- 16 Kasım 2009
- 937
- 733
- 123
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #6.221
mesajım seninkinin arasına karışmışB bebegim seni bekliyorum canım benim ya bebişin kg su iyiymiş çok sukur .doğumu durdururlar allahın izniyle .sen stres yapma bize de ornek olacaksın sen.
Canım en çok doğum yapan benim amaaa hepsi suni sancı benimkiler ama bende epeydir senin gibi hissediyorum sanki sekiz aydan sonra hepsinde oluyordu birde benim hareket ederken kemiklerinden çatır çatır sesler de geliyor normal yani tedirgin olma sancının şiddeti ve sıklığı artarsa ona dikkat et bakalım bu şekilde bir ay da geçebilir birşey olmadan...
Canım o gittikçe artıyor ağrı ve kasılmaKızlar kafam kalkmiyor basım dönüyor yatiyorum ama dinlenemiyorumyaa affedersiniz ama vajinamda ağrı ve kasılma oluyor sizde de oluyor mu??
Canım hatirliyormusun ilk doğumunda nisan geldiğinde acilman varmiydi nasıl bi sancı hissett8n nişandan onceCnm benim hayirlisi ilr kucagina zamaninda alirsin insallah... Benimde. Oglumda nisanim gelmisti o gun dogurmustum ama 39+5 tim ben
Allah yardimcin olsun canım. Dualarimiz seninle.Kiiizzllaaarrrrr hastanedeyim. 1 cm açılma varmış kanamada az da olsa 5-6 kere oldu. Yatış verdiler . Dua edin lütfen
Canım hatirliyormusun ilk doğumunda nisan geldiğinde acilman varmiydi nasıl bi sancı hissett8n nişandan once
Normal dogum muydu cnöCnm hic sancim yoktu oglus bi vurdu vc ye gittigimde pembemsi bisi gelmisti sonra dus alinca. Kana donmustu dr hemen gel demisti hastaneye gittigimde 1 cm di acilmam sancim yoktu yatirdilar serum bagladilar bi yarim saat sonra sancim gelmeye basladi 30 dk bir fln... Sonrasinda. Oyle devam. Etmisti hemsireler daha geçe kalmamam icin serumdan suni sanci verdiler ve hemen dogumhaneye dogdu kuzucum25 dk da
Canım en önceligi hastane cantana ver.o hazır olsun.artk baksana bende korkmaya basladım nezmn ne olcagı bellı olmuyo. Bende dedım şu camları sileyim.malum kımseden hayır yok.
Allah adıyla büyütsün Ayaz'ını :)
Allah ek gıdayı gaz çözümlerini uyku egıtımlerını konusmayıda nasip etsin bize:)
Normal dogum muydu cnö
Canım en önceligi hastane cantana ver.o hazır olsun.artk baksana bende korkmaya basladım nezmn ne olcagı bellı olmuyo. Bende dedım şu camları sileyim.malum kımseden hayır yok.
Allah adıyla büyütsün Ayaz'ını :)
Allah ek gıdayı gaz çözümlerini uyku egıtımlerını konusmayıda nasip etsin bize:)
Ben primacare yenidogan ve 1numara aldım cnm. Hasta bezini bende hıc almak istemedim ben orkid gece koydum cantama.ama görumcem gecen gun yollamıs oda yenı dogurdu 3tane hasta bezı kalmıs kullanırım dıye yollamıs.bakalım hıc kullanabılcegımıde sanmıyorumEwet hastane cantami hazirliycam bu hafta nasipse... Zaten bi hastabeziyle bebek bezim kaldi....
Bebek bezi ne aldiniz... Ben bi huggies yeni dogan bi molfix yeni dogan alayim diyorum hangisinden memnun kalirsam onla devam ederim diyorum ama bilemiyorum bi elim almaya ermedi... Hele hastabezini. Alasim gelmio
Kizlar son aya geldik insallah bence herkes boy kilo artışını yazsin son kezbi de isim ne karar verdiniz minislere
Kuzum sıcaktan olabilir mi o kasılma ağrı 30.haftadan sonra hep varKızlar kafam kalkmiyor basım dönüyor yatiyorum ama dinlenemiyorumyaa affedersiniz ama vajinamda ağrı ve kasılma oluyor sizde de oluyor mu??
Cnm hic sancim yoktu oglus bi vurdu vc ye gittigimde pembemsi bisi gelmisti sonra dus alinca. Kana donmustu dr hemen gel demisti hastaneye gittigimde 1 cm di acilmam sancim yoktu yatirdilar serum bagladilar bi yarim saat sonra sancim gelmeye basladi 30 dk bir fln... Sonrasinda. Oyle devam. Etmisti hemsireler daha geçe kalmamam icin serumdan suni sanci verdiler ve hemen dogumhaneye dogdu kuzucum25 dk da
Ben primacare yenidogan ve 1numara aldım cnm. Hasta bezini bende hıc almak istemedim ben orkid gece koydum cantama.ama görumcem gecen gun yollamıs oda yenı dogurdu 3tane hasta bezı kalmıs kullanırım dıye yollamıs.bakalım hıc kullanabılcegımıde sanmıyorum
Sıcak sıcak sorma canım beni mahvetti ne uyuyabiliyorum nede dinlenebiliyorum.Kuzum sıcaktan olabilir mi o kasılma ağrı 30.haftadan sonra hep var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?