Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Bebek de sagda toplanip duruyo bugun askim benim kocaman oldu
O öyle toparlaninca benim nefesim kesiliyo sanki.sirtustu uzandigimda topluyo kendini.acaba rahatsiz mi oluyo

Bebek de sagda toplanip duruyo bugun askim benim kocaman oldu
O öyle toparlaninca benim nefesim kesiliyo sanki.sirtustu uzandigimda topluyo kendini.acaba rahatsiz mi oluyo
Benımde bebiş hep sagda toplanıyo ve baya sertlesıyo.bazende gogus kafesımın altına giriyo cok baskı yapıyo nefeısmı kesıyo.uzandıgında rahatsız oldugunu sanmam canom

Walla benim dr suyu iyi olursa 42.haftaya kadar bile bekleriz diyo.dogumu bebek baslatsin diyo
Canım oylsde benim arkadasta aynı şeyi yaşadı daha geçen pazar doğum yaptı ama normal olmadı suniyle de açılmadı suyu geldiği için sezeryane yaptılar mecburen.onun doktoruda son gune kadar bekleyelim dedi öyle olunca da muallakta kalınıyor işte. Bende son güne kalmadan sancim gelsin istiyorum

Kizlar son aya geldik insallah bence herkes boy kilo artışını yazsin son kezbi de isim ne karar verdiniz minislere

Kuzum bende 1.65im . 13.5kg aldım 38.haftamdayim baştan beri elif dedim herkeste bayıldı .prensesimin adı elif olacak nasipse teyzesi. Bebisimde, 2,750idi 2hafta once

Amin canim insallah cumlemizin ki vakitlice ve kay olur

Kizlar son aya geldik insallah bence herkes boy kilo artışını yazsin son kezbi de isim ne karar verdiniz minislere
Ben 67 ile hamile kaldım ilk uç ay 59a düştüm 36 haftalıkken 70 kilo idim dogum yaptım 2 hafta geçti 63 kiloyum şuan kızlar :) bu arada boyum 173 cm kızımın adı Zeynep sultan :)

B bebegim seni bekliyorum canım ya Allah yardımcın olsun ne dedi dr un tam olarak ? Başlamış mi doğum yoksa durdurmaya mi çalışacaklar dualarimiz seninle habesiz birakma bizi

Ciğer geliştirici iğne yaptılar serum taktılar . Nişanİn gelmiş . İki günde de doğabilir iki haftada da doğabilir dedi. Ama gününü beklemez dedi . Bilemiyorum sabaha kadar gözlem altında tutacaklarmis. Seni böyle eve göndermeyiz dedi. Dua edin olurmu

canım niye iğne yapıldı. Şuan kaçıncı haftadasın ki.. Riskli grup değilsin bildiğim kadaryla. Kilosu kç bebişin.

Etmez olur muyuz canım ya Rabbim yardımcın olsun . Nst ne durumda sancı fln çıkıyor mu peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…