• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

kız biz 36 . haftadayız . ne 35 i ben bugün 35+3 yani 36. hafta. sende dün 35+1 din yani sende 36. hafta :)))
Kuzum bende. Temmuz 1 de gidicem muaneye:)olurmu olur belkı aynı gun dogururuz.cok yakın gunlerımız:)

kız biz 36 . haftadayız . ne 35 i ben bugün 35+3 yani 36. hafta. sende dün 35+1 din yani sende 36. hafta :)))
Ben de bugün 35+1 im :) yaa benimki bu gece yarısı koştu diğer odada uyumaya gitti yine uyutmamışım çok horluyomuşum bu da yeni çıktı sizde de oluyo mu :)))))

Ben de bugün 35+1 im :) yaa benimki bu gece yarısı koştu diğer odada uyumaya gitti yine uyutmamışım çok horluyomuşum bu da yeni çıktı sizde de oluyo mu :)))))
Canım bir haftadır ayrı yatiyorum çünkü sadece yastık diye kullanıyorum tek yatmak daha iyi rahat donebiliyorum
ohh maşallah hakkaten hem tombik hem uzun :) kaç + kaç tı ozaman 33+ ??
34+0 canım dün gittim pazartesi günleri dönüyor benim haftam:anneadayı:

Aynen canım, ben de bayağı horluyorum, kendim bile uyanıyorum horlamama, benimki de ayrı yatmaya çalışıyor, koca yatak bana kalıyor, missss:)

Aynen canım, ben de bayağı horluyorum, kendim bile uyanıyorum horlamama, benimki de ayrı yatmaya çalışıyor, koca yatak bana kalıyor, missss:)
Aynen ya bende kendi sesime uyanıyorum bazen :) yazık kaç gecedir uykusuz uykusuz kalkıp işe gidiyo bide :)

Kızlar şu çatı muayenesi nasıl oluyor ya bazıları çok basit oluyor diyor ama 2gun önce arkadaşım doğum yaptı hiçte öyle değilmiş anlatın accıkta kendimizi ona gore hatırlayalım.haftaya randevum var kesin yapilacak
Ya bnde merak edıyorm. Ikı hafta sonra benım dotkorumda çatı muanesı yapıcak

:) bende 2 sinde

aslında 1 inde gidecektim ama o gün işte son günüm helalleşeyim işyerindeki arkadaşlarla birde bayramlaşma var belediyede . toptan helalleşeyim arkadaşlarla dedim :KK66:
Bende normalde cumartesılerı gıdıyorm esımın ızın olaylarından dolayı. Ama 2sı cumartesı doktorum ızınlıymıs oyuzden cuma gıtcez. Ay iletişimimiz kopmasın kuzu aynı gun dogurursak bakrsın gorusuruz bıle orda:)

Bugün çok yoruldum kızlar. Dün hastanede, bugün evde 2 gündür baya tempoluydum.
Bugün evde ilk günüm olduğu için süpürüp sildim toz aldım. Bebeğin bazı eşyalarını yerleştirdim falan dinlene dinlene yaptım bu saati buldu ama ben de bittim.
Ütüleme işine girişebilirim artık. Salonun ortasında ütü masası ve eşyalar duruyor zaten.

Doktor dün bana akıntı yüzünden mixovul isimli fitil verdi. 1 hafta kullanacağım. Bu fitilden kullanan var mı?

Bugün çok yoruldum kızlar. Dün hastanede, bugün evde 2 gündür baya tempoluydum.
Bugün evde ilk günüm olduğu için süpürüp sildim toz aldım. Bebeğin bazı eşyalarını yerleştirdim falan dinlene dinlene yaptım bu saati buldu ama ben de bittim.
Ütüleme işine girişebilirim artık. Salonun ortasında ütü masası ve eşyalar duruyor zaten.

Doktor dün bana akıntı yüzünden mixovul isimli fitil verdi. 1 hafta kullanacağım. Bu fitilden kullanan var mı?

Allah kolaylık versin cnm. Benimde akıntım var idrar yollarında enfeksiyon da var ama ben hicbirsey kullanmadım hic

Allah kolaylık versin cnm. Benimde akıntım var idrar yollarında enfeksiyon da var ama ben hicbirsey kullanmadım hic

Bana da sadece akıntı var dedi doktor. Enfeksiyonu sordum yok dedi ben vardır diye düşünüyordum. Hatta en son ne zaman kullandığımı sordu akıntı hiç kullanmadım deyince yazdı bana. Fitili de kullanacağım mecbur.
Ayaklarım çok şişiyor dedim proteine bakmak için tam idrar tahlili istedi ama negatifmiş çok şükür.

Kizlar arkadaşım hatira fotoğrafı cekecek. Sizce hangi elbiseyi giymeliyim? Çok kararsiz kaldim.

Eklentiler

• IMG_20160621_192525-1.jpg
    IMG_20160621_192525-1.jpg
    28,6 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_20160621_191627.jpg
    IMG_20160621_191627.jpg
    47,8 KB · Görüntüleme: 54
Back