Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

En son benimde 779 çıktı canım.. Sonra birdaha yaptırmadı.. Çünkü adet günü 309 du benimde.. Baktık artış normal tekrar test istenmedi.. İnşallah keseyi görebiliriz çok heyecanlıyımmmmm
benim adetten 3 gün sonra 21di sonra artı ikişer kat...
21---68--179--430-890 :)
benim hem adetim düzensiz hem yumurtlama tarihim belli olmuyordu

Gunaydin bende araniza.katildim.cok.sukur 30 yasindayim.6 ci tup bebek denemem rabbime.sukurler olsun mucizesini bana.layik gordu insallah saglikla.kucagimiza almayida nasip.eder

Ne kadar çok emek ve sabır harcamışsınız bravo gerçekten. Hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin Allah.

Bişey olmaz canım ÇOĞU kadında oluyo bu durum ilacını geçer zaten

Bir de tek bir doz şase verdi dün akşam onu içtim. Geçer inşallah.

canım benimde vardı ilk hamileliğimde düşük tehlikesi olabilir demişti doktor. Allahın izniyle hiç bir şey olmadı. bundada hamile kalmadan gidip tahlil yaptırıp ilaç içtim bi ay önceden :)

Ne kadar çok emek ve sabır harcamışsınız bravo gerçekten. Hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin Allah.

Bir de tek bir doz şase verdi dün akşam onu içtim. Geçer inşallah.
Benimde var enfensiyon 2 gün Azosilin içtim hamile olduğumu öğrenince bıraktım bugün kan ve idrar sonuçlarımı alıcaz varsa yine ilaç içicem

Doktorum genelde Zayıf kadınlar Başlarda kilo alıyo dedi ama benim toplamda 9 kilo almam lazımmış

şimdi kaç kilosun cnm. bende ilk hamileliğimde9 kg almıştım toplamda. bunda daha 1,5 aylık 2,6 kg almışım bile. ama igeçen haftaya kadar acayip yemek yiyordum hiç doyma hissim yoktu. bir hftadır azaldı çok şükür :))

Şu an 62 57 kiloydum çok rahatsız hissediyorum kendimi sürekli birşeyler yiyorum

Düzenli artıyorsa korkma benimde adet günümde 358 çıktı 2 gün sonra 915 çıktı bi sahada yaptırmadım doktorum 5 gün sonra gel dedi keseyi gördük

evet inşaallah bakalım keseciği görebilirsek hayırlarla :)

dün dr um düzenli artmış iyi dedi..

ama keseyi görmeden hamişsin dmeiolar : hatta kalp atışınııı

iki şer kat arttığı için en az 915 den iki gün sonra görünme ihtimali varmıştır senin :)
hatta gittiğinde büyük ihtimalle 3600ler de imiş :)

yok tatlım. daha önceki mesajlarında ikiz olma ihtimalinden bahsetmişsin. doktor ne dedi diye merak ettim.

bu gittiğim doktoru hiç beğenmedim hiç bi şeyde sormadım. yarın başka bir yere gideceğim. ilk gittiğime soru soruyorum diyoki bu cihaz ölçmez bu cihaz göstermez falan dedi bende boşverdim. bebeği ve kalp atışını gördüm hiç bir şey sormadım daha.

neden bebeğim _?

779 5 gün sonra 3000 lerde olur :)

kesecik görünebilirdiii

Kuzum ben korkuyorum çok.. Tüp bebek tedavisi gördüm bende.. 4 yıl sonra eşim ameliyat oldu çok zor aşamalardan geçtik.. İlk kez bu aşamaya gelebildim ben.. Çok tedirginim cesaretimi toplayabilsem bi.. çok hevesleniyorum ama cesaretimi toplayamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…