- 9 Nisan 2014
- 160
- 298
- 53
- 37
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
- #6.021
ikiside çok güzelKizlar arkadaşım hatira fotoğrafı cekecek. Sizce hangi elbiseyi giymeliyim? Çok kararsiz kaldim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ikiside çok güzelKizlar arkadaşım hatira fotoğrafı cekecek. Sizce hangi elbiseyi giymeliyim? Çok kararsiz kaldim.
Kizlar arkadaşım hatira fotoğrafı cekecek. Sizce hangi elbiseyi giymeliyim? Çok kararsiz kaldim.
Çok tatlı maşallah ikiside güzel ama sanki böyle fotoğraf açısından ikinci daha merasim kıyafeti gibi hoş dururKizlar arkadaşım hatira fotoğrafı cekecek. Sizce hangi elbiseyi giymeliyim? Çok kararsiz kaldim.
ben sıcaktan uyuyamıyorum.arka odada her birimiz bi koltukta dönüp duruyoruz ama nafile çokkk sıcakkkAynen canım, ben de bayağı horluyorum, kendim bile uyanıyorum horlamama, benimki de ayrı yatmaya çalışıyor, koca yatak bana kalıyor, missss:)
Canım sorma .ankaradayiz ama evimiz çatı katında olduğu için dayanılmaz bir scak var o yüzden bugün annemlere kaçiyorum . onların oturduğu yer yüksek ve serin oluyor . en azından bi kaç gün ferahlarim. Elim yüzüm sivilce doldu sıcaktanben sıcaktan uyuyamıyorum.arka odada her birimiz bi koltukta dönüp duruyoruz ama nafile çokkk sıcakkk
Kizlar arkadaşım hatira fotoğrafı cekecek. Sizce hangi elbiseyi giymeliyim? Çok kararsiz kaldim.
Ayy en sonki cumlene cok guldum canım allah ıyılıgını verısn. İnş pırt diye dogururuz:))Selamlar hamislerimmm
Hepiniz iyisinizdir ins.. Sicaklari sormayin gitsin yaniyorum dun Allah tan esim klima taktirdi hepimiz serildik yere salonda yattik gece dunya varmis dedim. Resmen alev cikio heryerden... Artik iyice agirlastik disarisi 40 derece izmir de bana 50 geliyo walla 2 kat sicakliyorum...
Bende mevludume beyaz elbise giymek istiyorum ilk bebegimde gecelik giymistim ama bunda elbise giyim diyorum oglumda napamadiysam bunda herseyi yapmak istiyorum onda cahildik bunda tecrubeliyim :)
Allah hepimize yardim etsin bu sicaklarda... Kolaycacik doguralim insallah pirt diye :))
İkisi de çok güzel ama sade beyaz olan daha güzel olur karnın daha vurgulu olmuş.. diğerinin desenlerinde karnın kaybolmuş..Kizlar arkadaşım hatira fotoğrafı cekecek. Sizce hangi elbiseyi giymeliyim? Çok kararsiz kaldim.
Sorma, metabolizmam o kadar değişti ki, eskiden eşim klimayı açardı ben üşürdüm, şimdi tam tersi olduk, klima açık, afedersin sadece külotla yatıyorum, yoksa uyuyamiyorum:)ben sıcaktan uyuyamıyorum.arka odada her birimiz bi koltukta dönüp duruyoruz ama nafile çokkk sıcakkk
Canım tek bir ölçüme bakılarak teşhis konmaz korkma, günün belli saatlerinde ölç, bak, 5 dakikada bile değişebiliyor...Benim daha önceden de strese bağlı tansiyonum yükseliyordu, şimdi de sürekli takipteyim, diyelim büyük 15 çıktı, dinlenince 10 dakika sonra 13 e düşüyor...Bende de ödem var, tuzsuz diyete rağmen geçmiyor artık, doğuma kadar bu şekilde idare edicez...tam idrar tetkiki ben de yaptırıyorum, onda da sorun yok çok şükür. ..Yani, rahat ol korkma, ama yine de bir doktoruna bildir durumunu...Kızlar şimdi aile hekimliğindeki son tahlillerim kontrollerim yapıldı..kan sonucunu yarın alcam idrarda da bişey çıkmadı..ama küçük tansiyonum 9 çıkıyo..ebe küçük tansiyonun yüksek çıkması hem bebek için hem de senin için tehlikeli gebelik zehirlenmesi olabilir hemen sezaryenle almak gerekir dedi..ama gebelik zehirlenmesi olması için idrarda protein çıkmış olması gerekiyomuş o da çıkmadı..bide çok fazla şişlik var yüzümde elimde ayaklarımda ve bacaklarımda ona da dayanarak söyledi sanırım..inşallah yanlış ölçülmüştür yaa sıcaktan falan da yükselmiş olabilir mi ki??
Selam cnm. Bende bugun rutin tahliller icin saglık ocagına gıttım.yarın alcm sonucları. Idrar tahlılını benım doktorum cumartesı gunu yaptırdı.protein cıkmadı . Tansıyonunu hergun ölç dedi.yani bir kere ölçmekle teşhiş koyamaz ordaki ebe.stresede sokma kendini.bendede gebelik şekeri var. Bir sekılde tedbirli olcaz.ayaklarım ellerımde şişti baya ama napalım az kaldı bebısleırmız ıcın dayanıcazKızlar şimdi aile hekimliğindeki son tahlillerim kontrollerim yapıldı..kan sonucunu yarın alcam idrarda da bişey çıkmadı..ama küçük tansiyonum 9 çıkıyo..ebe küçük tansiyonun yüksek çıkması hem bebek için hem de senin için tehlikeli gebelik zehirlenmesi olabilir hemen sezaryenle almak gerekir dedi..ama gebelik zehirlenmesi olması için idrarda protein çıkmış olması gerekiyomuş o da çıkmadı..bide çok fazla şişlik var yüzümde elimde ayaklarımda ve bacaklarımda ona da dayanarak söyledi sanırım..inşallah yanlış ölçülmüştür yaa sıcaktan falan da yükselmiş olabilir mi ki??
Kızlar şimdi aile hekimliğindeki son tahlillerim kontrollerim yapıldı..kan sonucunu yarın alcam idrarda da bişey çıkmadı..ama küçük tansiyonum 9 çıkıyo..ebe küçük tansiyonun yüksek çıkması hem bebek için hem de senin için tehlikeli gebelik zehirlenmesi olabilir hemen sezaryenle almak gerekir dedi..ama gebelik zehirlenmesi olması için idrarda protein çıkmış olması gerekiyomuş o da çıkmadı..bide çok fazla şişlik var yüzümde elimde ayaklarımda ve bacaklarımda ona da dayanarak söyledi sanırım..inşallah yanlış ölçülmüştür yaa sıcaktan falan da yükselmiş olabilir mi ki??
Benim de 1-2 kere 9 oldu. Ama genelde 8 ile 8.5 arasinda. Bende de idrarda şeker çıkıyor hep. Kan şekerim de sınırda yüksek. Allah yardimcimiz olsun.Kızlar şimdi aile hekimliğindeki son tahlillerim kontrollerim yapıldı..kan sonucunu yarın alcam idrarda da bişey çıkmadı..ama küçük tansiyonum 9 çıkıyo..ebe küçük tansiyonun yüksek çıkması hem bebek için hem de senin için tehlikeli gebelik zehirlenmesi olabilir hemen sezaryenle almak gerekir dedi..ama gebelik zehirlenmesi olması için idrarda protein çıkmış olması gerekiyomuş o da çıkmadı..bide çok fazla şişlik var yüzümde elimde ayaklarımda ve bacaklarımda ona da dayanarak söyledi sanırım..inşallah yanlış ölçülmüştür yaa sıcaktan falan da yükselmiş olabilir mi ki??
Dr uma bildirdim cnm hast.gittiğimizde bakacak tekrar..şimdi ölçtüm normal çıktı çok şükürCanım tek bir ölçüme bakılarak teşhis konmaz korkma, günün belli saatlerinde ölç, bak, 5 dakikada bile değişebiliyor...Benim daha önceden de strese bağlı tansiyonum yükseliyordu, şimdi de sürekli takipteyim, diyelim büyük 15 çıktı, dinlenince 10 dakika sonra 13 e düşüyor...Bende de ödem var, tuzsuz diyete rağmen geçmiyor artık, doğuma kadar bu şekilde idare edicez...tam idrar tetkiki ben de yaptırıyorum, onda da sorun yok çok şükür. ..Yani, rahat ol korkma, ama yine de bir doktoruna bildir durumunu...
Aynen cnm idrarda protein çıkarmış öyle olsa..benim eller öyle bi şiş ki yumruk yapamıyorum resmenCanım geçen tv de gebelik zehirlenmesini idrarda proteine bağlı olarak açıkladı doktor. Protein negatif çıktıysa korkma tuzlu yememeye çok dikkat et yalnız. Bir de bol su iç.
Bende de çok şişlik var. Ayaklarımın şişkinliğine alışmıştım da bugün ellerime iğne batırıyorlarmış gibi hissediyorum resmen.