- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
Evet canim hic bi lsorun olmamasina ragmen 20. Ayimizda hamile kaldim hic beklemiyorduk :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyizdir inşallah :) Siz nasılsınız?? Beklemedemiydin canım sen?
Allah bağışlasın güzel çocuklarımızı canım. Yoldakileri de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :)benimde ikinci cnm. 12 yaşında allahın izniyle bir kzım var.
maşaallah daim olsun inşaallah :)Merhaba kizlar bende araniza yeni katildim. 6+6 haftalik hamileyim kalp atisini ve bebgimizi gorduk cok sukur gayet iyi dedi doktorum insallah heppimiz saglikli aliriz kucaklarimiza.
Evet canim hic bi lsorun olmamasina ragmen 20. Ayimizda hamile kaldim hic beklemiyorduk :)
Gunaydin bende araniza.katildim.cok.sukur 30 yasindayim.6 ci tup bebek denemem rabbime.sukurler olsun mucizesini bana.layik gordu insallah saglikla.kucagimiza almayida nasip.eder
aEvet canim cok sukur hala inanamiyorum yalniz istahim cok artti son adet gunumden berii 5 kilo aldim diyetisyene gidicegmRabbim ne zaman ol derse o zaman olur cnm. şükürki olmuş. hiç olmayanıda var cnm
Evet c
aEvet canim cok sukur hala inanamiyorum yalniz istahim cok artti son adet gunumden berii 5 kilo aldim diyetisyene gidicegm
Insalllah canim yeni oldugim icin cok anlamiyorum gormezsem kusuruma bakmayinmaşaallah daim olsun inşaallah :)
Rabbim ne zaman ol derse o zaman olur cnm. şükürki olmuş. hiç olmayanıda var cnm
ne demek efenim :)Insalllah canim yeni oldugim icin cok anlamiyorum gormezsem kusuruma bakmayin
Merak ettim, yoksa ikiz mi bekliyorsunuz?benimde ikinci cnm. 12 yaşında allahın izniyle bir kzım var.
Hic kilo alip veren birisi degilim doktorumda sasirdi zaten o yonlendirdi boyum 1.71 kilom 57 di suan 62 yim hic bu kiloyu gormemistim korkuyorum cokbencede git kesinlikleee :)
bunu sana 86 kg dan 74 e düşen bi hatun olarak sölüyorum :)
diyetisyenin sağlam olsun tşvik etsin :)
çok fazla kilo almak da iyi bişi değil
bazılarında insülin direncine yol açıyor hamilelikte şeker hastalığı felan oluyor ALLAH korusun..
dikkat etmek gerek :)
Hic kilo alip veren birisi degilim doktorumda sasirdi zaten o yonlendirdi boyum 1.71 kilom 57 di suan 62 yim hic bu kiloyu gormemistim korkuyorum cok
amin inşaallah iyiyizdir bebeğim :)
benim beta en son 890 çıktı yarın iki kat artıp 1500 lerden yüksek olması ve keseyi görmemiz gerekiyor canım
onu bekliyorum :)
Bişey olmaz canım ÇOĞU kadında oluyo bu durum ilacını geçer zatenGünaydın kızlar nasıl gidiyor hamilelik?
Bende tahmin ettiğim gibi idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Antibiyotik kullanmaya başladım. 1000mg.
Bir hafta kullanacağım. Onun dışında her şey haftasına uygunmuş. 15 gün sonra kontrole çağırdı doktorum. İnşallah geçer enfeksiyon.
canım benim bilmiyorum henüz..keseyi görmediğimiz için net bişey demedi dr...Inşallah senin kaç haftalık
Beta değerlerin nasıldı canımcanım benim bilmiyorum henüz..keseyi görmediğimiz için net bişey demedi dr...
beta baktırıyoruz 10 gündür..
bakalım inşaaallah yarın belli olacak evelallah ın izni ile...