara aldım cnm. Hasta bezini bende hıc almak istemedim ben orkid gece koydum cantama.ama görumcem gecen gun yollamıs oda yenı dogurdu 3tane hasta bezı kalmıs kullanırım dıye yollamıs.bakalım hıc kullanabılcegımıde sanmıyorum

Bakalım bizimkiler nasıl olacak

Ben kullanmistim. Ilk 2 gun... Disari cikmamamsi icin daha rahat oluyo...

Kizlar şimdi eve döndük doktorun kalmalisin ısrarına rağmen. Kanama devam ediyor. Sancı var bayagi devam ediyor . tansiyon 6-5 e düştü çıkarmaya çalıştılar. 2 şişe tansiyon yükseltici serum takılar ama küçüğü 4 é düştü büyüğü 8 oldu. 6 kez serum taktılar ciğer geliştirici iğne vurdular iki doz ama benim cigerler de sorun olduğu için beni zorladı öksürük krizine girdim. Doktor bazı kişilerde olabiliyo maalesef dedi . Suyu ve kalp atışı iyi diye ısrar ettim. Dedimki ilk doğumumda hicbirsey yokken hastaneye yattım ömrümü yediler yine aynısı olmasın dedim. En sonunda uyarılarla birlikte saldılar. En fazla 2 gün ile bir hafta arası dayanabilir bebis gelir dedi. Pazartesi günü tekrar gidecegiz kontrole. nefes alışverişim bozuldu. Ve ayakta bebek sürekli rahmi itiyor yürütmüyor. Benden haberler böyle. Yazdıklarınızı okuyamadım kusura bakmayın. Herkesten Allah razı olsun. Ben şimdi yatacağım hanimlar öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…