Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

sen nasıl anladın hamişliğini peki_?

bebeğim duanı oku kalbini ferah tut lütfen iyi düşün ne zorluklar yaşamıssın bu aşamaya gelmişsin olur de geç
çünkü Rabb im OL DER V E OLUR..

inşaallah güzel haberleer alıcaksın

korkulacak bişey yok kötü bişey olsa zaten belirtilerden anlarsın ben hala hissetmiyorum bişey doktorum her şey iyi diyo olmadı biraz daha bekle kalp atışlarında görürsün

Bende bir şey hissetmiyorum.. Bugün sızı giriyor günlerden sonra.. Ama oda minik minik.. Neredeyse bende senin gibi hiç birşey hissetmiyorum.. Yarın gideceğim büyük ihtimalle çünkü ilaçlarım bitti yazdırmam gerek.. O arada muhtemelen keseye bakalım diyecek hoca.. Hadi hayırlısı inşallah..

canım benimde vardı ilk hamileliğimde düşük tehlikesi olabilir demişti doktor. Allahın izniyle hiç bir şey olmadı. bundada hamile kalmadan gidip tahlil yaptırıp ilaç içtim bi ay önceden :)

Ben de ondan korkuyorum ya. Doktorum 'başımıza iş açar' dedi zaten. Keşke ben de kontrolden geçseydim.
Muayene falan oldum ama idrar kültürü vermemiştim. Sökülür inşallah enfeksiyon.

Benimde var enfensiyon 2 gün Azosilin içtim hamile olduğumu öğrenince bıraktım bugün kan ve idrar sonuçlarımı alıcaz varsa yine ilaç içicem

Ben zaten tahmin ediyordum ama çok yüksekmiş o canımı sıktı. Mide bulantılarım 2 gündür hafif seyrediyor yoksa ilacı zor içerdim. Bir de günde 2 litre su içmemi istiyor ama o kadar su içemem ben.

Sende de kalmamıştır inşallah bir şey.

Sanırım öyleydi 2 gün öncede görebiliriz ama garanti olsun diye bekle dedi doktorum 7+2 kalbine bakarız dedi ben 6+2 gittim dayanamadım duyduk çok şükür düzenliymiş:) Arkadaşımın 8 haftada dıydular kalp atışını herkesin farklı işte

Canım transferim oldu 9. gün yani adet gününde kan tahlili yaptık.. Pozitif çıktı Allaha şükür.. Bir kimyasal gebelik yaşadım bundan önce.. Hemen değerlerim düşmeye başlamıştı... biraz ağır atlattım onu da.. Tabiki Rabbimin takdiri isyandan korkarım.. Allahım isyandan saklasın bizi.. Bu sefer inşallah başarırız inşallahhh canım benim..

evet gerçekten kişiye göre değişiyor tüm her şey..

sağlıklı olalım sağlıklı olsun bebişlerde evelallah ın izni ile :)

Ben sürekli idrar yolu enf. Oluyorum zaten böbreklerim agırmıstı ilk defa acile gittim idrarında kan varmış üroliye git dedi böbreklerinde idrar sızdırıyo olabilir dedi hamile olduğumu öğrenince K.d. Doktorum hamilelikten dedi gitmedim bende

inşaallah daha önce de dediğim gibi abimler de tüp bebekler bebek sahibi oldular hem de iki kez :)
çok şükür sıkınıtı olmadı
sabrettiler dua ettiler ALLAH tan istediler..
inşaallah zaman ve duayla daha güzel günleeer olacak :)

İnşallah canım.. Ne kadar dua ettiğimi bir bilsen.. ismini bildiğim bilmediğim tüm arkadaşlarıma da dua ediyorum hep.. Dualarla gelsin yavrumm inşallah..

Allah yardimcin olsun canım bizde yasadik o sıkıntıları ablamin da 4. Yil tuttu tüp bebek cok sorunlu gecti hamileligi çok şükür ikizleri var simdi Rabbim sana da nasip etsin inşallah içini ferah tut korkma rahat olmaya çalış en azından dualarim sizinle

Merhaba Arkadaşlar bende Kasım ayında tüp bebek tedavisi ile hamile kalanlardanım. İnşallah kesesini ve kalp atışınıda duyarsak daha umutlu olucam hala inanamıyırum bebişimin geldiğine 5 yıldan sonra süpriz oldu bize hala şoktayız. Olabildiğine şükrediyorum rabbime. Inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız... Hepinize selamlarr....

amin inşaallah canım sağlıkla muhabbetle huzurlaaaaa

inşallah canım.. Yarın gideeceğim dr a Allahın izni ile.. inşallah keseyi görürüz.. Sizede güzel haberler verebilirilmm..

gözün aydın canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…