- 22 Mart 2015
- 1.112
- 1.316
- 133
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #6.041
Canim valla tansiyon çok önemli sen ihmal etme yarın doktoruna filan git şişkinlik varsa birde bence git.benimde yüksek çıkıyor kac aydır ben günde yarım limonu sıkıp çıkan limon siyi kadar su ekliyorum o bana iyi geliyor hemen dusuruyor ama sen once dokyora git ve günlük limonuda yapKızlar şimdi aile hekimliğindeki son tahlillerim kontrollerim yapıldı..kan sonucunu yarın alcam idrarda da bişey çıkmadı..ama küçük tansiyonum 9 çıkıyo..ebe küçük tansiyonun yüksek çıkması hem bebek için hem de senin için tehlikeli gebelik zehirlenmesi olabilir hemen sezaryenle almak gerekir dedi..ama gebelik zehirlenmesi olması için idrarda protein çıkmış olması gerekiyomuş o da çıkmadı..bide çok fazla şişlik var yüzümde elimde ayaklarımda ve bacaklarımda ona da dayanarak söyledi sanırım..inşallah yanlış ölçülmüştür yaa sıcaktan falan da yükselmiş olabilir mi ki??
Amin inş.cnmBenim de 1-2 kere 9 oldu. Ama genelde 8 ile 8.5 arasinda. Bende de idrarda şeker çıkıyor hep. Kan şekerim de sınırda yüksek. Allah yardimcimiz olsun.
Limonu da yaptım cnm düşürdü bayağı şimdi ölçtüm normal çıktı dr uma da gidicem zaten de bendeki bu şişlik aylardır vardı bu ara tavan yaptıCanim valla tansiyon çok önemli sen ihmal etme yarın doktoruna filan git şişkinlik varsa birde bence git.benimde yüksek çıkıyor kac aydır ben günde yarım limonu sıkıp çıkan limon siyi kadar su ekliyorum o bana iyi geliyor hemen dusuruyor ama sen once dokyora git ve günlük limonuda yap
Canim valla bende besik aldım mobilya almadım şimdi hem besik bir yıl götürse iyi çünkü benim yigenlerde bir yaşına kadar ancak durabildiya kızlar bişey sorucam.şimdik benim kuzenimin bebeği iki aylık.geçen gün görmeye gittim.dedi ki ben beşikten çok yan sallanan ev tipi ana kucağı kullanıyorum yedi sekiz aya kadar götürürmüş.aslinda çok da cici bişeydi.ama biarkadaşım dedi ki yan sallananlar çocuk için iyi değil yukarı aşağı doğru sallananlar iyi.ne dersiniz
Demi bi kere de teşhis koyuyo benim ebe..günlük takip etcem artık..Belki sadece o anlık yükseldi sıcaktan..sürekli yüksek çıkarsa o zamân vardır bişey..dr umla irtibat halindeyim zaten artıkSelam cnm. Bende bugun rutin tahliller icin saglık ocagına gıttım.yarın alcm sonucları. Idrar tahlılını benım doktorum cumartesı gunu yaptırdı.protein cıkmadı . Tansıyonunu hergun ölç dedi.yani bir kere ölçmekle teşhiş koyamaz ordaki ebe.stresede sokma kendini.bendede gebelik şekeri var. Bir sekılde tedbirli olcaz.ayaklarım ellerımde şişti baya ama napalım az kaldı bebısleırmız ıcın dayanıcaz
O üçgenden bana da vermişti dr..ittir gitsin cnm..yumuşak oluyo zaten canın acımıyoSıcaklar beni de çok bunaltıyor kızlar. İstanbul rüzgarlı ama nem çok bunaltıyor.
Bu sene menapoza giren kadınları çok iyi anladım. Kimse benim gibi oflayıp poflamıyor ya. Gece kalkıp camı açıyorum dolaşıyorum.
Kızlar ben doktorun akıntı için verdiği fitili kullanamıyorum. Normalde fitil kullanmakta aşırı zorlanmam ama resmen üçgen yapmışlar ve büyük olduğu için atamadım.
Ne yapacağım ben ya?
Sıcaklar,heyecan,stres, hersey etkıleyebılıyo cnm.üzülme hergun takip et bırsey olmaz allahın ıznıyleDemi bi kere de teşhis koyuyo benim ebe..günlük takip etcem artık..Belki sadece o anlık yükseldi sıcaktan..sürekli yüksek çıkarsa o zamân vardır bişey..dr umla irtibat halindeyim zaten artık
Ayy en sonki cumlene cok guldum canım allah ıyılıgını verısn. İnş pırt diye dogururuz:))
İnşallah canım çok sağolSıcaklar,heyecan,stres, hersey etkıleyebılıyo cnm.üzülme hergun takip et bırsey olmaz allahın ıznıyle
Hosgeldın cnm.catı muanesı ıcın ne soyledı doktorun. Bebegın suankı kılosu nedirKizlaarr merhaba sabahtan beri giremedim hastanedeydim. Sancim çıktı hep 100 lerde çatı muayenesi yaptılar ama şükür açılma yokmuş. Çok aşırı sertti karnim ve günümün %80 ı öyle hep. O haldeyken nefes alamıyorum. Öyle olunca meğerse hep sanciymış nebileyim. Bidahaki çarşambaya bi daha çağırdı. Tabii inşallah birden açılıp ta dogurmazsambebeğim son ayda bi türlü kilo olamıyor niye böyle oluyo anlamıyorum. 14 günde 150 gr alabilmiş sadece. Haftasıyla uyumlu ama önceki gelişimi gibi değil. Çok üzüldüm. Daha önce 5 günde 300 gR almıştı. Sonraki kontrolde 23 günde 442 gr , şimdide 14 günde 150 gr. Ne yapayım kızlar.
Hosgeldın cnm.catı muanesı ıcın ne soyledı doktorun. Bebegın suankı kılosu nedir
Merak etme ozmn 2600 ise cnm.benımde bebegım 2700gram doktor iri bebek dedı. Moralını bozma. Evet malesef devlete oyuzden gıtmıyorm bnde kendı hkkında bırsey ogrenmek ıcın soru soruyosn cevap vermıyolar terslıyolar.2600 dedi devlete gittim bugün . Biliyorsun orda hiç açıklama yapmazlar. Medıpole 2 sinde gideceğim inşallah. Senin ne kadar oldu.
Merak etme ozmn 2600 ise cnm.benımde bebegım 2700gram doktor iri bebek dedı. Moralını bozma. Evet malesef devlete oyuzden gıtmıyorm bnde kendı hkkında bırsey ogrenmek ıcın soru soruyosn cevap vermıyolar terslıyolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?