• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Kaç gün önce 2700 du cnm. Yaa doktorda haftasında dedi sadece ama ben daha önceki gibi niye kilo alamıyor ona takılıyorum. Gerçi bende hiç iştah yok yiyemiyorum. Ama hergün yapabildiğim bir yumurta iki bardak süt mutlaka tüketiyorum. Onun dışında et tavuk balık yok :KK43: çorbayla geciriyorum ogunleri
3gün once. Bu arada bende tam tersi baya iştahlıyım bu aralar. Ben 3kılo aldm bu ay . Onceki ay bır kılo almıstım. Doktorum sen almasanda bebek her türlü kilo alır beslenır dedi. Bu en son gıttıgımdede kılo almadan gel dedı düşün.bebek cunku Her halukarda alıcak. Nıye takılıyosunkı nezmn nekdr kılo aldıgına. Sonuca bak suan bebegının kılosu oldukca iyi maşallah ve hftasıyla uyumluysa sıkma canını kuzum. Boyu kaç olmus buarada bebısın

Bir yandan da hazırlıkları bitirmeye çalışıyorum. Bunlarda dün gece 1 gibi bitti ;) IMG-20160622-WA0006.jpg

Eklentiler

• IMG-20160622-WA0008.jpg
    IMG-20160622-WA0008.jpg
    36,6 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG-20160622-WA0010.jpg
    IMG-20160622-WA0010.jpg
    31,3 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG-20160622-WA0009.jpg
    IMG-20160622-WA0009.jpg
    33,7 KB · Görüntüleme: 63
3gün once. Bu arada bende tam tersi baya iştahlıyım bu aralar. Ben 3kılo aldm bu ay . Onceki ay bır kılo almıstım. Doktorum sen almasanda bebek her türlü kilo alır beslenır dedi. Bu en son gıttıgımdede kılo almadan gel dedı düşün.bebek cunku Her halukarda alıcak. Nıye takılıyosunkı nezmn nekdr kılo aldıgına. Sonuca bak suan bebegının kılosu oldukca iyi maşallah ve hftasıyla uyumluysa sıkma canını kuzum. Boyu kaç olmus buarada bebısın

Kanuni ye gittim ya orda söylerler mi hiç :sinirli: ama 14 gün önce gittiğimde 46.13 tu . Senin boyu ne kadardi 3 gün önce. Yada 14 gün önce falan. Senin kız di dimi bebisin

Evet cnm benimki kız. 47 cm di 3gün once

İşte bu ölçümler kız bebis için çok iyi ama erkek bebek için idealin alt sınırı oluyo. Napalım artık inşallah sağlıklı olsunlarda . Kızım 3.5 kilo dünyaya geldi. Buna haksızlık olmasın diye uğraşıyorum buna iyi bakamadım diye üzülüyorum. Tek sıkıntım bu :(

İşte bu ölçümler kız bebis için çok iyi ama erkek bebek için idealin alt sınırı oluyo. Napalım artık inşallah sağlıklı olsunlarda . Kızım 3.5 kilo dünyaya geldi. Buna haksızlık olmasın diye uğraşıyorum buna iyi bakamadım diye üzülüyorum. Tek sıkıntım bu :KK43:
Oy kıyamam yaa üzülme.daha bir ay var. Muz ve kaşar peynırının bebege kılo yaptıgını okumustum. Bende cok kılolu bebek olmasında normal ve kolay dogurayım istiyorum. :oops:

B bebegim seni bekliyorum canım çok geçmiş olsun ama hiç sıkma canını biliyorsun bi kax hafta önce ben yasamistim aynı şeyleri hastanede bile yatmış tim ve daha 32 haftalık ti kızım çok korkmustum erken gelecek ama çok şükür geçti gitti şimdi bende bebeğimde gayet iyiyiz . Senin Bebişin büyüdü artık 1 iki hafta bile durdursalar yeter ki zaten açılmada yokmuş hiç birşey olmaz Allah in izniyle kilosu na da o kadar takılma sağlıklı olsun da dogunca kilo alır ve bol bol dinlen beni kendime getiren o oldu gerçekten evde olmak hiçbir şey yapmamak xok iyi geldi sende artık kendini yoracak şeyler yapma kısa sürede toparlayacagina eminim

B bebegim seni bekliyorum canım çok geçmiş olsun ama hiç sıkma canını biliyorsun bi kax hafta önce ben yasamistim aynı şeyleri hastanede bile yatmış tim ve daha 32 haftalık ti kızım çok korkmustum erken gelecek ama çok şükür geçti gitti şimdi bende bebeğimde gayet iyiyiz . Senin Bebişin büyüdü artık 1 iki hafta bile durdursalar yeter ki zaten açılmada yokmuş hiç birşey olmaz Allah in izniyle kilosu na da o kadar takılma sağlıklı olsun da dogunca kilo alır ve bol bol dinlen beni kendime getiren o oldu gerçekten evde olmak hiçbir şey yapmamak xok iyi geldi sende artık kendini yoracak şeyler yapma kısa sürede toparlayacagina eminim

Çok teşekkür ederim cnm. İşte benim sorunum da burda. Hala ise gidiyorum. İşyerindeki erkekler cam kenarindaki cami actirmiyor klima karşısındaki klimayı actirmiyor. BenDe akşama kadar su döküyorum resmen. Eve geliyorum hemen duşa girip uzaniyorum kendime gelemiyorum

Çok teşekkür ederim cnm. İşte benim sorunum da burda. Hala ise gidiyorum. İşyerindeki erkekler cam kenarindaki cami actirmiyor klima karşısındaki klimayı actirmiyor. BenDe akşama kadar su döküyorum resmen. Eve geliyorum hemen duşa girip uzaniyorum kendime gelemiyorum

Kendine de bebegine de daha fazla işkence etme ve biran once ayrıl artık canım ya gerçekten aşırı etkiliyor farkında olmadan xok yoruluyor bebislerimiz

B bebegim seni bekliyorum cnm. Bebeginin kilosu boyu gayet iyi cnm. Kendine sıkıntı yapma bebiste etkilenmesin... Yaptıkların cok guzel olmus cnm eline saglik o susledigin kolonya sisesimi dagitmak icinmi aldin yoksa kolonya dokerken şık olsun diyemi... Bende terlik yapsammi yapmasammi kararsiz kaldim kral taci cok hos olmus bulursam bende yapabilirim belki :)

Bende devlete 27 si ozele 28 inde gidicem kismetse bakalim bizim bebis ne kdr olmus 1 ay once 1400 kusurdu ins guzel kilo almistir...

Nst ye kacinci haftadan sonra koyuyolardi kizlar ben 32 yim koyarmi acaba gittigimde

Kaç gün önce 2700 du cnm. Yaa doktorda haftasında dedi sadece ama ben daha önceki gibi niye kilo alamıyor ona takılıyorum. Gerçi bende hiç iştah yok yiyemiyorum. Ama hergün yapabildiğim bir yumurta iki bardak süt mutlaka tüketiyorum. Onun dışında et tavuk balık yok :KK43: çorbayla geciriyorum ogunleri
BEn ceviz muz falan yiyorum..

ya kızlar bişey sorucam.şimdik benim kuzenimin bebeği iki aylık.geçen gün görmeye gittim.dedi ki ben beşikten çok yan sallanan ev tipi ana kucağı kullanıyorum yedi sekiz aya kadar götürürmüş.aslinda çok da cici bişeydi.ama biarkadaşım dedi ki yan sallananlar çocuk için iyi değil yukarı aşağı doğru sallananlar iyi.ne dersiniz
Aa bende çok şaşırdım şimdi bak bundan on onbeş yıl önce sallama için doktorlar çok sakıncalı zekada gerilik yapıyor diye söylerlerdi ama beş yıl öncesi gibi bizim meşhur amerikalı veya avrupalı doktorlar yan yan sallamanın aksine ritmik bir algı oluşturup beyin hücrelerinin daha iyi geliştiğini açıkladı aslında sallamak zor bebekler için kullanılan bir teknik yani zeki olsun diye sakın sallama derim cunki biz çocuğa şunu alıştıralım bunu alıştıralım derken onlar bize zaten istediklerini araştıracaklar ha birde yukarı aşağı sallama yan yan dan daha sakıncalı diye duyduğum da oldu...

Sıcaklar beni de çok bunaltıyor kızlar. İstanbul rüzgarlı ama nem çok bunaltıyor.
Bu sene menapoza giren kadınları çok iyi anladım. Kimse benim gibi oflayıp poflamıyor ya. Gece kalkıp camı açıyorum dolaşıyorum. :ruh:

Kızlar ben doktorun akıntı için verdiği fitili kullanamıyorum. Normalde fitil kullanmakta aşırı zorlanmam ama resmen üçgen yapmışlar ve büyük olduğu için atamadım. :olamaz:
Ne yapacağım ben ya?
Hımmmm eğer tabaka halinde ise fitil yani dışı naylon gibi değilse bence ortadan böl öyle kullan ilacın tesiri değişmez

Kizlaarr merhaba sabahtan beri giremedim hastanedeydim. Sancim çıktı hep 100 lerde çatı muayenesi yaptılar ama şükür açılma yokmuş. Çok aşırı sertti karnim ve günümün %80 ı öyle hep. O haldeyken nefes alamıyorum. Öyle olunca meğerse hep sanciymış nebileyim. Bidahaki çarşambaya bi daha çağırdı. Tabii inşallah birden açılıp ta dogurmazsam :KK43: bebeğim son ayda bi türlü kilo olamıyor niye böyle oluyo anlamıyorum. 14 günde 150 gr alabilmiş sadece. Haftasıyla uyumlu ama önceki gelişimi gibi değil. Çok üzüldüm. Daha önce 5 günde 300 gR almıştı. Sonraki kontrolde 23 günde 442 gr , şimdide 14 günde 150 gr. Ne yapayım kızlar.
Canım hiç bir şey yapma ve lütfen üzme kendini kilosu normal sınırlar içinde ise sorun etme eski gelişimine takma kafanı orada milimetrik oynama olsa ölçümde bir sürü şey değişik çıkıyor beni daha önce bebek çok iri diye sezeryan a alacaklardı son dakika normal oldu bebek 3450 doğdu güya dörtten büyüktü kesin yani ama üzülürsen bebegin de üzülür hem şunu hiç unutma bazen kadınlar bebekleri için her şeyi dört dörtlük yapıyorlar ama genede kilosu küçük bir bebek doğuyor bazen de kadın bebeği bile istemiyor düşürmek için çabalıyor işi gücü her şeyi yapıyor hiç bir şeye dikkat etmiyor kocaman bebeği oluyor her şey biraz da kısmet her şey normal se üzme kendini kızarız bak başa ona göree

B bebegim seni bekliyorum cnm. Bebeginin kilosu boyu gayet iyi cnm. Kendine sıkıntı yapma bebiste etkilenmesin... Yaptıkların cok guzel olmus cnm eline saglik o susledigin kolonya sisesimi dagitmak icinmi aldin yoksa kolonya dokerken şık olsun diyemi... Bende terlik yapsammi yapmasammi kararsiz kaldim kral taci cok hos olmus bulursam bende yapabilirim belki :)

Bende devlete 27 si ozele 28 inde gidicem kismetse bakalim bizim bebis ne kdr olmus 1 ay once 1400 kusurdu ins guzel kilo almistir...

Nst ye kacinci haftadan sonra koyuyolardi kizlar ben 32 yim koyarmi acaba gittigimde

cnm öncelikle çok teşekkür ederim. kolonyayı gelenlere dökmek için yaptım. yoksa o kadar kişiye dağıtmalık yapmam bu halde çok zor. ben ilk nst ye 34. haftamda girdim. dünde girdim. sancım 100 cıktı hep :( ama şükür çatı muayenesinde açıklık yok dedi. ama çarşamba bi daha gideceğim. sonraki cumartesi de özeldeki doktoruma gideceğim inşallah.

İşte bu ölçümler kız bebis için çok iyi ama erkek bebek için idealin alt sınırı oluyo. Napalım artık inşallah sağlıklı olsunlarda . Kızım 3.5 kilo dünyaya geldi. Buna haksızlık olmasın diye uğraşıyorum buna iyi bakamadım diye üzülüyorum. Tek sıkıntım bu :KK43:
Canım sen ne yaparsan yap bebeğin alacağı varsa aliyo kiloyu.kendini bosyere üzme .çok sukur sağlıklıysa allaha bin sukur.

33ten sonra alıyorlar nst ye canım

Beni ilk 32+1 de bağladılar nst ye. Rapor için gitmiştim oradan hatırlıyorum. Seni de bağlarlar büyük ihtimalle.

Hımmmm eğer tabaka halinde ise fitil yani dışı naylon gibi değilse bence ortadan böl öyle kullan ilacın tesiri değişmez

Dün akşam attım canım bütün halinde. Biraz pozisyon değiştirerek tabi. :olamaz::oops:

Back