- 25 Mayıs 2013
- 13.903
- 20.281
- 598
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
Kuzum ben korkuyorum çok.. Tüp bebek tedavisi gördüm bende.. 4 yıl sonra eşim ameliyat oldu çok zor aşamalardan geçtik.. İlk kez bu aşamaya gelebildim ben.. Çok tedirginim cesaretimi toplayabilsem bi.. çok hevesleniyorum ama cesaretimi toplayamıyorum
korkulacak bişey yok kötü bişey olsa zaten belirtilerden anlarsın ben hala hissetmiyorum bişey doktorum her şey iyi diyo olmadı biraz daha bekle kalp atışlarında görürsün
canım benimde vardı ilk hamileliğimde düşük tehlikesi olabilir demişti doktor. Allahın izniyle hiç bir şey olmadı. bundada hamile kalmadan gidip tahlil yaptırıp ilaç içtim bi ay önceden :)
Benimde var enfensiyon 2 gün Azosilin içtim hamile olduğumu öğrenince bıraktım bugün kan ve idrar sonuçlarımı alıcaz varsa yine ilaç içicem
Sanırım öyleydi 2 gün öncede görebiliriz ama garanti olsun diye bekle dedi doktorum 7+2 kalbine bakarız dedi ben 6+2 gittim dayanamadım duyduk çok şükür düzenliymiş:) Arkadaşımın 8 haftada dıydular kalp atışını herkesin farklı işteevet inşaallah bakalım keseciği görebilirsek hayırlarla :)
dün dr um düzenli artmış iyi dedi..
ama keseyi görmeden hamişsin dmeiolar : hatta kalp atışınııı
iki şer kat arttığı için en az 915 den iki gün sonra görünme ihtimali varmıştır senin :)
hatta gittiğinde büyük ihtimalle 3600ler de imiş :)
sen nasıl anladın hamişliğini peki_?
bebeğim duanı oku kalbini ferah tut lütfen iyi düşün ne zorluklar yaşamıssın bu aşamaya gelmişsin olur de geç
çünkü Rabb im OL DER V E OLUR..
inşaallah güzel haberleer alıcaksın
Sanırım öyleydi 2 gün öncede görebiliriz ama garanti olsun diye bekle dedi doktorum 7+2 kalbine bakarız dedi ben 6+2 gittim dayanamadım duyduk çok şükür düzenliymiş:) Arkadaşımın 8 haftada dıydular kalp atışını herkesin farklı işte
Ben sürekli idrar yolu enf. Oluyorum zaten böbreklerim agırmıstı ilk defa acile gittim idrarında kan varmış üroliye git dedi böbreklerinde idrar sızdırıyo olabilir dedi hamile olduğumu öğrenince K.d. Doktorum hamilelikten dedi gitmedim bendeBen de ondan korkuyorum ya. Doktorum 'başımıza iş açar' dedi zaten. Keşke ben de kontrolden geçseydim.
Muayene falan oldum ama idrar kültürü vermemiştim. Sökülür inşallah enfeksiyon.
Ben zaten tahmin ediyordum ama çok yüksekmiş o canımı sıktı. Mide bulantılarım 2 gündür hafif seyrediyor yoksa ilacı zor içerdim. Bir de günde 2 litre su içmemi istiyor ama o kadar su içemem ben.
Sende de kalmamıştır inşallah bir şey.
Canım transferim oldu 9. gün yani adet gününde kan tahlili yaptık.. Pozitif çıktı Allaha şükür.. Bir kimyasal gebelik yaşadım bundan önce.. Hemen değerlerim düşmeye başlamıştı... biraz ağır atlattım onu da.. Tabiki Rabbimin takdiri isyandan korkarım.. Allahım isyandan saklasın bizi.. Bu sefer inşallah başarırız inşallahhh canım benim..
inşaallah daha önce de dediğim gibi abimler de tüp bebekler bebek sahibi oldular hem de iki kez :)
çok şükür sıkınıtı olmadı
sabrettiler dua ettiler ALLAH tan istediler..
inşaallah zaman ve duayla daha güzel günleeer olacak :)
Amin cok tesekkur ederimSrnde hoşgeldin cnm hepinizi tebrik ediyorum. Hamişliğiniz mutlu huzurlu sağlıkla geçsin inşallah
Merhaba Arkadaşlar bende Kasım ayında tüp bebek tedavisi ile hamile kalanlardanım. İnşallah kesesini ve kalp atışınıda duyarsak daha umutlu olucam hala inanamıyırum bebişimin geldiğine 5 yıldan sonra süpriz oldu bize hala şoktayız. Olabildiğine şükrediyorum rabbime. Inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız... Hepinize selamlarr....
Allah yardimcin olsun canım bizde yasadik o sıkıntıları ablamin da 4. Yil tuttu tüp bebek cok sorunlu gecti hamileligi çok şükür ikizleri var simdi Rabbim sana da nasip etsin inşallah içini ferah tut korkma rahat olmaya çalış en azından dualarim sizinle
Merhaba Arkadaşlar bende Kasım ayında tüp bebek tedavisi ile hamile kalanlardanım. İnşallah kesesini ve kalp atışınıda duyarsak daha umutlu olucam hala inanamıyırum bebişimin geldiğine 5 yıldan sonra süpriz oldu bize hala şoktayız. Olabildiğine şükrediyorum rabbime. Inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız... Hepinize selamlarr....
WAW burada ben FKMM nurme.. Henüz görebildiklerim bizleriz canım..Diğer topikteki arkadaşlar kimler burda acaba?
Kaçıncı günündesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?