Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Ay ayay maşallah canım ilk bebeğinmi hissettiklerini paylasirmisin bizimle motive olmamız acisindan
İkinci bebeğim ama ıkısıde çok mutluluk verici kucagına alıyosun o mis kokusu yokmu dünyalara bedel dogum ne kadar kolay olursa olsun illaki bi yerde Can'ın yanıyor annelik kolay değil ama rabbim herkese nasip etsin kimsenin beşiğini boş bırakmasın düşünsene karnında bişi oynuyo sonra Zaman'ı gelince kucagında tarifsiz ya :) hiç korkmayınnnnnn

Hayırlısı cnm ya.

Bizde endişe merak ta varya canım bide ilk bilemiyoruz .allah size bağışların bebislerinizi. Darısı da başımıza olsun insallah

Pek değil cnm. Ama bugün iftardan sonra gidecegiz inşallah
Kuzum telefon elimde sarja bile takamadim güzel haberlerini bekliyoruz. Benim gün içinde de sancim oldu 2kere ve bebek sürekli aşağıya ittiriyo.annemlere gelmiştim serin diye.ama hiç rahat edemiyorum.en güzeli insanın kendi evi.sanki heran suyum gelecek gibi tuvalaetede çok sık çıkıyorum baskı arttı hayırlısı bakalim

Kızlar kolumun iç tarafı resmen isilik gibi kabardı. Arada bir kaşınıyor. Duru suyla falan yıkıyorum da. Bunun için başka ne yapılır?
Hatta sol göğsümün kenarında da olmuş.

Eklentiler

• 20160624_173653.jpg
    32,5 KB · Görüntüleme: 37
Bana da yukari aşağı bebege daha zor gibi geldi.yazik midesi agzina gelir cocugumun

Kızlar kolumun iç tarafı resmen isilik gibi kabardı. Arada bir kaşınıyor. Duru suyla falan yıkıyorum da. Bunun için başka ne yapılır?
Hatta sol göğsümün kenarında da olmuş.
Bilmem ki ben yine karbonat dicem galiba.cunku annemin ayaginda olmustu biz pamuga karnonati koyduk hafif islatip uzerine sürdük oyle kurudu biraz kaldi cok fayda etti.ama tabi srn bilirsin.sonucta sabun falan kimyasal oldugu için

Walla benim dr suyu iyi olursa 42.haftaya kadar bile bekleriz diyo.dogumu bebek baslatsin diyo

Bence oyle dusunme.hic de hirpalanmazsin.ayrica bildigim kadariyla nişan oyle azar azar peyder pey gelmiyor bi defada geliyor.korkma.zamanin var.hrm zaten.her birimizinki vakti saati gelince olacak erken veya gec onemli degil muhim olan bebek saglikli olsun.

Ben de yarin tekrar kontrole gidiyorum.boy kilo bakicaz..kizlar gecen tahlil verirken hemsire nasil becerdiyse kani alirken avucumun içinde sanki bisey patladi icerden elektrik carpar gibi oldu.kac gunfur agri yapiyo bilegimden koluma kadar..neden acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…