- 25 Mayıs 2013
- 13.903
- 20.281
- 598
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
benim adetten 3 gün sonra 21di sonra artı ikişer kat...En son benimde 779 çıktı canım.. Sonra birdaha yaptırmadı.. Çünkü adet günü 309 du benimde.. Baktık artış normal tekrar test istenmedi.. İnşallah keseyi görebiliriz çok heyecanlıyımmmmm
Merak ettim, yoksa ikiz mi bekliyorsunuz?
1---68--179--430-890 :)idi canımBeta değerlerin nasıldı canım
ilki 21 idi cBeta değerlerin nasıldı canım
Evet c
aEvet canim cok sukur hala inanamiyorum yalniz istahim cok artti son adet gunumden berii 5 kilo aldim diyetisyene gidicegm
Hic kilo alip veren birisi degilim doktorumda sasirdi zaten o yonlendirdi boyum 1.71 kilom 57 di suan 62 yim hic bu kiloyu gormemistim korkuyorum cok
Gunaydin bende araniza.katildim.cok.sukur 30 yasindayim.6 ci tup bebek denemem rabbime.sukurler olsun mucizesini bana.layik gordu insallah saglikla.kucagimiza almayida nasip.eder
Bişey olmaz canım ÇOĞU kadında oluyo bu durum ilacını geçer zaten
Doktorum genelde Zayıf kadınlar Başlarda kilo alıyo dedi ama benim toplamda 9 kilo almam lazımmış:))))) ilk doğumumda 59 kg ile doğuma gitmiştim . şimdi ise hamileliğin en başında 58
Günaydın kızlar nasıl gidiyor hamilelik?
Bende tahmin ettiğim gibi idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Antibiyotik kullanmaya başladım. 1000mg.
Bir hafta kullanacağım. Onun dışında her şey haftasına uygunmuş. 15 gün sonra kontrole çağırdı doktorum. İnşallah geçer enfeksiyon.
Benimde var enfensiyon 2 gün Azosilin içtim hamile olduğumu öğrenince bıraktım bugün kan ve idrar sonuçlarımı alıcaz varsa yine ilaç içicemNe kadar çok emek ve sabır harcamışsınız bravo gerçekten. Hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin Allah.
Bir de tek bir doz şase verdi dün akşam onu içtim. Geçer inşallah.
Doktorum genelde Zayıf kadınlar Başlarda kilo alıyo dedi ama benim toplamda 9 kilo almam lazımmış
Düzenli artıyorsa korkma benimde adet günümde 358 çıktı 2 gün sonra 915 çıktı bi sahada yaptırmadım doktorum 5 gün sonra gel dedi keseyi gördükilki 21 idi c
yok tatlım. daha önceki mesajlarında ikiz olma ihtimalinden bahsetmişsin. doktor ne dedi diye merak ettim.hayırdır içine mi doğdu kız :) şüpheleniyorum aslında değerlerim battab bir gün önce 270, iki gün sonra 824 üç sonra 3206 oldu
Şu an 62 57 kiloydum çok rahatsız hissediyorum kendimi sürekli birşeyler yiyorumşimdi kaç kilosun cnm. bende ilk hamileliğimde9 kg almıştım toplamda. bunda daha 1,5 aylık 2,6 kg almışım bile. ama igeçen haftaya kadar acayip yemek yiyordum hiç doyma hissim yoktu. bir hftadır azaldı çok şükür :))
Düzenli artıyorsa korkma benimde adet günümde 358 çıktı 2 gün sonra 915 çıktı bi sahada yaptırmadım doktorum 5 gün sonra gel dedi keseyi gördük
Düzenli artıyorsa korkma benimde adet günümde 358 çıktı 2 gün sonra 915 çıktı bi sahada yaptırmadım doktorum 5 gün sonra gel dedi keseyi gördük
neden bebeğim _?benimde önce 309 onra 779 oldu canım.. DR 5 gün sonra gel dedi.. Ben cesaretimi toplayıp gidememdim maalesef
korkulacak bişey yok kötü bişey olsa zaten belirtilerden anlarsın ben hala hissetmiyorum bişey doktorum her şey iyi diyo olmadı biraz daha bekle kalp atışlarında görürsünbenimde önce 309 onra 779 oldu canım.. DR 5 gün sonra gel dedi.. Ben cesaretimi toplayıp gidememdim maalesef
yok tatlım. daha önceki mesajlarında ikiz olma ihtimalinden bahsetmişsin. doktor ne dedi diye merak ettim.
neden bebeğim _?
779 5 gün sonra 3000 lerde olur :)
kesecik görünebilirdiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?